Ilyen kapcsolat alakulhat ki a Bika és a Vízöntő között

2021. április 01.
A Vízöntő számára alapvető szükséglet a szabadság és a függetlenség, a Bika viszont hajlamos a birtoklásra. Mi sül ki abból, ha egymásba habarodik ez a két csillagjegy?

A Vízöntő olyan társra vágyik – nemcsak a szerelemben, hanem az élet más területein is –, aki nem kényszeríti korlátok közé. Ha ez teljesül, számíthatsz a kitartására, a lojalitására és az őszinteségére. Fontos számára továbbá, hogy aki mellette akar lehorgonyozni, intellektuálisan is passzoljon hozzá: legyen érdeklődő és nyitott az újdonságokra. A Bika akkor boldog, ha türelmesen és odaadóan fordulnak felé, ugyanakkor a testiség is előkelő helyen áll a fontossági sorrendjében: egy romantikus vacsorát követő szenvedélyes éjszaka minden bizonnyal leveszi a lábáról.

Bika nő + Vízöntő férfi

A két csillagjegy kapcsolata igazán romantikusnak tűnhet, hiszen az érzéki Bika nő nap mint nap emlékezteti a Vízöntő férfit, hogy milyen különlegesnek tartja. Ráadásul ez cseppet sem egyoldalú, a Vízöntő férfit könnyen magával ragadja a Bika nő kedves kisugárzása és életszeretete.

A kezdeti harmóniát úgy őrizhetik meg a lehető legtovább, hogy a Bika nem „ragad bele” a jól beváltnak tűnő szokásokba (mert így egy idő után unalmasnak tűnik a Vízöntő szemében), a Vízöntő pedig megpróbál visszavenni nyughatatlanságából, örök kíváncsiságából.

Ha ezt nem teszi meg, mély sebet ejthet a stabilitásra, biztonságra vágyó Bika lelkén. Összességében izgalmas lehet ez a felállás: hiába tűnik úgy, hogy motivációjuk meglehetősen különbözik, sajátos humoruk és a megértés képessége szorosra fűzheti a köztük lévő köteléket.

Vízöntő és Bika kapcsolathoroszkóp

A Vízöntő nem könnyű természet, de a türelmes Bika fülig beleszerethet. Fotó: Jonathan Borba (Pexels)

Bika férfi + Vízöntő nő

A Vízöntő nő sejtelmes, lázadó és különc, sosem akar beállni a sorba. Szemben a Bika hagyománytiszteletével, folyton az újszerűséget keresi, egy vérbeli reformer. A hirtelenségre hajlamosító Uránusz bolygó mellett a stabilitást szimbolizáló Szaturnusz is hat rá, így a Bikában minden bizonnyal szimpátiát kelt, ami idővel vonzódássá nőheti ki magát.

Akkor kerül porszem a gépezetbe, ha a Vízöntő túlzottan hangoztatni kezdi függetlenségi igényét – ilyenkor a Bika úgy érezheti, hogy messze földön híres türelmét és elköteleződését valaki olyanra „pazarolja”, aki nem tudja kellően értékelni.

A Bika részéről fontos, hogy ne vigye túlzásba a ragaszkodást, és eszébe se jusson féltékenykedni, mert az ilyen jelenetek után a Vízöntő hamar menekülőre fogja. Ha sikerül átlendülni ezeken a vívódásokon, remekül múlathatják az időt egymás társaságában. 

Olvass tovább!