Ez lesz a legjobb hónapod 2022-ben a csillagjegyed szerint

2021. december 26.
Ne mondd, hogy te nem vagy kíváncsi arra, hogy melyik ígérkezik a legjobb hónapnak az előttünk álló 12 közül! Most kiderül, melyik csillagjegy mikor örülhet a legjobban 2022-ben!

A 2022-es horoszkóp minden csillagjegynek tartogat kellemes meglepetéseket, ezért minden okod megvan arra, hogy optimistán tekints a jövőbe. Nézd meg, hogy neked mikor ragyog legfényesebben a   szerencsecsillagod, és azt, hogy melyik életterületen számíthatsz a legpozitívabb változásokra!

Ez lesz a legjobb hónapod 2022-ben a csillagjegyed szerint

Kos

Minden jel arra utal, hogy a május lesz a legfergetegesebb hónapod mind közül 2022-ben! Ekkor ér a Mars a te jegyedbe, ahol nagyon otthon érzi majd magát, ugyanis ez az uralkodó bolygód! Ennek köszönhetően szép sikerek várnak rád a munkában, és tetőfokára hághat a szenvedély a párkapcsolatok terén.

Bika

Megéri türelmesnek lenned és izgatottan várnod az áprilist, ez a hónap ugyanis csupa jót hoz a szívügyek terén: romantikusabb hangulatban leszel, mint valaha, vonzerőd megsokszorozódik és a hálószobában is olyan élményekben lehet részed, amilyenekről korábban csak álmodoztál! A május is hasonlóan csodás meglepetésekkel örvendeztet majd meg!

Ikrek

A te igazán sokoldalú csillagjegyed segítő bolygója a Merkúr, ami a kommunikációt és az egymáshoz való kapcsolódást szimbolizálja. Májusban kerül olyan helyzetbe, amitől úgy érezheted, te vagy a szerencse gyermeke. Leginkább pénzügyek terén fordulnak jóra a dolgok, de a szerelemben sem lesz okod panaszra. Ez a remek hatás még júniusra is kitart, úgyhogy a kora nyár abszolút a te időszakod lesz!

Rák

Az egész évre vonatkozóan jók a kilátásaid, de áprilisban különösen kegyesek lesznek hozzád az égiek. Ebben a hónapban gyűjtheted a legtöbb olyan élményt, amire boldogan gondolhatsz majd vissza, és arra is áprilisban a legnagyobb az esély, hogy valóra váljanak a kívánságaid! Ha valami mégis félre menne, júniusban és júliusban nagy eséllyel révbe ér!

Oroszlán

Ha valamit a fejedbe veszel, annak megvalósításáért elképesztő energiákat vagy képes mozgósítani – hidd el, emiatt jóval többen irigyelnek, mint gondolnád! – minden egyes munkával töltött pillanatnak meg is lesz a gyümölcse. Januárban elképesztő dolgok várnak rád, aztán csak májusig kell kitartanod, hogy a planéták sikerrel koronázzák minden erőfeszítésedet!

Szűz

Úgy tűnik, hogy a március lesz számodra a legideálisabb hónap, de előre szólunk, hogy a többi sem lesz rossz! A tavasz felpezsdíti az ellaposodott kapcsolatokat, ha pedig új szerelmet remélsz, minden esélyed meglesz arra, hogy márciusban rátalálj! Nem mellesleg annyira jól érzed majd magad a bőrödben, hogy egész évben márciust szeretnél majd, pedig augusztusban és szeptemberben is szuper lesz neked!

Mérleg

Kedvező tulajdonságaid a Mars bolygónak köszönhetően áprilisban különösen felerősödnek, és a harci kedved, kitartásod is megsokszorozódik. Pont ez kell ahhoz, hogy végre learathasd munkád gyümölcsét, függetlenül attól, hogy melyik életterület jobbításán dolgoztál az utóbbi időben. A nyári hónapokra sem lehet majd panasz, kiemelkedően klassz lesz az augusztusod!

Skorpió

A jó szériád már január-februárban elkezdődik, de májusban aztán minden égi és földi jó megadatik neked. A szénád a karrierépítés terén áll majd a legjobban, olyan élvezetes feladatok végrehajtásában vehetsz részt, ami különösen lelkessé tesz. Novemberben olyan bolygóállások alakulnak majd ki, amelyek meghatványozzák az amúgy is erőteljes szexuális energiáidat!

Ez lesz a legjobb hónapod 2022-ben a csillagjegyed szerint

Nyilas

Nem kell sokáig várnod ahhoz, hogy egy fantasztikus hónap vegye kezdetét, a kivételes tulajdonsággal rendelkező Nyilasok ugyanis februárban igazán gyümölcsöző heteket tölthetnek. Júliusban erősebbnek és elégedettebbnek érezheted majd magad, mint valaha – készülj fel rá, hogy rég várt izgalmakban lesz részed, jó értelemben véve!

Bak

Februárban szinte bármit kívánhatsz, és az különösebb erőfeszítés nélkül az öledbe hullik majd. Ezután a tőled megszokott módon elszántan és kitartóan dolgozol majd, októberre pedig be is érik minden munkád gyümölcse. Az ősz tehát számodra jelképesen is a szüret időszaka lesz! Bár nem vagy az az álmodozós típus, most mégis azt mondjuk, hogy engedd szabadjára a fantáziádat!

Vízöntő

Márciusban a semmiből bukkanhatnak fel olyan nem várt lehetőségek, amik még téged, az igazán spontán és kreatív személyiséget is meglephetnek. Fontos, hogy ne szalaszd el ezeket, mert könnyen lehet, hogy később bánni fogod! Csüggedésre azonban nem lesz okod, novemberben szintén lélegzetelállító találkozásokban lehet részed!

Halak

Az égiek egész évben kegyesek lesznek hozzád, de májusban hirtelen elszáll a gondok nagy része, minden, ami nehézkesnek és kilátástalannak tűnt, egy csapásra megoldódhat. Novemberben minden kétséget kizáróan úgy érezheted, hogy a tenyerükön hordoznak. Fortuna nem fog rólad megfeledkezni, és olyan új utakat nyit meg előtted, amiket korábban hiába kerestél.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?