November horoszkóp – 2021

2021. november 01.
A szenvedély és a józanság keresi ebben a hónapban a közös nevezőt. Vajon melyik csillagjegynek mit hoz a november?

KOS

Párkapcsolatban, ha lehet, még jobban fogod a gyeplőt. Elsősorban anyagi területen tartsd nyitva a szemed: a párod beleugorhat egy meggondolatlan befektetésbe, vagy egyszerűen csak többet költ a kelleténél. Uralkodó bolygód, a Mars most a Skorpió jegyében jár, amely erős, szenvedélyes érzelmekkel ruház fel. A munkádban alapos leszel, a legapróbb részlet sem kerüli el a figyelmedet.

november-horoszkop-2021

BIKA

Néhány napig feszült lehetsz. Próbáld egy kicsit félretenni a személyes dolgaidat, és foglalkozz mások segítésével. Ezzel kitöltheted a napjaidat, és örömet is szerezhetsz vele – nemcsak a többieknek, hanem magadnak is. A munkában, különösen akkor, ha vezető vagy, nagy szükséged lesz a türelemre és a bölcsességre. Elképzelhető, hogy kibővül a hatásköröd.

IKREK

Nehéz elhinned, hogy ha egy kicsit visszaveszel a tempóból, többre jutsz. Tele vagy ötletekkel, és úgy érzed, mindent neked kell elintézni, de hidd el, ha megosztod a feladatokat, sokkal eredményesebb lehetsz. A párkapcsolatodban egyre jobban érzed magad. Ez igaz még akkor is, ha a párod időnként nem mond igazat. Te most mindent rózsaszínben látsz.

RÁK

Nagy utazás előtt állsz, feltehetően távoli helyre jutsz most el. Persze minden Rák szülött nem utazhat el a világ másik felére, azonban mindegyikük szőhet terveket, nézhet filmeket, olvashat könyveket ebben a témakörben. Igyekszel minden akadályt könnyen venni. Ebben a hónapban megvan benned a képesség, hogy a lazább, egyszerűbb utat válaszd.

OROSZLÁN

Anyagi ügyeid hullámzó képet mutatnak. Felbukkan egy összeg, amelyről már régen megfeledkeztél, de örömödben azonnal el is költöd. Egy percig sem gondolsz a jövőre, pedig nem ártana kicsit takarékosabban élni. Otthonodban, családtagjaiddal rendkívül határozott leszel. Kizárt, hogy bárki másnak melletted szava legyen. Egyes Oroszlán szülöttekre rátalál a szerelem, de lehet, hogy nem lesz túl komoly.

SZŰZ

A Hold a te születési jegyedben halad egy-két napig. Kíváncsiság vesz rajtad erőt, minden új információ izgat. Uralkodó bolygód, a Merkúr pedig a társasági életet serkentő Mérleg jegyében tartózkodik. Kapóra jön, ha buliba vagy hivatalos, de még egy unalmas munkahelyi értekezlet témáiból is tudsz profitálni. Anyagi szempontból is jövedelmező hónapnak nézel elébe.

MÉRLEG

A születési jegyedben járó, kommunikációért felelős égitest, a Merkúr beszédessé, a társaság középpontjává tesz. Egyébként sem szeretsz magányos lenni, erre a hónapra azonban hatványozottan igaz, hogy csak másokkal érzed jól magad. Előfordulhat, hogy a pénzügyeidet ellenőrizned kell. Valaki hirtelen tehet egy ajánlatot, amelyet nagyon vonzónak találsz. Legyél óvatos, többet költesz, mint lehetne.

SKORPIÓ

Születésnapod környékén megnövekszik az energiád. Lehet, hogy hónapok óta halogatod, de most valóban képes leszel valamilyen sportot elkezdeni. Ami lényeges, hogy rendszeresen tedd. Ebben az aktív időszakban időről időre előfordulhat, hogy elblicceled a kötelességeidet. Könnyen lehet, hogy rád talál a szerelem is: ha van párod, akkor is jólesik, hogy másnak is tetszel.

NYILAS

A Vénusz a születési jegyedben jár. Ráadásul két jelentős égitesttel, a Merkúrral és a Jupiterrel is kitűnő kapcsolatot ápol. Kinek-kinek foglalkozása, érdeklődése szerint ezek a bolygópozíciók remek életszakaszt hozhatnak. Kedves leszel, és sikerül mindenkit meggyőznöd arról, hogy igazán fontos személy vagy. Szinte minden életterületen sikeresnek mondhatod magad.

BAK

Soha nem voltál fecsegő alkat, most még zárkózottabbnak mutatod magad. Van néhány gondolatod, amelyek még csak érlelődnek benned, és nem is kívánod nyilvánosságra hozni őket. Ha bármihez tehetséget érzel magadban, fontos, hogy alkalmazkodj az elvárásokhoz. A két sorsbolygó, a Jupiter és a Szaturnusz a pénzügyi területedet érinti. Bevétel várható, de lesz kiadásod is.

VÍZÖNTŐ

Hivatásod területén mozgalmas hónap vár rád. Sok energiára, kitartásra és időnként kemény elhatározásokra lesz szükséged. Amennyiben a munkád külföldhöz köt, minden feltétel adott, hogy sikerrel vedd az akadályokat. Intellektuális területen könnyen kibontakozol. Amennyiben szükséged van rá, bátran iratkozz be nyelvtanfolyamra, vagy jelentkezz nyelvvizsgára.

HALAK

A Hold és a Neptunusz érzelmi gazdagságot, de túlzott fantáziálást és néha még aggódást is hoz – így indul a novembered. Kapcsolataidat ebben a hónapban remekül használod, a párkapcsolatoddal is minden rendben. Tele vagy szebbnél szebb érzésekkel, és ezzel együtt gyönyörű élmények várnak rád. Amennyiben valaki külföldi befektetési lehetőséget ajánl, egy szavát se hidd el. Elégedj meg azzal a jövedelemmel, amid van.

Szöveg: Molnár Éva asztrológus Fotó: Getty Images

Olvass tovább!