Ha ilyen jegyű az exed, sosem fog kiverni a fejéből

2022. március 21.
Szépen vagy csúnyán is véget érhet a kapcsolat, biztos lehetsz benne, hogy ha az exed ezek közé a csillagjegyek közé tartozik, sosem fog téged elfelejteni!

Hiába ér véget a szerelem, a horoszkóp szerint ezek a csillagjegyek úgy érzik, hogy az exük magával vitt egy darabot a szívükből, és ezt a hiányt szinte sosem tudják pótolni. Ha neked is volt kapcsolatod az alábbi állatövi jegyek valamelyikével, biztos lehetsz benne, hogy gyakran eszébe jutsz még akkor is, ha erről nem beszél.

Horoszkóp ábra a csillagjegyekkel

Bika

Neki kiemelten fontos a stabilitás és a hűség, ezért egyáltalán nem igaz rá, hogy gyűjtené a trófeákat. Sokkal nagyobbra tartja a tartalmas, mély kapcsolatokat, amikben különlegesen szoros szálak fűzik össze a feleket. Ha neked is sikerült egy ilyet kialakítanod egy Bikával, szinte biztosra veheted, hogy a köztetek lévő kötelék sosem szakad el igazán – még akkor sem, ha külön utakra léptek. Büszkébb annál, hogy ezt kimondja, de tudd, hogy így van!

Rák

Ő a zodiákus egyik legérzelmesebb csillagjegye, akire az is igaz, hogy örök idealista. Emiatt hajlamos olyan tulajdonságokkal felruházni téged, amikkel nem is rendelkezel, és a kapcsolatotokról is gyakran fantáziál túlzóan. Ha egy nap véget ér a szerelem, az mély szomorúságot okoz neki, és a továbblépés sem megy egyik napról a másikra. Egyszerre a hibája és az erőssége is, hogy utólag mindent szebbnek lát a valóságnál, ezért tőled is képtelen igazán elszakadni.

Skorpió

Elképesztően jó emberismerő és nagyon szenvedélyes csillagjegy, ezért ő nem szeret bele akárkibe. Szexuális vonzalom könnyen ébredhet benne olyan iránt is, aki nem hódítja meg a szívét, de ez más kérdés. Ha valakibe egyszer beleszeret, azt sosem tudja igazán kitörölni a szívéből még akkor sem, ha esetleg csúnya véget ért a kapcsolat. Egyik sajátossága a haragtartás és a bosszúvágy, így ha összetörted a szívét, ezek miatt nem fog soha kiverni a fejéből!

Összetört szív puzzle

Halak

Olyan intenzíven merül bele minden kapcsolatába, így a szerelembe is, hogy amikor az véget ér, egyszerűen képtelen pontot tenni a végére. Nagyon rosszul viseli a hiányodat, szinte fizikai fájdalmat él át. Egészen biztos, hogy sosem felejt el, ha egykor nagy odaadással szeretett, emiatt nem ritka az sem, hogy olyan lesz az új társa, aki valamiben hasonlít rád. Ne lepődj meg, ha ezzel szembesülsz, mikor újra találkoztok!

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?