Ennek a 6 csillagjegynek most megváltoztatja az életét a Jupiter!

2022. május 08.
A Jupiter, a nagy szerencse bolygója nem változtatja túl gyakran a helyét, most azonban új csillagjegybe lépett, és ezzel sokak életébe nagyon kedvező változásokat hozhat.

Lehet, hogy már tapasztaltad is a jótékony hatását annak, hogy a Jupiter április 13-án a Halak jegyébe lépett, ugyanis ezzel sok kedvező folyamatot indított el szinte mindenki életében: általánosságban azt mondhatjuk, hogy ez a bolygóállás hozzájárul ahhoz, hogy sok-sok régóta dédelgetett vagy megvalósíthatatlannak tűnő álom mégis testet öltsön.

Horoszkóp ábra a csillagjegyekkel

Nincs ok aggodalomra, ha még várat magára, hogy teljesüljenek a kívánságaid, ugyanis a nagy szerencse bolygója egészen 2023. április 20-ig vendégeskedik a Halakban, szóval még van ideje akcióba lépni, ha eddig nem tette volna meg. A Halak mellett 6 csillagjegy különösen kivételes helyzetben érezheti majd magát. Mutatjuk is, kik ők!

Kos

Új helyzetéből adódóan a Jupiter élménydús külföldi utazásokat hozhat neked, de az is lehet, hogy spirituális értelemben kelsz majd útra ebben az időszakban, és saját magadat fedezed fel a világ csodái helyett. Boldogságot hoz a szerelmi életedbe, és számíthatsz több kedvező lehetőségre pénzügyi téren is.

Bika

Az újdonsült bolygóállás szinte az élet minden területén gyarapodást, bőséget ígér neked erre az időszakra. Leginkább a pénzügyek terén érezhetsz kedvező változást, szuper munkalehetőségek találhatnak rád és a befektetéseid is megtérülhetnek. Érdekes, hogy a csillagok jeleznek valamilyen titkos pénzforrást is: járj nyitott szemmel!

Ikrek

A Jupiter ebben a közel egy évben sorsszerű találkozásokat, történéseket hoz az életedbe. Elképesztően jó lehetőségek várnak rád a karrierben és a tanulás terén, különösen klassz változásokra számíthatnak azok, akik orvostudománnyal, joggal vagy táplálkozással foglalkoznak. Ha még keresed az igazit munka terén, nagy eséllyel megtalálod, ha pedig már van állásod, előrelépésre, jutalomra számíthatsz. Jól időzítesz, ha most kezdesz új tanulmányokba.

Rák

Ez a jelentőségteljes bolygó ebben az időszakban különösen nagy szerencsét hoz neked karrier és pénzügyek terén, de a kapcsolataid is várakozásodon felül alakulhatnak. Az élet minden területére igaz, hogy az eddig befektetett munkád gyümölcse végre beérik, és elkezdődhet a szüret. Lazíts és élvezd a lehetőségeket, amelyek az utadba kerülnek! Ne aggodalmaskodj, hagyd, hogy utat törjenek maguknak a pozitív tulajdonságaid!

Jupiter és a többi bolygó

Oroszlán

Az elmúlt időszakban sokszor megmagyarázhatatlanul érezhetted úgy, hogy nem vagy a helyeden, és hogy valami nem stimmel. Ez igazán nyomasztó volt számodra, a Jupiter azonban azzal a jó hírrel szolgál, hogy szép lassan minden a helyére kerül körülötted, és ez a kellemetlen érzés is elillan. Sok jó lehetőséget kapsz az élettől a fejlődésre, akár a munka terén, akár anyagilag, akár személyes kapcsolataidat illetően vágysz előrelépésre. 

Szűz

A Jupiter neked is sok jót tartogat, különösen a családi életed vonatkozásában. Ha szabad a szíved, könnyen lehet, hogy rád talál a szerelem, a már meglévő kapcsolatok pedig szilárdabbá válhatnak. Most saját bőrödön is megtapasztalhatod, mit is jelent az egységben az erő, ami nemcsak a magánéletben vihet előre, hanem a pénzügyekben is bőséget hozhat. Csak tartsd azért szem előtt, hogy kivel érdemes szövetkezned.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?