Ezek a csillagjegyek ki nem állhatják egymást

2021. október 13.
A születési horoszkóp alapján nemcsak azt lehet megmondani, hogy kik azok, akik mágnesként vonzzák egymást, hanem az is feltérképezhető, hogy mely csillagjegyek taszítják egymást. Itt van, hogy ki kit nem bír elviselni!

Teljesen mindegy, milyen csillagjegyben születtünk, mindannyiunknak vannak rossz tulajdonságai, a nagy kérdés azonban az, hogy ki képes ezeket elnézni nekünk. A horoszkóp szerint könnyen kideríthető, ki az, aki kiszaladna tőlünk a világból, és az sem marad titok tovább, kik azok, akiket pedig mi nem tudunk elviselni.

Ezek a csillagjegyek képtelenek egymást elviselni

Kos

A Kos nemcsak türelmetlen, hanem arra is hajlamos, hogy ajtóstul rontson a házba, ami nagyon sokkolóan hat az érzékeny lelkületű Halakra. Ez a túlzott mimózaság rendkívül idegesítő a Kos számára, ezért szinte biztos, hogy nem tud szót érteni a Halakkal.

Bika

A Bika számára kiemelkedően fontos a stabilitás és a kiszámíthatóság, ez utóbbi azonban egyáltalán nem kenyere az Ikreknek. Míg a Bika szíve szerint sosem térne le a járt útról, addig az Ikrek állandóan felfedezőútra akar indulni – csoda, hogy nem beszélnek egy nyelvet?

Ikrek

Az Ikrek a lazaság és a könnyedség megtestesítője, aki imádja a nyüzsgő társasági életet és lételeme a kommunikáció. A Bak viszont praktikus gondolkodású és teljesítmény-központú, aki addig nem nyugszik, míg el nem éri a célját. Pont olyanok egymás mellett, mint a tücsök és a hangya!

Rák

A Rák igazi hangulatember, aki ennek tetejében még sértődékeny is. A sokszor meggondolatlan Nyilas, aki nem kertel, ha valami nincs ínyére, könnyen a Rák lelkébe gázol. Ennek fényében nem meglepő, hogy a Rák inkább más társaság után nézne.

Oroszlán

Az Oroszlán számára központi kérdés, hogy miként vélekednek róla mások, ám azt nehezen viseli el, ha a fülébe jut, hogy nem tudott mindenkit lenyűgözni. Márpedig a szőrszálhasogatásban világelső Szűz rajta is talál fogást, ami miatt az Oroszlán inkább mellőzné a társaságát.

Szűz

A Szűznél nehezen találni gyakorlatiasabb jegyet, szeret mindent aprólékosan eltervezni és az eszére hallgatni. A Rák viszont inkább a szívével gondolkodik és igazi lelkizős típus – elképzelni sem tudja, hogy érezheti jól magát a bőrében a jégkirálynőnek tűnő Szűz!

Mérleg

A Nyilas imádja megosztani másokkal azt, amit a világról gondol, és lázba hozza az is, ha – intelligens keretek között! – ütköztetheti beszélgetőpartnerével a véleményét. A Mérleg viszont folyton arra törekszik, hogy másoknak megfeleljen és mindenkivel jóban legyen, így a Nyilas egyszerűen megfejthetetlen számára.

Skorpió

A Skorpió a végletek embere, aki nem szereti megjátszani magát. Akit nem kedvel, annak az értésére adja, akárcsak azt, ha a szívébe zárt valakit. A Mérlegeket, akik mindenkivel mézesmázaskodnak és igyekszenek jó viszonyt fenntartani, a Skorpió sokszor nem érzi őszintének és álszentnek tartja. Nem is érti, miért kellene mindenkinek mindenkit szeretnie?!

Ezek a csillagjegyek képtelenek egymást elviselni

Nyilas

A Nyilasnak nincs szüksége a boldogsághoz arra, hogy mindenki a lába előtt heverjen és elismerően nyilatkozzon róla – neki bőven elég, hogy saját magával elégedett legyen. Azt a „cirkuszt”, amit az Oroszlán működtet csak azért, hogy saját magát igazolja, a Nyilas a világ egyik leghaszontalanabb dolgának tartja.

Bak

Mind a Bak, mind a Bika eltökélt és önfejű csillagjegy, ami már önmagában is elég ahhoz, hogy a két dudás nehezen férjen meg egy csárdában. Ám a Bika lassúsága, túlzott megfontoltsága és ragaszkodása a múlthoz kiborítja a Bakot, aki minden erejével azon van, hogy szöszmötölés nélkül, minél gyorsabban érjen célba. 

Vízöntő

A Vízöntő igazi modern hippi, akinek nem fér a fejébe, hogy lehet valaki olyan egocentrikus, mint a Kos. Míg a Vízöntő szíve szerint a világbékéért küzdene egész nap, addig a Kos az önös érdekeit helyezi előtérbe. Bár akár csodásan is kiegészíthetnék egymást, egyszerűen képtelenek zöldágra vergődni egymással! 

Halak

Bár a Halak és a Skorpió is Víz elemű jegy, nehezen találják meg a közös hangot: a Halak mindenkiben a jót látja és akkor is ad a másiknak új esélyt, ha az sokadszorra bántja meg, míg a Skorpió a legkisebb támadást is örökre az eszébe vési. A Halak önzetlen és mindenkivel segítőkész, a Skorpió viszont megválogatja, hogy kivel lesz kegyes.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?