Ezek a csillagjegyek képtelenek elszakadni az exüktől

2021. május 21.
Vannak, akik azonnal hátat fordítanak az exüknek, ha egy kapcsolat véget ér, és vannak ők, akik képtelenek kiverni a fejükből a másikat. Ha pedig alkalmuk adódik rá, szívesen „nosztalgiáznak” is az egykori kedvessel.

Szakításkor az egyik fél mindig jobban sérül, ennek pedig természetes velejárója, hogy ideig-óráig visszasírja a zátonyra futott kapcsolat boldog pillanatait. Előbb-utóbb azonban eljön a pillanat, amikor képes új fejezetet nyitni, és új partner után nézni. Vannak azonban olyanok, akik egyszerűen képtelenek elszakadni az exüktől – folyton rá gondolnak, és bármit megadnának, hogy újra fellobbanjon köztük a láng. Ezek a csillagjegyek különösen hajlamosak arra, hogy a kapcsolat rabjává váljanak!

Ezek a csillagjegyek képtelenek elszakadni az exüktől

Bika

Javíthatatlanul romantikus, szent meggyőződése, hogy ha egyszer fülig beleszeretett valakibe, akkor azzal egy életre szóló kötelék szövődött közöttük még akkor is, ha sosem álltak oltár elé. A szakításra sosem tekint kész tényként, sokkal inkább úgy kezeli, mintha olyan kihívás lenne a szerelmi életében, amit a párjával karöltve kell legyőznie. Nehezen fér a fejébe, ha egykori partnere ettől elzárkózik, csüggedni azonban ekkor sem fog: ha kell, egyedül indul harcba azért, hogy helyrehozza, ami elromlott.

Rák

Ha a Ráknak összetörik a szívét, visszavonulót fúj, és nyakig merül a bánatban. Mivel ez a csillagjegy nagyon érzékeny, a negatív érzelmeket is erőteljesen éli meg, a lelki kínok már-már testi fájdalmat is okoznak neki. Hajlamos belecsúszni abba a hibába, hogy az exével kapcsolatban csak a szépre és a jóra emlékezzen, így persze, hogy nehezebben megy a felejtés! Ő nem az a típus, aki a szakítás után elégeti vagy a kukába dobja az exe holmijait és a közös emlékeket: a Rák inkább hosszan őrizgeti és nagy becsben tartja azokat.

Mérleg

A Mérleg kiváló diplomata, ösztönösen törekszik arra, hogy békét és harmóniát teremtsen maga körül. Nincs ez másképp a párkapcsolatban sem: ha a szerelem elillan, vagy árnyék vetül a boldogságra, minden idegszálával arra koncentrál, hogy megjavítsa, ami elromlott. Ettől a szándékától sokszor még akkor sem lehet eltéríteni, ha a másik fél úgy dönt, hogy jobb, ha különválnak az útjaik. Történjen bármi, mindig szívesen ad egy második (aztán harmadik, majd negyedik…) esélyt a kapcsolatnak, amivel a rafináltabb exek van, hogy vissza is élnek.

Ezek a csillagjegyek képtelenek elszakadni az exüktől

Halak

Egy Halaknak hiába mondod, hogy ha bezárul egy ajtó, kinyílik egy másik, ő ugyanis hallani sem akar arról, hogy kulcsra zárja az egykori kapcsolatát. Minél mélyebb érzelmi szálak fűzték az exéhez, annál nagyobb örvénybe keveredik a szerelem tengerén, arra várva, hogy egykori párja visszatérjen hozzá és megmentse a fulladástól. Sajnos képes annyira belefeledkezni az önsajnálatba és a régebbi partner utáni sóvárgásba, hogy észre sem veszi, ha valaki megkörnyékezi. Komolyan fennáll a veszélye annak, hogy éveket pazarol el az életéből arra, hogy az exe után vágyakozik!

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?

beauty-awards-felhivas

Szavazni ITT tudsz!