Áprilisi horoszkóp – 2022

2022. április 01.
Április a feltöltődés, megerősödés lehetőségét hozza.

KOS

A Nap, Hold és a Merkúr szoros kapcsolata gondolkodás, érzelmek és a kommunikáció területén is felpezsdíti a napjaidat. Kitűnő erőben érzed magad. Természetes is, hiszen még mindig a születésnapod hónapjában járunk. Fontosak a társasági összejövetelek. Lehet, némelyik találkozót idő hiányában nehéz lesz összehozni, de te semmit nem adsz fel.

BIKA

Panaszra nincs okod. Te is a tavasz gyermeke vagy, így kellőképpen ki tudod használni a lehetőségeket. Ha szeretsz kertészkedni, a szabad idődet mindenképpen töltsd a kedvenc növényeid társaságában. A zöld levelek és tarka színek nyugtatóan hatnak. Meditatív hangulatba kerülsz. Egy kis nosztalgia is belefér, különösen, ha a családtagok is veled tartanak.

IKREK

Jó kommunikációs készségedet kamatoztathatod. Tele vagy jobbnál jobb ötletekkel. Ha minden kedvezően alakul, ezeket még pénzzé is teheted. Főnököd értékeli az igyekezeted. Ezekben a hetekben különösen fontos, hogy a hivatásodat tedd az első helyre, bár egy flört is belefér a napjaidba. Ez utóbbi feldobja a hangulatodat. Gyakran nézegeted magad a tükörben, és elégedett vagy.

RÁK

A Nap, a legfőbb égitest most beragyogja az életedet. Energiával tölt fel. Korábban nehéznek vagy lehetetlennek gondolt helyzetekre is könnyedén megtalálod a megoldást. Ilyen esetekben vidáman, gondtalanul éled a napjaidat. Külfölddel kapcsolatban is bizakodó lehetsz. Utazási terveket készítesz. Könyveket, úti beszámolókat olvasol az elérni vágyott országról.

horoszkop-aprilis

OROSZLÁN

A Vénusz és a Mars az asztrológia tanítása szerint szexuálbolygók. A tavaszi hangulatban különösen nagy hangsúlyt kap ez a két égitest. Alapvetően is igényled a csodálatot, és mindent elkövetsz, hogy felhívd magadra a figyelmet. Ezekben a hetekben az említett két égitest fantasztikus hatással lehet rád. Párkapcsolatban brillírozol, de az egyedülállók is megtalálják a számításukat.

SZŰZ

Telve vagy spirituális gondolatokra. Általában rád nem az a jellemző, hogy elvont, megfoghatatlan témák érdekeljenek. A tavasz azonban az érdeklődési körödben is hoz újdonságokat. Üzleti kapcsolataid, ha vannak, most kedvezően alakulnak. Házasságban, párkapcsolatban pedig mesés napjaid lehetnek. Összességében, nagyon élvezed a népszerűségedet.

MÉRLEG

Az égitestek az önálló vállalkozások, a szerencsés örömteli munka és a jó kapcsolatok területén gyülekeznek. Használj ki minden olyan lehetőséget, ami az előmeneteledet szolgálja. Legyél nyitott az új, akár szokatlan megoldásokra is. Alaphangulatod jó és kiegyensúlyozott lesz. Biztos talajon érzed magad, és ez sokat jelent önbizalmad szempontjából.

SKORPIÓ

Az asztrológia hagyománya szerint a Mars, az energia, kezdeményezés bolygója is a segítőtársad. Jelenleg az otthon, család területén vendégeskedik. Amíg kezedben tudod tartani a gyeplőt, nagyon jól mennek a dolgok. Családtagjaid elfogadják az irányításodat, de azért gondolj arra, hogy másoknak is legyen lehetősége kifejteni a nézeteiket. Szerencsére inkább a barátságos kommunikációt választod.

NYILAS

Te vagy az a zodiákus jegyek sorában, aki minden helyzetből képes kihozni a legjobban. Bizakodóan, pozitívan szemléled a világot. Ezekben a hetekben minden okod meg lesz az örömre. Elsősorban önállósággal, eredetiséggel tudod elérni a legtöbben. Ne rejtsd el különleges elképzeléseidet. A főnököd díjazza az igyekezetedet. Szerelemben kis feszültség mellett sok öröm vár.

BAK

A hangsúly az otthonodra kerül. Tavaszi nagytakarítás, szépítgetés jöhet szóba. Alapos természetednek köszönhetően addig nem adsz fel semmit, amíg nem lesz tökéletes. Ingatlannal kapcsolatos ügy is felmerülhet. Ez nem vásárlás, sokkal inkább egy elhúzódó ügyintézés, aminek pont kerülhet a végére. Te, aki téli szülött vagy, kicsit lassabban kezded felfogni, hogy tavasz van, és jöhetnek az újdonságok.

VÍZÖNTŐ

Két gyorsabb égitest, a Vénusz és a Mars, valamint egy lassú, a Szaturnusz is a születési jegyedben jár. Az utóbbi tartós változásokat, eredményeket hoz. Erősebb, határozottabb személyiséggé alakulsz. Ennek jeleit szinte minden nap érzed. Pénzügyekben felelősen döntesz és a korábban elutasított hivatalos ügyintézést is sokkal tudatosabban kezeled.

HALAK

Elsősorban pénzügyekben várhatóak események. Olyan összegek érkezhetnek, amire álmodban sem gondoltál. Ne gondolj lottó főnyereményre, de arra igen, hogy nem várt összeg növelheti a bankszámládat. A tavaszi jó hangulatban el is költheted gyorsan. Mindenesetre örömödet leled abban is, hogy kapod, de abban is, hogy kiadod. Magánéletben visszafogott leszel.

Fotó: Getty Images