Ez a 4 csillagjegy gyorsan lelép, ha gond van a párkapcsolatban

2022. június 02.
Vannak, akik még akkor is benne maradnak egy kapcsolatban, ha az rosszul működik, ám ezek a csillagjegyek sokszor akkor is tovább állnak, ha menteni lehetne a menthetőt!

Nehéz választ adni, hogy meddig érdemes küzdeni egy zátonyra futott párkapcsolatért: ha nincs közös jövő, csak időpazarlás együtt maradni, ha viszont rendbe lehet hozni a dolgokat, érdemes tenni némi erőfeszítést. Nos, ez a 4 csillagjegy nem töpreng hosszan, melyik lenne a jó megoldás, hanem fogja magát, és viszonylag hamar kereket old, ha úgy érzi, valami nem stimmel közte és szívszerelme között!

Horoszkóp ábra a csillagjegyekkel

Kos

Igazi vezéregyéniség, aki szeret kiemelkedni a tömegből, épp ezért nem éli meg szenvedésként, ha egyedül marad. Azt vallja, hogy sokkal jobb szingliként, mint rossz társaságban, és ehhez következetesen tartja is magát. Ha bajok adódnak a párkapcsolatban, lehet, hogy tesz pár lépést azért, hogy megoldja a problémákat, de ha nincs azonnal szembetűnő változás, akkor nagy valószínűséggel azt tartja jónak, ha pont kerül a kapcsolat végére. És ennek az ellenkezőjéről pokoli nehéz meggyőzni!

Ikrek

Az Ikrek számára már az komoly kihívást jelent, hogy hosszabb távon elkötelezze magát, ő sokkal inkább az a szabadon szárnyaló, mindenkivel barátkozó típus, aki fél attól, hogy lekösse magát és netán még féltékenységi jelenetekben is részt kelljen vennie. Az Ikrekhez rengeteg türelem kell, leginkább azért, mert egyik napról a másikra képes a szöges ellentétjét gondolni annak, amit előző nap állított, vagyis sok esetben maga sem tudja mit akar. Nagyon könnyen szakít hirtelen elhatározásból!

Nyilas

Bár a Nyilas az egyik leginkább szerethető csillagjegy, aki nem mellesleg még egy nagy adag optimizmussal és életszeretettel is fel van vértezve, néha feladja a leckét annak, aki mellette horgonyzott le. Szereti és keresi is a harmóniát, akkor érzi magát igazán kiegyensúlyozottnak, ha minden halad a maga útján, a váratlan fordulatok és bonyodalmak könnyen kibillentik. Partnerét hajlamos sokkal szebbnek és jobbnak látni, mint amilyen valójában, ha pedig felszáll a rózsaszín köd, könnyen csalódik és becsapva érzi magát. Ilyenkor nem akar semmi mást, csak menekülőre fogni!

Szív alakű lufi szélnek eresztése

Vízöntő

Meglepődtél volna, ha nincs ezen a listán, igaz? Ha valami nem kerek a Vízöntő párkapcsolatában, nem húzza fel azonnal a nyúlcipőt, csak csendben őrlődik azon, mi lesz, ha a helyzet tovább romlik. A kisebb csalódások kezdik kikövezni az útját a kijárat felé, főleg akkor, ha párja részéről nem lát hajlandóságot a kapcsolat megmentésére. Nagyon jó helyzetfelismerő, és ha ezt látja, az ő lelkesedése is pikk-pakk elillan. Ez azért veszélyes a kapcsolat szempontjából, mert a Vízöntőt nehéz letéríteni arról az útról, amin egyszer elindult! Jobb lenne tehát a megelőzésre fókuszálni a kétségbeesett kapkodás helyett!

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?