Ez a 3 csillagjegy folyton robbanásig feszült

2021. október 09.
Nincs mindig szemmel látható jele annak, hogy mennyire idegesek ezek a csillagjegyek, gyakran megesik ugyanis, hogy belül őrlődnek szüntelenül. Vigyázz, mert náluk elég egy apró szikra, hogy robbanjon a bomba!

Egyes csillagjegyek remekül leplezik a bennük tomboló viharokat, mások viszont nem vesztegetik az energiájukat arra, hogy elrejtsék, mennyire feszültek. A születési horoszkóptól függetlenül adódnak az életünkben olyan helyzetek, amelyek próbára teszik az idegeinket, idővel azonban elülnek a hullámok. Ezek az állatövi jegyek viszont folyton idegesek!

Ezek a csillagjegyek folyton feszültek

Rák

A legfeszültebb csillagjegyek között a képzeletbeli dobogó legfelső fokára állhat a Rák, aki legtöbbször a saját dolgát nehezíti meg, nem pedig az élet bánik vele extrán kegyetlenül. A Rák sokat aggodalmaskodik a szeretteiért, a saját és a szívének kedves emberek jövőjéért és általában a világ dolgain. Nem egy Rák komolyan aggódik például a klímaváltozás, a hazai és közeli országok politikai helyzete miatt, miközben mások egyszerűen elengedik a fülük mellett az ezekről szóló híreket. Nem könnyíti meg a dolgát, hogy érzékeny lelkületű és a hangulata rendkívül változékony, ami még több fejfájást okozhat neki.

Szűz

Megszállottan keresi a logikát mindenben, és addig nem nyugszik, míg nem találja meg az összefüggéseket a dolgok között. Ez alapvetően hatalmas belső feszültséget generál nála, amire még a maximalizmusa is rátesz egy – vagy inkább több! – lapáttal. A Szűz boldogsága akkor teljes, ha felszámolja maga körül a káoszt, és távol tartja magát a fennforgásoktól, illetve ha az irányítást ő tarthatja kézben. Mint tudjuk, ez tulajdonképpen lehetetlen, így ez újabb örök stresszforrás az életében: ha összejön neki a kontrollálás, akkor azért, ha pedig nem, akkor azért.

Ezek a csillagjegyek folyton feszültek

Skorpió

Ha homokszem kerül a gépezetbe és a dolgok másképp alakulnak, mint ahogy a Skorpió eltervezte – vagy ahogy ő akarja –, elszabadul a pokol! „Normál” esetben csak csendben forrong magában, és a legapróbb dolgok miatt is képes morgolódni, ám ha a számításai nem jönnek be vagy hirtelen változás áll be, nem áll jót magáért. A haragos Skorpióban az a veszélyes, hogy amikor felszínre törnek az indulatai, nemcsak az aktuális sérelmei miatt adja ki a dühét, hanem képes akár évekkel ezelőtti sebeket is feltépni. Meggondolatlanságában sok olyan dolgot mondhat, amivel mások lelkébe gázol, de saját magának is rengeteg pillanatot szerez állandó feszültségével.  

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?