Ezt jelenti, ha folyton ugyanabba a számba botlasz

2022. január 30.
Veled is megesett, hogy úton-útfélen egy bizonyos számba botlottál? Lehet, hogy ideje megnézned, mit üzen neked.

Akik elmélyültebben foglalkoznak vele, azok szerint a számok nagyszerű lehetőséget kínálnak arra, hogy égi segítőink kommunikáljanak velünk, ha nyitott szemmel járunk és észrevesszük, hogy mondanivalójuk akad számunkra. A The angel numbers book című könyv szerzője úgy véli, hogy az angyalok a számokon keresztül útmutatást, megerősítést és figyelmeztetést is küldhetnek nekünk, ezért mindenképp érdemes venni az odafentről érkező jeleket.

Ha mindig ugyanazt a számot látod, találkozol ezt jelenti

Nem véletlenül bukkannak fel az angyalszámok

Vagyis, ha egy-egy szám többször is szembe jön velünk, ha az óránkra nézünk, ha rápillantunk egy házszámra vagy megjelenik a mobilunk kijelzőjén egy telefonszám, annak mindig üzenete van. Ezekkel az úgynevezett angyalszámokkal találkozhatunk rendszámokon, vonalkódokon, árcédulákon, számlaszámokbajelenti.

Mit üzennek a visszatérő számok?

1, 11, 111: Egész biztos, hogy olyan pillanatban pillantunk ezekre a számokra, amikor életünkben valami olyan fontos dolog történik, amire később is emlékezni fogunk. Valami olyasmit üzennek ezzel az angyalok, hogy készítsünk képernyőfotót a lelkiállapotunkról és mentsük el későbbre, mert szükség lesz még rá.

2, 22, 222: Jól jegyezzük meg, hogy ezek a számok jót jelentenek, azt akarják a tudtunkra adni, hogy jókor vagyunk jó helyen, minden úgy van jól, ahogyan történik. Ez lehet egyfajta megerősítés, de bátorítás is olyan helyzetekre, amikor úgy érezzük, nem jó úton haladunk.

3, 33, 333: Rendszerezésre, elrendezésre ösztönöznek az angyalok, tekinthetjük egyfajta lendületadónak is, hogy végre belekezdjünk a kitartó edzésbe, ne halogassuk tovább a fontos dolgokat és pontot tegyünk a rendezetlen ügyeink végére.

4, 44, 444: Könnyen lehet, hogy nem a legkönnyebb időszakunkat éljük, az őrangyalok azonban azt mondják, hogy egy kicsit még ki kell tartanunk. Biztosítanak róla, hogy a kéréseink meghallgatásra találnak, a dolgok elrendeződésére azonban picit több időre van szükség.

Ha mindig ugyanazt a számot látod, találkozol ezt jelenti

5, 55. 555: Lehet, hogy most úgy tűnik, hogy túl sok a változás körülöttünk és a szálak összekuszálódni látszanak, az angyalok azonban azt üzenik, hogy idővel meg fogjuk érteni, miért történnek velünk ezek a dolgok. Sőt, még hálásak is leszünk értük!

6, 66, 666: Nem kell megijedni és az ördögöt a falra festeni ennek a számkombinációnak láttán. Sokkal inkább egy erőteljes ösztönzést jelent arra vonatkozóan, hogy felelősséget vállaljunk a saját sorsukért, és mások vagy a körülmények hibáztatása helyett feltegyük magunknak a kérdést, mi az, ami rajtunk múlik, és eddig nem tettük meg.

7, 77, 777: Ez egy nagyon fontos üzenet, ami azt akarja a tudtunkra adni, hogy nem szabad félnünk a jövőtől, és ideje szélnek ereszteni az ismeretlentől való félelmünket. Helyette jobb, ha teret adunk a jövőbe vetett hitünknek, és bizalmat szavazunk az angyalainknak.

8, 88, 888: Nyugodtan vehetjük dicséretnek, azt jelenti ugyanis, hogy az angyalok büszkék ránk. Nekünk is érdemes egy nagy levegőt venni és körülnézni, mi mindent vittünk véghez az elmúlt időszakban. Legyünk hálásak mindenért, és köszönjük meg saját magunknak az erőfeszítéseket!

9, 99, 999: Ez olyan, mintha felvillanna a célvonalat jelző fény, ami azt mutatja, egy fontos feladat végére értél, egy adott helyzetből már biztosan kihoztad a maximumot. Eljött az idő arra, hogy határozott elképzeléseket szövögessünk a jövővel kapcsolatban és új terveket készítsünk.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?