Ezek a csillagjegyek különleges kapcsolatban állnak az anyukájukkal

2022. június 23.
Ezen a téren is igaz, hogy kettőn áll a vásár, azonban a horoszkóp szerint ezeket a csillagjegyeket szoros kötelék fűzi az anyukájukhoz!

Mindegy, hogy fiú-e vagy lány, ez a három csillagjegy a horoszkóp szerint nagy eséllyel alakít ki semmihez sem fogható kapcsolatot az anyukájával. A köztük lévő szoros kötelék igazi ajándék lehet a sorstól, igaz, a párválasztás terén akár fennakadásokat is okozhat, hiszen az ő esetükben nem mindig egyszerű másnak is helyet biztosítani a szívükben.

Anyuka a kisbabájával

Kos

Első hallásra talán meglepő, hogy ez a sokszor önfejű és lobbanékony csillagjegy szerepel a listán, a helyzet azonban az, hogy nagyon sok Kos életében meghatározó figura az édesanyja. Rendkívül szoros és különleges kapcsolat alakulhat ki közöttük, a gyerek számára örök példakép lesz az anyukája, akire mindig is felnéz. A Kos tanácsot is gyakran kér az anyukájától (másoktól nem igen szokott!) és általában meg is szívleli azt.

Bika

Bár a Bika nem éppen az a csillagjegy, aki a világon mindenkivel jóban akar lenni, az egyszer biztos, hogy az anyukájához semmihez sem fogható szálak kötik. A Bika egész életében vágyik a babusgatásra, gondoskodásra, ezt pedig leginkább az édesanyjától kaphatja meg.

Anya és lánya szivecskét formál a kezével

Rák

A Rák az a csillagjegy, aki hajlamos mindig, minden téren az anyukáját (sőt lényegében az egész családját) előtérbe helyezni. Ez a későbbi kapcsolataira árnyékot is vethet, de a Rák szülöttnek a szoros családi kötődés annyira természetes és magától értetődő, hogy nem is tudja, másoknak mi nem tetszik ebben. Leírhatatlanul fontos számára, hogy mit gondol róla és tetteiről az anyukája, ezt még felnőttként is szem előtt tartja, mielőtt bármit is lépne.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?