Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legelviselhetetlenebb anyósok

2021. október 24.
Abban, hogy egy párkapcsolat jól működjön és tartós legyen, sok esetben nemcsak a szerelmesek személyiségének van döntő szerepe, hanem annak is, hogy milyen csillagzat alatt született a kedves mama. Az itt állókkal különösen jó óvatosnak lenni!

Születési horoszkópunk nagyban meghatározza a személyiségünket, és egyben azt is, hogy miként jövünk ki a többi csillagjeggyel. Amikor egy párkapcsolat kezd kibontakozni, nemcsak arra kellene koncentrálni, hogy melyik állatövi jegyben született a szívünk választottja, hanem érdemes egy pillantást vetni arra is, mikor született a leendő anyósunk. Akármilyen elsöprő is a szerelem, ha az anyóssal nem találjuk a közös hangot, könnyen árnyék vetülhet a boldogságra!

Anyóshoroszkóp: Kik a legszörnyűbbek?

Kos

Ha Kos jegyű anyóst fogtál ki, biztos lehetsz benne, hogy a kapcsolatotok nem fog ellaposodni! Amíg nem adódik rá valódi oka, nem vesz célba, sőt kifejezetten kedves lesz veled – ám elég egy rossz szó, egy bántó mozdulat és máris úgy érzi, hogy szeretett gyermeke „rossz kezekbe” került. Innentől kezdve gyorsan átcsap undok „épphogy ismerősbe”, akinek nagyon nehéz visszaszerezni a bizalmát. Mivel minden téren arra törekszik, hogy ő legyen a befutó és másokat maga mögé utasítson, ne lepődj meg nagyon, ha arra próbál emlékeztetni, hogy a fia számára mindig is ő lesz az első számú nő. Tekintve hogy nemcsak munkafronton, hanem a magánéletben is főnök-típus, nem igazán tűr ellentmondást: amit ő eltervezett, annak úgy is kell lennie, jaj neked, ha felvállalod a nézetkülönbséget! Nem könnyű a bizalmába férkőzni, de idővel lehetséges, csak bírd cérnával!

Rák

Ha az anyósod Rák csillagjegyű, kezdhetsz aggódni! Bár alapvetően mindenki szelídnek, visszahúzódónak és kis szentimentálisnak képzeli, neki is van olyan oldala, amit nem szeretnél megismerni! A Rák nagyon családcentrikus, rajongásig szereti a gyermekeit, épp ezért nem mindig nézi jó szemmel, ha azok társra találnak és netán idővel szeretnének kirepülni a családi fészekből. Számára ez igazi arconcsapás még akkor is, ha az eszével tudja, hogy az élet természetes velejárója. Ő nem tesz azonnal bántó megjegyzéseket és nem hoz kellemetlen helyzetbe mások előtt, viszont sokáig csendben tanulmányoz, és leltárt készít a rossz tulajdonságaidról, hogy egy adott pillanatban választottad orra alá dörgölhesse. Akármilyen nehéz, kedvességgel tudod a legkönnyebben lefegyverezni!

Anyóshoroszkóp: Kik a legszörnyűbbek?

Bak

A Bak elképesztően praktikus gondolkodású, ami miatt sokan vádolják szenvtelenséggel, érzelemmentességgel – nem épp alaptalanul. A világon mindenre megoldandó feladatként tekint, és az a legfőbb célja, hogy azt tökéletesen valósítsa meg. Nincs ez másképp a gyermekneveléssel sem: rendkívül magasra teszi a mércét a gyerekeivel szemben, akikből káprázatos felnőttet igyekszik nevelni. Mivel nagyon céltudatos, ezt többé-kevésbé teljesíti is, egy ilyen mesterein felépített gyermek mellé pedig csakis tökéletes pár dukál szerinte. A menyjelöltekre épp ezért leírhatatlanul kritikusan tekint, és még attól sem riad vissza, hogy listát írjon a rossz tulajdonságairól, balul elsült próbálkozásairól. Ha nem nyered el a tetszését, ne számíts túl békés kapcsolatra!

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?