Ezek a csillagjegyek bármikor külföldre költöznének

2022. július 04. |

Ők nemcsak nyaralni vágynak messzibb országokba, hanem szerencsét is próbálnának. Mutatjuk, kik azok, akiknek erre lehetőséget is adnak a csillagok!

Ki ne szeretné egy kis tengerparti sütkérezéssel, magas hegycsúcsok meghódításával vagy ezeréves látnivalók csodálásával megtörni a hétköznapok monotóniáját? A környezetváltozás és az, hogy végre mást csinálhatunk a jól megszokott feladatoknál, mindenkit feltölt, ez a 3 csillagjegy azonban nemcsak azért menne külföldre, hogy vakációzzon, hanem akár ki is költözne. A horoszkóp szerint ez a vágyuk hamarosan teljesülhet is!

Bolygók és égitestek rajza

Bika

Bár a Bika alapvetően nagyon ragaszkodó, családcentrikus és hagyománytisztelő csillagjegy, képtelen magát jól érezni a bőrében, ha bizonytalannak, kiszámíthatatlannak és instabilnak érzi a jövőjét. Ilyenkor különösen felerősödik elszántsága és szívóssága, amit elképesztően jól kamatoztathat külföldi munkavállalásnál és olyankor, amikor teljesen új környezetbe kell beilleszkednie. A csillagállások szerint sok Bika kaphat most olyan lehetőséget, amire nem lesz könnyű nemet mondani, persze az, hogy végül hogy dönt, csakis rajta múlik!

Mérleg

A Mérleg számára kiemelten fontos, hogy harmónia járja át a mindennapjait, a munkában és a magánéletben egyaránt. Vérbeli diplomatának számít, ezért nem száll inába a bátorság, ha ismeretlen helyen, sosem látott emberekkel kell kapcsolatot teremtenie, és megmutatni a világnak, hogy mire képes. Bár a hirtelen ötlettől vezérelt döntéshozatal nem jellemző rá, a horoszkóp szerint könnyen lehet, hogy nem lesz sok ideje gondolkodni azon, hogy elfogadjon-e egy ígéretesnek tűnő, ritkán kínálkozó lehetőséget, ami elszólítaná itthonról.

Külföldi utazás kellékei

Nyilas

Sok Nyilas kerekedhet fel a közeljövőben hogy megvalósítsa saját álmait, vagy kísérőként tartson valakivel, aki külföldön kapott szuper lehetőséget. Ezt igazi kalandként fogja fel, ahogy mindig, most is optimistán tekint a jövőbe és életigenlőbb, mint valaha. A Nyilas még felnőttként is úgy tud örülni egy-egy különleges kihívásnak, mint a gyerekek, ha viszont munkáról van szó, érettebb és megfontoltabb, mint egy bölcs öregember – még akkor is, ha a szülinapi tortáján nem ég túl sok gyertya.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?

Ezt jelenti, ha zuhansz álmodban

Ezt jelenti, ha zuhansz álmodban

Zuhanással, repüléssel álmodni egyáltalán nem ritka dolog, azt azonban, hogy ez mit jelent, csak kevesen tudják. Előtted sem lesz többé titok!

Szólj hozzá te is!

Még több Horoszkóp