Ezek a csillagjegyek bárkit megkapnak, akit kinéznek maguknak

2022. április 11.
Van néhány csillagjegy, amelyik egyszerűen ellenállhatatlan: a kisugárzása, a személyisége annyira lenyűgöző, hogy szinte bárkit megkaphat, akit csak szeretne. Te is ilyen vagy?

A horoszkóp szerint ezek a csillagjegyek mágnesként vonzzák a többieket, így nem csoda, ha olyan sokan odáig vannak értük. Legtöbben tudatában is vannak ennek, ezért tényleg szinte bárkit megkapnak, aki csak megtetszik nekik. Szerencsére nem mindegyikük él vissza ezzel a lehetőséggel.

asztrológia bolygók, horoszkóp

Oroszlán

Ez a csillagjegy ismét megbizonyosodhat róla, hogy ő a zodiákus királya, pont úgy, mint az oroszlán az állatvilágban: méltóságteljes, elegáns, erőt sugárzó. Kell ennél több ahhoz, hogy kivívja mások figyelmét és csodálatát? Nem igazán! Vonzó kisugárzásának szinte senki nem tud ellenállni: azokon felül, akik felvállalják rajongásukat, szép számmal akadnak titkos hódolói is. Meglepően romantikus és nagylelkű, igazán szerencsés, akit ő szeret.

Szűz

Nem sokan sorolnák őt kapásból azok közé, akik szinte bárkit az ujjuk köré csavarnak, pedig a Szűz egy nagyon is szerethető csillagjegy. Lehet, hogy nem első látásra szeret bele a világ, eleganciájának, kifinomultságának, intelligenciájának és sokoldalúságának köszönhetően azonban tényleg szinte mindenkit elvarázsol. Másokkal és magával szemben is magasra teszi a mércét, ezért megjelenése mindig kifogástalan, beszélgetés közben pedig gondosan megválogatja a szavait. Előbb-utóbb mindenki rádöbben, milyen különleges is egy Szűz szülött.

szerelmespár

Skorpió

Kis túlzással azt állíthatjuk, hogy a Skorpió semmihez sem fogható kisugárzását még a vak is látja: egyszerre titokzatos és szenvedélyes, aminek köszönhetően mindenki érdeklődését felkelti. Minden Skorpió karizmatikus személyiség, ráadásul elképesztően jó emberismerő, így arra is pikk-pakk ráérez, hogy kihez hogy kell közelíteni, ha szeretné behálózni. Szívesen kezdeményez és előszeretettel tartja kézben az irányítást, házon kívül és a hálószobában, szex közben is.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?