Ezek a csillagjegyek sosem gondolkodnak, mielőtt beszélnek

2022. március 20.
Mindenkivel előfordul olykor, hogy olyat mond, amit később megbán, a történtek után azonban megtanulja a leckét. Nos, ezektől a csillagjegyektől ezt hiába várod!

Hiába nem szánt szándékkal gázolnak mások lelkébe, mégis sikerül nekik: ezek azok a csillagjegyek, akik szinte sosem használják a fejüket, mielőtt megszólalnának, így olyan dolgokat vághatnak mások fejéhez, amiket később legszívesebben visszaszívnának, de már nem lehet…

Horoszkóp ábra

Kos

Ez a csillagjegy számos jó tulajdonsága mellett impulzivitásáról is híres, aminek fényében nem meglepő, hogy sokszor mond olyan dolgokat az indulatok hevében, amiket jobb lett volna megfontolnia. Munkában és magánéletben egyaránt adódhatnak olyan helyzetek, amik felpaprikázzák a Mars bolygó uralta Kost, és akkor bizony nem fogja vissza magát. Ez természetesen nem mentség arra, hogy goromba lehet másokkal, ám azok, akik ezzel tisztában vannak, talán kevésbé veszik magukra a meggondolatlanul kiejtett szavakat.

Ikrek

Ő az, aki képtelen lakatot tenni a szájára, ezért abban sem lehetsz teljesen biztos, hogy jó ötlet egy Ikrekre bízni a titkaidat! Alapvetően nagyon jó szándékú és segítőkész, vagyis szinte soha nem számításból ront ajtóstól a házba, hanem azért, mert a lételeme a kommunikáció. Igazi fájdalmat okoz neki, ha csendben kell maradnia, ha pedig megeredhet a nyelve, ritkán mérlegeli, hogy jókor, jó helyen és a jó személynek mondja-e azt, amiről épp csacsog. Ő tehát nem bántó megjegyzésekkel tipor a lelkedbe, hanem sokkal inkább azzal, hogy világgá kürtöli a bizalmas információkat.

Skorpió

Ezt a szenvedélyes, végletes és bosszúvágyó csillagjegyet hiába szeretnénk, nem könnyű a védelmünkbe venni, gyakran megesik vele ugyanis, hogy olyat mond, ami mély sebet ejt mások lelkén. Ennek egyik legfőbb oka, hogy pazar emberismerő, így pikk-pakk felméri, hogy kinek mi a gyenge pontja, s amikor eljön az idő, tűpontosan oda céloz kis mérgezett nyilaival. És ami még ennél is elképesztőbb, hogy ő legtöbbször nem forrófejűségből, hanem nagyon is tudatosan teszi mindezt! 

Sárga pólós nő megafonba kiabál

Vízöntő

Ő egy igazi szabadságharcos, aki teljesen kikel magából, ha valaki korlátozni próbálja, vagy arra akarja kényszeríteni, hogy átlagosan viselkedjen. Egyiket sem neki találták ki, az egyszer biztos! Ilyen helyzetekben pedig abszolút nem foglalkozik azzal, hogy rosszul érinti-e a másikat, ha meggondolatlanságot mond, önvédelem céljából. Amikor aztán elszáll a haragja, előbújik a lelkiismerete is, és bánni kezdi, hogy nem számolt magában tízig, mielőtt beszélni kezdett volna. Hidd el, megérdemli, hogy elnézd neki ezt a botlást!

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?