Ezek a csillagjegyek nem tudnak veszíteni! És nem is nagyon szoktak!

2021. október 26.
Van, aki méltósággal viseli a vereséget, és a kudarc után arra törekszik, hogy levonja belőle a tanulságokat. Ezek a csillagjegyek azonban még annak a gondolatától is rosszul vannak, hogy valamiben alulmaradjanak!

Akármennyire szeretné, ez a 4 csillagjegy sem tudja elkerülni azt, hogy kudarcok érjék, reakciójuk azonban általában igen heves, ha vesztésre állnak. Miután kiadták magukból az indulatokat vagy elcsitították a lelkükben dúló, mások elől jól elrejtett viharokat, újult erővel futnak neki még egyszer, és meg sem állnak addig, amíg siker koronázza a próbálkozásaikat.

Ezek a csillagjegyek képtelenek veszíteni - És nem is nagyon szoktak!

Kos

A Kos hatalmas lelkesedéssel szövi sokak számára meghökkentő terveit, amelyek megvalósításában szentül hisz. Akkor mondjuk kő kövön nem marad, ha ezeket nem sikerül elsőre megvalósítani: az indulatai robbanásig feszülnek, és elképesztően mérges lesz saját magára és a világra is. Kell neki egy kis idő ahhoz, hogy lenyugodjon és átgondolja, mit rontott el. Amint eljut erre a pontra, a lendülete ugyanakkora, sőt sokszor még nagyobb is lesz, mint az elején. A Kos tehát nem nyugszik addig, amíg célba nem ér, a kudarcnak nincs helye a szótárában. Másoktól ritkán fogad el tanácsot, makacsul megy a saját feje után, ezért a Kos általában nem más kárából tanul, hanem mindent a maga bőrén tapasztal meg. Jobb, ha nem akarod őt megváltoztatni.

Oroszlán

Az Oroszlán számára leírhatatlanul fontos, hogy milyennek látják mások, ezért gondosan ügyel arra, nehogy gyengének, sebzettnek lássák. Ahhoz, hogy ezt megelőzze, az egyik legfontosabb lépés, hogy mindent megtesz azért, hogy sose kapjon pofont az élettől – nehezen veszi tudomásul, hogy ezt képtelenség elkerülni. Ha netán mégis megtörténik, igyekszik erősnek és bátornak mutatni magát még akkor is, ha valójában az ellenkezője igaz. Túl büszke és méltóságteljes ahhoz, hogy kimutassa, mennyire pocsékul érzi magát, ha veszít, olykor még saját maga előtt is szégyenkezik. Ebben az állapotban kifejezetten rosszul érzi magát, ezért hamar elkezd azon dolgozni, hogy véget vessen neki – elszántságának köszönhetően mindig meg is találja a módját annak, hogy képzeletbeli koronája fényesen ragyogjon a fején – akkor is, ha korábban a porba esett.

Szűz

A Szűz számára a rend nemcsak az otthonában fontos, hanem a mindennapok eseményeit illetően is. Márpedig az ő szemszögéből nézve a világban csak akkor van rend, ha minden téren a maximumot nyújthatja, és ezért be is söpörheti az elismeréseket. Szeret mindent kontroll alatt tartani, épp ezért, ha homokszem kerül a gépezetbe és kikerül a nyerő pozícióból, pont úgy érzi magát, mint akinek kihúzták a talajt a lába alól. Persze a Szűz csillagjegyet nem olyan fából faragták, hogy ezen hosszan búslakodjon, gyors észjárásának és praktikus gondolkodásának köszönhetően hamar összeáll a fejében az a stratégia, ami segíthet, hogy minden a helyére kerüljön. A kudarc fizikai fájdalmat okoz a Szűznek, számára a legjobbnak lenni olyan evidens, mint másoknak a levegővétel.

Ezek a csillagjegyek képtelenek veszíteni - És nem is nagyon szoktak!

Bak

A Baknál nem sok következetesebb és céltudatosabb csillagjegyet találhatunk – sosem kapkod, minden lépését előre megfontolja és komolyan számol az összes lehetséges következménnyel. Épp ezért, a legapróbb részletekig kidolgozott tervének sosem képezi részét az, hogy valamiben alulmarad vagy veszít. Ha ez mégis bekövetkezik, az rettenetesen bántja, személyes kudarcként éli meg, még akkor is, ha tőle független okok miatt történik. Ahogy a sikertelenség, úgy az sem fér össze az agyafúrt Bak csillagjeggyel, hogy sokáig lógassa az orrát és a sebeit nyalogassa. Villámgyorsan feláll a padlóról, és addig tesz újabb és újabb kísérletet a győzelemre, amíg el nem éri, hiszen csak akkor érzi magát igazán nyeregben.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?