Márciusi horoszkóp – 2022

2022. március 01.
Gazdag társasági életet, derűt és eredeti gondolatokat hoznak a következő hetek.

KOS

A vágyak beteljesülésének időszaka köszönt rád. Amit elterveztél, kidolgoztál, végre elkezd megvalósulni. Lassan itt a születésnapod, és már most érzed, hogy egyre élénkebb, vonzóbb leszel. Számos sikert könyvelhetsz el, ha szabad utat engedsz a természetes vonzerődnek. Valószínűleg ki kell adnod egy nagyobb összeget, de hamarosan képes leszel pótolni a kiadást.

BIKA

Elsősorban az anyagi ügyeid foglalkoztatnak. Lehet, hogy váratlan kiadásod akad, de ha figyelemmel követed a költéseidet, kevésbé lesz meglepő, amikor fizetned kell. Eredeti gondolataid támadnak, főleg a hivatásod területén lesz lehetőséged újítani. Megélénkül a fantáziád, minden gondolatod a szerelem körül fogod: ha párkapcsolatban élsz, egy titkos szerelem is felbukkanhat az életedben.

marcius-havi-horoszkop

IKREK

Pezsgő, eseményekben gazdag néhány nappal indul a hónap. Bármilyen formában veszel részt oktatásban, most komoly feladatok várnak rád ezen a területen, ha pedig épp nem tanulsz semmit, a külföldi kapcsolatok, az onnan érkező hírek lehetnek fontosak számodra. A főnököddel jól alakul a kapcsolatod, több területen is szabad kezet kapsz. Ha egyedülálló vagy, még a munkahelyi szerelem sem kizárt.

RÁK

Fontos ügyekben találhatod meg a megoldást. Annak ellenére, hogy a régóta húzódó dolgaid is nyugvópontra kerülhetnek, tartsd nyitva a szemed. Mindig mindent alaposan fontolj meg, és a legkisebb betűt is olvasd el. A leggyorsabb mozgású égitest, a Hold néhány feszült napot hozhat magával, ugyanakkor jó kapcsolatba kerül a szépségért felelős Vénusszal. Ellenállhatatlanul vonzó leszel.

OROSZLÁN

Születési jegyeddel szemközt négy égitest is megjelent. Az ilyen csoportosulások nagy hangsúlyt helyeznek arra a területre, ahol éppen előfordulnak. Esetedben ez a párkapcsolatot érinti. Akik már házasok, még ha néha vitával jár is, megerősíthetik egymás iránti elkötelezettségüket. Elsősorban jó cselekedetekkel lehet most jót tenni. Egyedülállók számára még komoly kapcsolatra is van esély.

SZŰZ

Uralkodó bolygód, a Merkúr néhány napon belül jegyet vált – ilyen esetekben mindig megerősödik az égitestek hatása. Elsősorban gyors gondolatokra, kiemelkedő ötletekre számíthatsz, de a munka mellett ne felejts el a szórakozásra és a kikapcsolódásra is időt szánni. A születési jegyedre sokkal inkább jellemző a racionális, mint az intuitív gondolkodás, ennek ellenére hallgathatsz az ösztöneidre.

MÉRLEG

Te, aki társaságban érzed legjobban magad, a tavasz közeledtével egyre több lehetőséget kapsz, hogy barátaiddal vagy akár idegenekkel is megerősítsd, esetleg felvedd a kapcsolatot. Könnyen elképzelhető, hogy önálló vállalkozásban is gondolkodsz. Alaposan járd körbe a témát, és kérj útmutatást is. Alkalmas ez az időszak, hogy újdonsággal, saját projekttel rukkolj elő.

SKORPIÓ

Otthonod és közeli, személyes kapcsolataid vagy gyerekeid kerülnek most a fókuszba. A lakásban befejezhetsz egy felújítást vagy átrendezést. A kapcsolatrendszered sok jó találkozást, beszélgetést hozhat. Könnyen lehet, hogy egy különleges tanfolyamra is benevezel: kreatív és ezoterikus terület egyaránt szóba jöhet. A gyerekek pedig hálásak a velük való foglalkozásért.

NYILAS

Uralkodó bolygód, a Jupiter erős kapcsolatba kerül a Nappal, de a közelben jár a Neptunusz is. Ragyogó lehetőségeid adódnak, hogy kimozdulj, és a kedvteléseidnek élj. Kollégákkal szervezhetsz közös programokat, lehet ez kisebb, rövidebb utazás, vagy csak hétvégi buli – mindenhol jól érzed magad. De legyél résen, mert néhány állítólagos barát inkább csak színleli, hogy kedvel, és a hátad mögött szervezkednek.

BAK

A pénzügyeid foglalkoztatnak. Eleinte okosan gazdálkodsz, de néhány nap múlva jöhet egy csábító ajánlat, amelynek nem érdemes bedőlni. Számíthatsz a barátaidra, de még az új ismerősök is adhatnak okos tanácsokat. Hivatásodban, különösen, ha az kreatív területhez köt, előrelendülnek a dolgok. Hagyd, hogy a fantáziád kibontakozzon, most érdemes egy kicsit kevésbé szabálykövetőnek lenned. Engedj a megérzéseidnek.

VÍZÖNTŐ

Négy égitest is a születési jegyedben jár. Minden pillanat, ami előtted áll, nagy lehetőségeket tartogat és nagy értékkel bír. Személyiséged rohamléptekkel fejlődhet ebben a hónapban. A hivatásodban szinte egészen biztos az előrelépés, vagy legalább az, hogy sokkal jobban megbecsülnek, mint korábban. Várhatóan több pénz is érkezik a számládra, amennyiben valaki tartozik, az most megadja.

HALAK

Születésnapod környékén általában mindig vidámak a napok, de idén különösen kedveznek a csillagok. A Nap, a nagy szerencse bolygója, a Jupiter és az álmodozó Neptunusz karöltve sétál a születési jegyedben. Bármi, amit szeretnél, az szinte varázsütésre megvalósulhat. Természetesen ne ülj ölbe tett kézzel: keresd a jó lehetőségeket, mert most rá is találsz azokra.

szerző: Molnár Éva asztrológus fotó: Getty Images

Olvass tovább!