Erre az 5 csillagjegyre mindig számíthatsz a bajban

2021. augusztus 08.
Hiába tűnik úgy, hogy az önzetlenség és segítőkészség egyre inkább kiveszik a világból, ez az 5 csillagjegy javíthatatlanul jó, és mindig ott terem, ahol segítő kézre van szükség.

Az önzetlenség és a segítőkészség határozottan pozitív tulajdonság, az alábbi listán szereplő csillagjegyeknek azonban nem árt vigyázni az egyensúlyra: egy-egy mentőakció során résen kell lenniük, hogy nem olyanokat húznak-e ki épp a pácból, akik arra hajtanak, hogy kihasználják a jóságukat!

Ennél az 5 csillagjegynél nincs önzetlenebb

Ikrek

A kissé felszínes Ikrekre nem igaz, hogy kilométerekről megérzi, ha valakinek gyors segítségre lenne szüksége, ha viszont valaki a segítségét kéri, garantáltan lehet rá számítani. Kiterjedt kapcsolatrendszerrel széles baráti körrel és lenyűgöző kommunikációs érzékkel rendelkezik, így szinte minden helyzet megoldására van egy jó ismerőse, akit nem rest azonnal felkeresni. Az Ikrek sosem strigulázza, kinek hányszor segített korábban, ezért fenn áll a veszélye, hogy egyesek rákapnak arra, hogy kiaknázzák kapcsolati tőkéit.

Oroszlán

Akik most felkapják a fejüket és nem értik, hogy mi keresnivalója van az Oroszlánnak ezen a listán, az nagy valószínűséggel nem tudja, milyen egy ízig-vérig Oroszlán! A méltóságteljes, különlegességekre vágyó Oroszlán egyáltalán nem csak magával van elfoglalva: nagyon is lehet rá számítani baj esetén, ráadásul nem is akárhogyan! Ahogy az életben mindennek, a segítségnyújtásnak is megadja a módját, nagylelkűségét örömmel engedi szabadjára és minden követ megmozgat, hogy megmutassa, milyen szuper barátra/családtagra/kollégára találtak a személyében!

Szűz

A kritikus, precíz és sokszor fanyar humorú Szűz nem csak a saját háza táján szeret sepregetni – mi több, nagytakarítást végezni! – hanem mások portáján is. Rendkívüli megtiszteltetésnek érzi, ha hozzá fordulnak egy-egy helyzet megoldásáért, ezért mindent be is vet azért, hogy ne okozzon csalódást. Mielőtt azonban belefogna a munkába, előre eltervezi, mit hogy tesz és vészhelyzet esetére B- és C-tervet is kidolgoz. Addig nem is dől hátra a fotelben, amíg nem tesz pontot az ügy végére, ha viszont sikerrel segít, dagad a melle a büszkeségtől. El ne felejtsd megköszönni neki, amit érted tett, mert megjegyzi, és legközelebb már nem lesz ilyen segítőkész!

Nyilas

A társaságkedvelő és nagy népszerűségnek örvendő Nyilas örök gyerek, aminek köszönhetően hatalmas szíve van. Ha valahol segítségre van szükség, elég egyszer szólni neki és máris ott terem. Nem ismer lehetetlent akkor sem, ha mások ügyeinek megoldásáról van szó, humora és optimizmusa pedig amolyan extraként jár a kézzel fogható segítségnyújtás mellé. Mivel a Nyilas ritkán feltételez rosszat másokról, megeshet, hogy ideig-óráig hagyja magát kihasználnia, éles eszének köszönhetően azonban rövid idő alatt leleplezi az érdekbarátokat. Szerencsére gondosan megválogatja, hogy kiket enged közel magához barátként, ezért nem gyakori, hogy a barátai élnek vissza a jóságával.

Ennél az 5 csillagjegynél nincs önzetlenebb

Halak

A rendkívül empatikus és mások lelkiállapotára kivételesen ráérző csillagjegy előtt szinte képtelenség véka alá rejteni, ha baj van: azoknak, akik a szívének kedvesek, szinte meg sem kell szólalniuk, a Halak ugyanis azonnal tudja, hogy segítségre van szükség. Ő pedig őszintén és önzetlenül rendelkezésre áll, akár emberekről, akár elesett állatokról van szó. Téved tehát, aki azt hiszi, hogy a Halak saját kis álomvilágában él, és túlzottan el van foglalva a fantáziálgatással! Neki extrán résen kell lennie, hogy ne használják ki túlságosan, mert szép számmal akadnak olyanok, akik visszaélnek a Halak földöntúli jóságával.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?