Regé-Jean Page hoz édes álmokat a meditációs programmal

2021. szeptember 05.
Ki ne szeretné, ha az esti mesét Hastings hercege olvasná fel neki? Ha ez volt minden vágyunk – akkor is, ha eddig nem is tudtunk róla, hogy szeretnénk –, akkor imáink meghalgattattak. A Bridgerton sztárja, Regé-Jean Page ugyanis hangoskönyvnek kölcsönözte lágy, megnyugtató hangját, hogy erre szenderülhessünk álomba.

Harry Styleshoz hasonlóan Regé-Jean Page is csatlakozott a Calm nevű mindfulness applikáció csapatához, és bemutatta saját, külön bejáratú esti meséjét, melyet kifejezetten arra alkottak, hogy könnyebben elaludhasson, aki hallgatja.

rege-jean-page-meditacio-mese

A célra Regé-Jean Page egy régi angol történetet, a The Prince And The Naturalist című mesét választotta, melyben egy öreg bölcs és fiatal, királyi tanítványa rájön, hogy a legjobb tanítómester nem más, mint a természet. „Tudom, milyen fontos a relaxáció, különösen az embert próbáló időszakokban, így nagyon boldog vagyok, hogy egy esti meséhez adhattam a hangomat” – mondta Regé-Jean Page. 

Azért legyünk őszinték, valószínűleg teljesen mindegy, mit olvasna fel a színész, valami fárasztó sztori, de még a kvantumfizika is érdekesnek tűnne, ha az ő lágy, férfias hangján hallgathatnánk. 

Ha mégsem Regé-Jean Page lenne a megfelelő mesélő számunkra, akár Harry Styles, Matthew McConaughey vagy éppen Idris Elba tolmácsolásában is hallgathatunk meditációs meséket.

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images

Olvass tovább!