Ezt a 3 csillagjegyet a legnehezebb elviselni

2021. április 15.
Neked is meggyűlt a bajod ezekkel a csillagjegyekkel? Valószínű, hogy mégsem olyan rémesek, mint hinnéd, elég, ha más szemmel nézel rájuk! Mutatjuk, kiket övez a legnagyobb népszerűtlenség.

Való igaz, hogy tulajdonságainkat és személyiségünket nem csak születési jegyünk határozza meg, hiszen a neveltetésünk, a környezetünkben élők és a tapasztalataink is erőteljesen formálnak bennünket. Bizonyos csillagjegyekre mégis igaz, hogy előszeretettel tüntetik fel őket rossz színben, mintha náluk elvetemültebb teremtéseket nem is hordana a hátán a föld.

Horoszkop csillagjegy tulajdonsag ikrek skorpio oroszlan

Ideje tiszta vizet önteni a pohárba: íme az a három csillagjegy, amit sokan a legelviselhetetlenebbnek tartanak, pedig erre nem feltétlenül szolgálnak rá. Könnyen lehet, hogy azért néznek rájuk sokan rossz szemmel, mert titokban ők a legjobbak!

Oroszlán

Ilyennek tűnik: Az egoizmus bajnokának kikiáltott Oroszlánt a legtöbben csakis úgy tudják elképzelni, hogy legfőbb időtöltése a shoppingolás, folyton a telefonja kamerájának pózol, és mindenkit túlkiabál.

Ilyen valójában: Az Oroszlán egyik legfőbb hajtóereje a kreatív önkifejezés. Ezen nem is kell csodálkozni, hiszen az Oroszlán születési uralkodója a Nap, ő pedig ebből adódóan ragyogni akar, és arra törekszik, hogy energiái minél messzebbre sugározzanak. Az Oroszlán egyike a nagy lelkű tűz elemű jegyeknek, az teszi boldoggá, ha hatni tud másokra szavaival és tetteivel egyaránt. Megsúgunk róla még egy titkot: az Oroszlánnak fontosabb, hogy hogy látják őt mások, mint az, hogy milyen képet festett saját magáról. Ha jobban belegondolsz, ehhez azért kell nagy adag bátorság kell, nem igaz? Folyamatosan szüksége van a pozitív megerősítésekre ahhoz, hogy tudja, jó úton jár: ha elmarad a taps a produkciója után, az igencsak lelombozza! Jobb, ha tudod, hogy a nagy hangú Oroszlán valójában egy szeretetre vágyó, érzékeny kiscica!

Ezt olvastad már?

Ikrek

Ilyennek tűnik: A felületes szemlélők úgy hiszik, az Ikreknek be nem áll a szája, és pluszban még kétszínű is… Barátként sem tartják túl nagyra, felszínessége miatt – úgy vélik, egy Ikrek mindent félbehagy, és a rábízott titkokat is képtelen magában tartani.

Ilyen valójában: Az Ikrek fejében – levegő elemű csillagjegyként – tényleg két embernek elegendő gondolat kavarog, így nem csoda, hogy sokszor képtelen csendben maradni! Ha úgy látod, hogy képtelen egy célkitűzés mellett elköteleződni, az valószínűleg azért van, mert 25 másik ötlete is arra vár, hogy mielőbb megvalósítsa. Folyton új élményekre vágyik, és rendkívül fellelkesedik, amikor belefog valamibe. Elképesztően jó kommunikációs képességekkel rendelkezik, amit a születési bolygójának, a Merkúrnak köszönhet. Hiába tűnik úgy, hogy az Ikrek csak a szószaporításhoz ért, valójában kiváló hallgatóság is. A csillagjegyek közül az Ikrek a legelfogadóbb és a legnyitottabb gondolkodású – mivel mentes az előítéletektől, bárkivel megtalálja a közös hangot!

ikrek oroszlan skorpio csillagjegy tulajdonsag horoszkop

Skorpió

Ilyennek tűnik: Sokak szemében a Skorpió olyan, mint a felbőszült főgonosz a filmekben – mást sem csinál egész nap, csak egy sötét barlangba visszavonulva bosszút forral, és arról szövöget terveget, hogyan tegyen el láb alól másokat.

Ilyen valójában: Az igaz, hogy a Skorpió meglehetősen titokzatos csillagjegy, ez azonban nem azért van így, mert folyton valamilyen baljós tettre készül – a valóság az, hogy a Skorpiónak időre van szüksége ahhoz, hogy megnyíljon mások előtt, nem enged közel magához minden jöttmentet. Amikor úgy tűnik, hogy a semmibe bámul szótlanul, valójában mélységes érzelmeiben merül el – ilyenkor jobb, ha nem zavarod! Humora is sajátos, mindenkiről tudja, hol a leginkább sebezhető. A Skorpió víz elemű csillagjegy, de jobban megértheted, ha inkább keményre fagyott jégtáblaként tekintesz rá: ha elég időt adsz neki ahhoz, hogy felmérje, bízhat benned ,és nincsenek hátsó szándékaid, a fagyos jégpáncél olvadni kezd, és közelebb kerülhetsz a nagyon is melegszívű Skorpióhoz! A megérzései sosem hagyják cserben, néha az az érzésed támadhat, hogy a vesédbe lát. Az üres fecsegés nem kenyere, és a bájolgást sem a Skorpiónak találták ki. Valódi érzelmekre épülő, igaz kapcsolatokat keres, s ha egyszer megtalálta, bármire képes, hogy megvédje azokat.

Forrás: Purewow Fotó: Getty Images

Ezt olvastad már?