Ez a 12 csillagjegy rejtett félelme

2022. május 15.
Ha tudod, mitől félnek szívük mélyen az egyes csillagjegyek, a gyenge pontjaikat is feltérképezheted. A sajátodat ismered?

Hiába mondják néhányan az ellenkezőjét, mindannyiunknak vannak rejtett félelmei. Azt, hogy ki mitől tart, meghatározza a horoszkóp is, ugyanis az egyes csillagjegyek sokszor ugyanattól a dologtól rémülnek meg.

Horoszkóp ábra a csillagjegyekkel

Kos

Ennek a csillagjegynek a legnagyobb félelme, hogy lemarad valamiről: energikus, ambiciózus, rátermett vezető, aki imádja, ha zajlik körülötte az élet. Fél az unalomtól és attól, hogy nem kap kellő figyelmet másoktól.

Bika

A Bika számára az egyik legfontosabb dolog a stabilitás és a kiszámíthatóság, ezért legjobban attól tart, hogy kicsúszik a lába alól a biztos talaj. Ő mindennel és mindenkivel hosszú távra tervez, nagyon felkavarja, ha ez nem valósul meg.

Ikrek

A Merkúr bolygó uralmának köszönhetően lételeme a kommunikáció, imádja mások társaságát és bármikor kész arra, hogy új ismeretségeket kössön. Szíve mélyén retteg a magánytól és attól, hogy mások nem lesznek rá kíváncsiak.

Rák

Ez a gondoskodó, anyáskodó és érzelmes csillagjegy sokkal jobban fél attól, hogy belegázol mások lelkébe, mint attól, hogy őt megsebzik. Szeretne mindent jól csinálni, és a környezetében élők közül mindenkit boldoggá tenni. Nehezen látja be, hogy ez szinte lehetetlen!

Oroszlán

Akik csak felületesen ismerik az Oroszlánokat, azt gondolják, hogy legnagyobb félelmük az, hogy nem fürdőzhetnek a dicsfényben, ez azonban csak részben igaz. Elképesztően fontos számára, hogy milyennek látják mások: senkiben sem szeretne rossz benyomást kelteni!

Szűz

Precíz és gyakorlatias, magára és a munkájára is igényes. Szeret mindent előre megtervezni, legnagyobb félelme, hogy hiba csúszik a számításaiba, vagy hogy nem várt fordulatok állnak elő. Az átlagnál jobban tart attól is, hogy megbízhatatlan emberek csalják tőrbe.

Mérleg

Ő az, aki folyton békére és harmóniára törekszik, amennyire csak lehet, kerüli a konfliktusokat. Szeretne mindent drámák nélkül intézni, azért is sokat tesz, hogy a körülötte élők mellőzzék a szócsatákat. Legnagyobb félelme, hogy vitás helyzetbe keveredik és az elhúzódik.

Skorpió

Amellett, hogy a legtöbb Skorpió retteg a betegségektől, attól is fél, hogy nem tud megfelelni a vele szemben támasztott kihívásoknak. Nem akar mindig, minden áron megfelelni, azoknak viszont, akik fontosak számára, nem szeretne csalódást okozni. Ha ez megtörténik, lelkifurdalás gyötri.

Ijedt nő csíkos pólóban

Nyilas

A Nyilas egyik legnagyobb félelme, hogy elveszíti az anyagi biztonságot, de annak a gondolata is megrémíti, hogy olyan embereket fogad a bizalmába, akik nem méltóak erre, és elárulják, kijátsszák az első adandó alkalommal.

Bak

Amellett, hogy szinte retteg a kudarcoktól, nagyon tart attól is, hogy porszem kerül a gépezetbe, és a dolgok máshogy alakulnak, mint ahogy eltervezte. Félelemmel tölti el a kitárulkozás gondolata is, nem szeret és nem is mindig tud az érzelmeiről beszélni.

Vízöntő

A Vízöntő egyik legnagyobb félelme, hogy cserben hagyja a kreativitása és kifogy az ötletekből, a másik pedig, hogy korlátok közé szorítják és nem tud szabadon mozogni sem lelki, sem fizikai értelemben véve.

Halak

A romantikus és álmodozó Halak azt szeretné, ha a világ egy olyan békés hely lenne, ahol mindenki szeret mindenkit. Azzal tisztában van, hogy ezt globális szinten nehéz megvalósítani, maga körül viszont tényleg ezt szeretné látni. Minden negatív változás lehetősége kiborítja.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?