Ezek a csillagjegyek bármikor külföldre költöznének

2022. július 04.
Ők nemcsak nyaralni vágynak messzibb országokba, hanem szerencsét is próbálnának. Mutatjuk, kik azok, akiknek erre lehetőséget is adnak a csillagok!

Ki ne szeretné egy kis tengerparti sütkérezéssel, magas hegycsúcsok meghódításával vagy ezeréves látnivalók csodálásával megtörni a hétköznapok monotóniáját? A környezetváltozás és az, hogy végre mást csinálhatunk a jól megszokott feladatoknál, mindenkit feltölt, ez a 3 csillagjegy azonban nemcsak azért menne külföldre, hogy vakációzzon, hanem akár ki is költözne. A horoszkóp szerint ez a vágyuk hamarosan teljesülhet is!

Bolygók és égitestek rajza

Bika

Bár a Bika alapvetően nagyon ragaszkodó, családcentrikus és hagyománytisztelő csillagjegy, képtelen magát jól érezni a bőrében, ha bizonytalannak, kiszámíthatatlannak és instabilnak érzi a jövőjét. Ilyenkor különösen felerősödik elszántsága és szívóssága, amit elképesztően jól kamatoztathat külföldi munkavállalásnál és olyankor, amikor teljesen új környezetbe kell beilleszkednie. A csillagállások szerint sok Bika kaphat most olyan lehetőséget, amire nem lesz könnyű nemet mondani, persze az, hogy végül hogy dönt, csakis rajta múlik!

Mérleg

A Mérleg számára kiemelten fontos, hogy harmónia járja át a mindennapjait, a munkában és a magánéletben egyaránt. Vérbeli diplomatának számít, ezért nem száll inába a bátorság, ha ismeretlen helyen, sosem látott emberekkel kell kapcsolatot teremtenie, és megmutatni a világnak, hogy mire képes. Bár a hirtelen ötlettől vezérelt döntéshozatal nem jellemző rá, a horoszkóp szerint könnyen lehet, hogy nem lesz sok ideje gondolkodni azon, hogy elfogadjon-e egy ígéretesnek tűnő, ritkán kínálkozó lehetőséget, ami elszólítaná itthonról.

Külföldi utazás kellékei

Nyilas

Sok Nyilas kerekedhet fel a közeljövőben hogy megvalósítsa saját álmait, vagy kísérőként tartson valakivel, aki külföldön kapott szuper lehetőséget. Ezt igazi kalandként fogja fel, ahogy mindig, most is optimistán tekint a jövőbe és életigenlőbb, mint valaha. A Nyilas még felnőttként is úgy tud örülni egy-egy különleges kihívásnak, mint a gyerekek, ha viszont munkáról van szó, érettebb és megfontoltabb, mint egy bölcs öregember – még akkor is, ha a szülinapi tortáján nem ég túl sok gyertya.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?