Augusztusi horoszkóp – 2021

2021. augusztus 01.
Ebben a hónapban az önbizalom növelése és a pénzügyek lehetnek fontosak a csillagjegyek számára.

KOS

A tüzes Kosoknak kedvez ez az időszak: a pénzügyeid javulnak, még egy váratlan felkérés is érkezhet. Neked a kihívás az éltetőerő, így nem esik nehezedre, hogy a meleg napokat is munkával töltsd. A szerelemben fontos, hogy ne csüggedj. Akihez vonzódsz, még akkor is kitart melletted, ha most éppen távol vagytok egymástól. Hivatás területén támogatóra számíthatsz.

BIKA

Szeretnéd kihasználni a nyári hónap minden lehetőségét. A Bika alapvetően türelmes és kényelmes személyiség, most lesz is módod pihenni. Annyira elengedhetetlennek tekinted a nyugalmat, hogy a szabadság lejárta után is inkább csak álmodozol a munkahelyeden. Párkapcsolatban nagy szükség lesz türelemre. Döntést még akkor se hozzál, ha esetleg a társad nagyon felbosszant.

augusztus-horoszkop-2021

IKREK

Vesd latba minden kapcsolatodat. Könnyen lehet, hogy egy tanulmányokkal, esetleg külfölddel kapcsolatos ügyben kell segítséget kérned. Legfontosabb, hogy bátran kérdezz, bármilyen témáról van szó. Az Ikrek jegy szülöttjei számára soha nem okoz gondot a kommunikáció. Most azonban egy kis akadályt jelenthet, hogy nem méred fel helyesen az adott szituációt.

RÁK

Valószínűleg megnövekednek a kiadásaid, elsősorban most az utazási költségekre gondolunk. Más módon is foglalkoztat a pénz. Feltehetően a párod jut nagyobb összeghez, amit csak nagyon alapos megfontolás után fektettek be. Olyan életszakaszban jársz, amikor az ismerősök névsora sokat változik. Lesznek olyanok, akiktől elköszönsz. Ez szomorúsággal tölt el, de tudod, ha egy ajtó becsukódik, azonnal nyílik egy másik.

OROSZLÁN

A Nap és a Merkúr szoros kapcsolata megpörgeti az elméd. Túl gyorsan, túl határozottan, esetenként ellentmondást nem tűrően teszel kijelentéseket. Ilyen esetekben előfordul, hogy más emberek rosszallóan néznek rád. Amennyiben a családodban esküvő várható az elkövetkező hetekben, ott te leszel az egyik, aki irányítja, szervezi az eseményeket.

SZŰZ

Végre jut időd a családodra és a párodra. Néhány napig még van tennivalód, de olyan energikusnak érzed magad, hogy akár egy hegyet is megmozgatnál. Néhány titok is a tudomásodra jut. Ígéretet teszel, hogy megtartod, de ez nagyon nehezen megy. Folyamatos késztetést érzel, hogy valakinek elmesélhesd. Fontos a társasági élet. Lesz alkalmad vízparton bővíteni az ismeretségi körödet.

MÉRLEG

Aki ebben a levegős, művészetek iránt fogékony jegyben született, kellemes társasági ember. Most sem lesz másképpen. Figyelj azonban arra, hogy ne tudjanak idegenek visszaélni a jóindulatoddal. Valószínűleg valaki befektetést ajánl, vagy pedig kölcsön kér. Mindkét esetben jobb, ha csendesen kihúzódsz a felelősség alól. A munkahelyedre új kolléga érkezhet, akivel azonnal szimpatizálsz.

SKORPIÓ

Családi dolgokkal, feltehetően ingatlannal kapcsolatban lesz a legtöbb teendőd. Az egyedülállók számára a szerelem hozza a legtöbb örömet de a legtöbb meglepetést is. Egy távoli rajongó nem adja fel. Mindent megtesz annak érdekében, hogy ő legyen a kedvesed. Különféle ügyintézések, rövidebb találkozások próbára tehetik a türelmedet. Nem érdemes bosszankodni.

NYILAS

Az anyagi ügyeid kedvezően alakulnak. Ismerőseid, barátaid vagy régi kollégák azok, akik felhívják a figyelmet a képességeidre, ezzel extra bevételhez juthatsz. Külföldi kapcsolatok vagy lehetőségek is felbukkanhatnak. Aki a tüzes, változó minőségű Nyilas jegy szülötte, legfontosabbnak tartja, hogy folyamatosan úton legyen. Váratlan meghívások, új lehetőségek teszik színessé a nyár utolsó heteit.

BAK

Még mindig magasak a kiadásaid. Vigasztaljon, hogy ez már nem tart sokáig. Alaposan, minden lehetőséget számba véve tervezel, így nagy meglepetés nem érhet. A Bak jegy szülötte tiszteli a hagyományokat. Ebbe beletartozik, hogy barátaiddal, ismerőseiddel korrekt és egyenes vagy. Most, még ha nehezedre is esik, meg kell osztani a hozzád közel állókkal egy fontos, sokakat érintő hírt.

VÍZÖNTŐ

A születési jegyedben járó Szaturnusz sok fontos lehetőséget ad és abban is segít, hogy hosszú távra hozzál döntéseket. A másik sorsbolygó, a Jupiter a pénzügyi területedet érinti. Banki ügyek, befektetések, esetleg ingatlan vásárlására kedvező az időszak. Néha furcsának érzed a mostanában bekövetkező változásokat, mégis valahol odabent érzed, hogy új, pozitív szakasz kezdődik az életedben.

HALAK

A születési jegyedben járó Jupiter feszes kapcsolatba kerül a Marssal. Sokkal energikusabban és határozottabban éled a napjaidat. Lehetőséged lesz újra sportolni, de ha nem is tartod fontosnak a rendszeres mozgást, legalább rövidebb sétákat iktass be a napi rutinba. A tiszta levegőn a gondolatok is kitisztulnak. Vannak régebbi dolgok, amik újra eszedbe jutnak, de sokkal logikusabb választ adsz most.

Szöveg: Molnár Éva asztrológus Fotó: Getty Images

Olvass tovább!