Ez történik, ha a szerelmed csillagjegye ugyanaz, mint a tiéd

2022. március 13.
Vajon megfér két dudás egy csárdában? Ez bizony csillagjegyfüggő is! Nem mindenkinek jó hír, ha a saját csillagjegyébe szeret bele, mutatjuk, ki mire számíthat!

Bizonyos esetekben igaz, hogy szavak nélkül is értik egymást a felek, ha úgy szerettek egymásba, hogy azonos csillagjegyben születtek. Előfordul azonban az is, hogy egyszerűen nem találják a közös hangot, és hosszú távon nem férnek meg egymás mellett. Te szerettél már valakit a saját állatövi jegyedből?

Horoszkóp ábra a csillagjegyekkel

Kos + Kos

Ha két Kos szeret egymásba, igazán komplikált helyzet állhat elő. Ez a lobbanékony csillagjegy könnyen belehabarodik abba, akit vonzónak talál, ahhoz azonban, hogy két Kos között hosszan tartson a harmónia, fontos lenne, hogy kompromisszumokat kössenek. Ez azonban nem épp az erősségük!

Bika + Bika

Minden Bikának fontos a stabilitás és az, hogy hosszú távra tervezhessen. Ez tökéletes kiindulási alap ahhoz, hogy mesés kapcsolatot alakítsanak ki. Kellően figyelmesek és érzelmesek, tökéletesen tudják, mire vágyik a másik. Remekül passzolnak egymáshoz, boldogságuk jó eséllyel tartós lesz!

Ikrek + Ikrek

Egy biztos: ha két Ikrek gabalyodik egymásba, egy percig sem fognak unatkozni. Igazán szórakoztatóak, fontos számukra, hogy a hétköznapok is mozgalmasak legyenek. Jól megértik egymást a hálószobában és azon kívül is, félő azonban, hogy elköteleződési nehézségeik miatt egyikük sem mer lehorgonyozni a másik mellett.

Rák + Rák

Igazán ígéretes párosítás: mindketten érzelmesek, érzékenyek és nem mellesleg érzékiek, nagy eséllyel tökéletesen egymásra hangolódnak az első pillanattól kezdve. Romantikus és mély kapcsolatra, tartós boldogságra számíthatnak és nem mellesleg figyelmes, szerető szülők lesznek!

Oroszlán + Oroszlán

Nem mindig sül el jól, ha két Oroszlán habarodik egymásba, némelyikükben ugyanis túlzottan erős a vágy az irányításra és arra, hogy a figyelem középpontjában legyen. Ha mindketten ilyenek, abból sok súrlódás adódhat. Egy biztos: elképesztően vonzódnak egymáshoz, ha a kapcsolatuk nem is lesz tartós, biztos, hogy örökké emlékezni fognak egymásra.

Szűz + Szűz

Mindketten nagyon racionális gondolkodásúak, és ezt akkor sem teszik félre, ha az élet úgy hozza, hogy egymásba szeretnek. Mindig magasra teszik a mércét magukkal és a másikkal szemben is, könnyen megeshet, hogy a kapcsolatuktól is túl sokat várnak el. Nehezen nyílnak meg egymás előtt, és sértődékenységük sem könnyíti meg a helyzetüket, ettől függetlenül jól megérthetik egymást!

Mérleg + Mérleg

Elég hamar világossá válik, hogy működik-e a párosításuk, az ő esetükben ugyanis nem egyszerű megmondani, mire számíthatnak: lehet, hogy tökéletesen passzolnak egymáshoz, ahogy az is megeshet, hogy hosszú távon nem férnek meg egymás mellett. Mindketten romantikusak, kiegyensúlyozottságra és harmóniára törekszenek, amit általában el is érnek együtt.

Skorpió + Skorpió

Semmi kétség nem fér hozzá hogy, rendkívül intenzív kapcsolatra számíthatnak, ami az idő múlásával csak egyre jobb lesz – feltéve hogy képesek kitartani egymás mellett. Idő kell hozzá, hogy összecsiszolódjanak, eleinte gyakori lehet az összezördülés közöttük, a békülés azonban mindig szenvedélyes, ami mindkettőjüket a mennyekbe repíti.

Szeplős szerelmespár azonos csillagjeggyel

Nyilas + Nyilas

A kalandvágyó Nyilasnak fontos a függetlenség megőrzése és az, hogy minél távolabb tartsa magát a megszokástól. Ha két Nyilas szeret egymásba, abból akár nagyon izgalmas kapcsolat is kialakulhat, arra azonban tudatosan oda kell figyelniük, hogy ne hagyják elszürkülni a szerelmüket. Egy biztos: élményekben gazdag utazásokon vehetnek részt együtt!

Bak + Bak

Sokan úgy gondolják, hogy két Bak találkozása nem hozhat hosszú távú boldogságot, ez azonban tévedés! Mindkettőjük számára fontos a stabilitás és a kiszámíthatóság, nem szokásuk mások érzelmeivel játszadozni. Ha közös célokat tűznek ki maguk elé, azokért egy csapatként küzdenek, ami még jobban összekovácsolja őket. Jó eséllyel vágnak tehát neki egy tartós, tartalmas kapcsolatnak!

Vízöntő + Vízöntő

Ha két különc Vízöntő szeret egymásba, kezdetben igazán jól érezhetik magukat egymás társaságában, ám szabadságvágyuk sok esetben erősebb a vonzalomnál. Laza kapcsolatban tökéletesen megértik egymást, ha azonban képbe kerül az elköteleződés és a felelősségvállalás, legalább az egyiküknek inába szállhat a bátorsága. Sokat ront a kapcsolatukon, ha megpróbálják egymásra erőltetni az elképzeléseiket.

Halak + Halak

Ha két Halak között bontakozik ki szerelem, igazán sok jóra számíthatnak, hiszen mindketten érzelmesek, romantikusak és figyelmesek. Szavak nélkül is tudják, hogy tehetik boldoggá egymást, mert nagy az összhang közöttük. Szívesen töltik az idejüket álmok szövögetésével, már annak a gondolata is boldoggá teszi őket, hogy közösen építsék a jövőjüket. 

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?