Ezek a legharagtartóbb csillagjegyek

2021. augusztus 13.
Vitatkozni, veszekedni senkivel sem jó, főleg akkor, ha elszabadulnak az indulatok. Ha mégis összetűzésbe kerülünk valakivel, fontos, hogy a végére megtaláljuk a közös nevezőt, és a béke érdekében fátylat borítsunk a történtekre. Nos, egyes csillagjegyek ez utóbbiról hallani sem akarnak!

Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy innentől kezdve szóba sem állnak veled és levegőnek néznek, ha találkoztok – bár egy ideig akár ilyen helyzet is előállhat, ha nincs szerencséd –, de az biztos, hogy örökre megjegyzik a történteket. Amikor pedig úgy alakul, ezek a haragtartó csillagjegyek felhánytorgatják a múlt eseményeit, sőt akad köztük olyan, aki nemcsak sértődékeny, hanem még bosszúálló is!

Ezek a legharagtartóbb csillagjegyek

Rák

A Rák szelíd és békés csillagjegy, ám rendkívül érzékeny is egyben, épp ezért sosem felejti el, ha valaki egyszer megsebezte. Annyira mély nyomot hagy benne a csúnya viselkedés, a vita, a veszekedés vagy akár egy rosszul irányzott mondat, hogy onnantól kezdve nem igazán ad második esélyt a „vétkesnek”. Ha nem is szakad meg végleg a kapcsolat, jó, ha tudod, hogy a Rák viselkedése jóval visszafogottabbá, hűvösebbé válik, mert képtelen kiverni a fejéből a történteket. A Rák egyáltalán nem viseli jól az agressziót, az indulatosságot, ezért ha valamit el kell simítanotok, próbálj mindvégig higgadt maradni, és válogasd meg a szavaidat! Így nagy valószínűséggel megtaláljátok a közös hangot anélkül, hogy bárki megharagudna a másikra. 

Szűz

Az igen kritikus és sokszor cinikus Szűz száját gyakran hagyják el bántó megjegyzések, mivel nem kenyere a finomkodás. Ám ha ő kap éles kritikát, azt már nehezebben fogadja, akárcsak a vitát, veszekedést, főleg akkor, ha ő marad alul! A Szűz rémálma, hogy kudarc érje, márpedig az, ha nem neki van igaza, vagy be kell látnia, hogy tévedett, számára egyet jelent a sikertelenséggel. A Szűz két lábbal áll a földön, gondolkodása racionális és logikus, ezért a saját tévedése mellett nehezen fogadja el azt is, ha igazságtalanság éri. Ha tisztáznod kell valamit egy Szűzzel, észérvekkel meggyőzheted. Mindig hallgasd végig, és vedd is számításba, amit mond, így nem lehet gond!

Skorpió

Jobb, ha kínosan ügyelsz arra, hogy ne kerülj komolyabb összetűzésbe egy Skorpióval, mert életre szólóan megváltozhat a kapcsolatotok, ha kihúzod nála a gyufát. Fontos tudnod, hogy az intelligens problémafelvetést és közös megoldáskeresést egyáltalán nem veszi a szívére, abban együttműködő partner, de a letámadást, a hátbatámadást, a vádaskodást, a hazugságot és az ezekhez hasonló ármánykodást soha, de soha nem bocsátja meg. A Skorpió nagyon végletes csillagjegy, amilyen szenvedélyesen szeret, ugyanolyan intenzitással képes haragudni is, és mindennek tetejében még a bosszúállás sem áll távol tőle!

Ezek a legharagtartóbb csillagjegyek

Bak

A Bak listát vezet arról, ki, mikor, hogyan viselkedett vele – neki ehhez nem kell papír és ceruza, a memóriája annyira tökéletes, hogy hosszú időre is képes elraktározni az erről szóló információkat. Látszólag nem őrizgeti sokáig a sérelmeit, ez azonban félrevezető: ha egyszer „lejárattad magad” előtte, sosem fog már úgy rád nézni, mint korábban. Ő nem forral bosszút, egyszerűen csak áthelyez egy másik skatulyába, ahonnan nagyon nehéz lesz kikecmeregni, főleg akkor, ha a vitás helyzet összefüggött a pénzügyekkel vagy a karrierjét érintette. Racionális érvekkel egyébként meg lehet győzni egy Bakot is arról, hogy nincs igaza, próbálkozz inkább ezzel, ha ellentétekbe ütköznétek, így nagy valószínűséggel nem esik csorba a kapcsolatotokon!

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?