Ezeknek a csillagjegyeknek lehetetlen hazudni

2022. április 25.
Mindenki tudja, hogy valótlant állítani vagy az igazságot elhallgatni nem szép dolog, időnként mégis megteszi. Nos, ezek a csillagjegyek pikk-pakk ráéreznek, ha erről van szó, úgyhogy jobb, ha náluk nem is próbálkozol!

Vannak olyan csillagjegyek, amelyek kifejezetten hajlamosak arra, hogy ha a helyzet úgy kívánja, elferdítsék az igazságot. Rosszul teszik, ha az alábbi csillagjegyeknek lódítanak, ők ugyanis könnyen és gyorsan leleplezik a hazugságot, és meg is orrolnak azokra, akik nem játszanak tiszta lapokkal.

Horoszkóp ábra a csillagjegyekkel

Szűz

A precíz és gyakorlatias Szűz messze földön híres a korrektségéről, ám másoktól is azt várja el, hogy tartsák magukat a szabályokhoz. Éles eszének köszönhetően viszonylag gyorsan rájön, ha valaki megpróbálta félrevezetni, ezt a nem túl nemes cselekedetet pedig örökre meg is jegyzi. Az, aki becsapja a Szüzet, nagyon nehezen nyerheti vissza a bizalmát, amit kár elveszíteni, ugyanis ennek a csillagjegynek a képviselői nagyon szerethető emberek.

Skorpió

A Skorpió intelligenciája mellett a megérzése az, ami azonnal felnyitja a szemét, ha valaki tőrbe akarja csalni vagy mást állít, mint a valóság. Kiváló emberismerő, már azelőtt tudja a másikról, hogy rosszban sántikál, mielőtt bármit is tenne. Rosszul jár, aki vele próbál ujjat húzni, ugyanis meglehetősen haragtartó típus és a bosszúállás sem áll tőle távol. A zavarosban halászókat gondolkodás nélkül feketelistára teszi.

Fiatal lány nagyítóval

Bak

Nehéz nála következetesebb és tisztességesebb csillagjegyet találni, nem kenyere a hazudozás, de még az apró füllentés sem. Csak azokkal tud és akar hosszú távon együttműködni munkában és magánéletben egyaránt, akik hozzá hasonlóan gondolkodnak, vagyis mindig a korrektségre törekszenek. Az ígéretét mindig betartja, jobb, ha te is így teszel: soha ne mondj az önfejű Bakoknak olyat, amiről előre tudod, hogy nem fog megvalósulni, mert keményen számon fogja kérni.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?