Ezek lesznek a szerencsenapjaid 2022-ben

2022. január 01.
A hozzáértők már hónapok óta tanulmányozzák, hogy milyen bolygóállások alakítják majd a sorsunkat az előttünk álló 12 hónapban, és egybehangzóan azt állítják, hogy 2022-ben nem kell majd olyan keményen megdolgozni a sikerért, mint tavaly.

Amikor átlépünk egyik évből a másikba, nagy reményekkel tekintünk az előttünk álló időszakra, és bízunk abban, hogy elképzeléseink közül a lehető legtöbbet sikerül majd megvalósítani. Ki a munka, ki a magánélet területén remél javulást, miközben másokat az anyagi helyzetük alakulása foglalkoztat. Akármelyik csoportba tartozol, ha kíváncsi vagy, hogy a te csillagjegyednek melyik lesz a legszerencsésebb napja 2022-ben, keresd ki a lenti listában!

Ezek lesznek a szerencsenapjaid 2022-ben

A Jupiter és a Vénusz a szerencse kulcsa

Amikor az asztrológusok arra kíváncsiak, hogy az egyes csillagjegyek számára melyek lesznek a legszerencsésebb időszakok, a két legfontosabb bolygó, aminek mozgását figyelemmel kísérik, az a Jupiter és a Vénusz. Mindkét planéta összefüggésben áll a nagy szerencsével, és segítő-támogató bolygónak tartják őket. A Jupiter – ami a kivételes tulajdonságokkal rendelkező Nyilas csillagjegy uralkodó bolygója – előmozdítja a kedvező változásokat és a bőséget, a termékenységet szimbolizálja. A Vénusz ezzel szemben az apróbb örömök bolygója, a szeretet, a szerelmet, a tiszta érzelmeket, a pénzt és a szépséget szimbolizálja. 

Ha ez a két bolygó egyszerre van jókor jó helyen a horoszkópban, csupa jóra számíthatsz, és feltöltődhetsz olyan energiákkal és elszántsággal, amelyek közelebb visznek álmaid megvalósításához. Az év legszerencsésebb napjának általában az számít, amikor a születési horoszkópodban ez a két égitest a lehető legideálisabb helyzetbe kerül. Ez persze nem azt jelenti, hogy mindössze egy napon fognak veled remek dolgok történni, de megmutatja, mikor számíthatsz a támogató energiák legerőteljesebb jelenlétére. Ha szeretnéd fokozni a hatást, ezeket az szerencsehozó ásványokat is bevetheted! 

Egy kis előzetes

A szerencse szempontjából az első jelentősebb bolygóállásra februárban kerül majd sor, amikor a Jupiter és a hirtelen változásokat elősegítő Uránusz zár be kedvező fényszöget – ennek áldásos hatását leginkább a Halak és a Bika szülöttek érzik majd meg.

Áprilisban a Jupiter és a Neptunusz együttállása hoz majd szép dolgokat: nagylelkűséget, megértést és támogatást, aminek a Halak szülöttek érzik majd legerőteljesebben a hatását.

Májusban a Jupiternek és a Plútónak köszönhetően sokkal céltudatosabbá és határozottabbá válhatunk, amiből (ismét!) a Halak jegyűek profitálhatnak leginkább.

Május közepétől október végéig a Jupiter a Kos jegyében tartózkodik majd, ami miatt az összes Tűz elemű jegy (a Kos, az Oroszlán és a Nyilas) és a Levegő elemű jegyek lehetnek igazán jó formában. 

Novembertől a Víz elemű jegyek (a Rák, a Skorpió és a Halak), valamint a Föld elemű csillagjegyek (a Bika, a Szűz és a Bak) érezhetik leginkább a Jupiter energiáit, aminek hatására nyitottabbá és kommunikatívabbá válnak, miközben a belső harmóniájukat is meglelhetik.

A 2022-es év összességében minden csillagjegy számára gyümölcsözőbbnek ígérkezik, főleg akkor, ha nem akarnak mindent azonnal, hanem inkább a lassan, de biztosan elvét követik.

Ezek lesznek a szerencsenapjaid 2022-ben

Ezek lesznek a szerencsenapjaid 2022-ben:

  • Kos – Augusztus 18.
  • Bika – Május 13.
  • Ikrek – Május 30.
  • Rák – Július 17.
  • Oroszlán – Július 31.
  • Szűz – Február 16.
  • Mérleg – Október 22.
  • Skorpió – November 15.
  • Nyilas – November 23.
  • Bak – Január 8.
  • Vízöntő – Március 6.
  • Halak – Április 12.

Forrás: Via Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?