Augusztusi horoszkóp – 2022

2022. augusztus 01.
A legnyáriasabb Zodiákus jegy havában járunk. Kinek mit ígér a nyár utolsó hónapja?

KOS

Az asztrológia nem szereti használni a „szerencse” kifejezést. Úgy hangzik, mintha jóslás lenne. Ezekben a hetekben mégsem találunk mást szót arra, ami történhet veled. Több mint jó. Az élet fontos területeit leérintik a Nap és a Jupiter, vagyis szerelemben egészen biztos, hogy boldog időszak vár rád. A személyiséged fejlesztésében is hatalmasat léphetsz előre. Fogadd el a jót, ami érkezik.

BIKA

Egy kicsit túlpörög a világ körülötted. Váratlan események nem lesz hiány ebben a hónapban számodra. Sok szenvedély és izgalmas, kalandos, új ismeretségek is gazdagítják az életedet. Amennyiben egyedülálló vagy, nem tudsz addig megnyugodni, míg minden lehetséges személyt magadba ne bolondítanál. Házasságokban, szoros, régi kapcsolatokban pedig szinte újraélitek a régi szenvedélyt.

augusztus-havi-horoszkop

IKREK

Nagy szerepet kap a pénz nálad ebben a hónapban. Annyira jó stílusban, kedvesen kommunikálsz, hogy ezzel is tudsz pénzt keresni. Akinek pedig már van elegendő, könnyedén költi nyári szórakozásokra. Érdemes meghallgatni mindenkit, most még az új ismerősöktől his asznos információkhoz juthatsz. Keresed a társaságot, hiszen most ott érzed a legjobban magad, ahol te lehetsz a hangadó. Vicces történetekkel szórakoztatod a többieket.

RÁK

A Nap ugyan már elhagyta a születési jegyedet, de sebaj, hiszen maradt még ott égitest. A Vénusz tiszteli meg jelenlétével a Rák jegyét. Vonzó, kedves és rokonszenves leszel. Ráadásul a Vénusz kedvező kapcsolatba kerül a másik szexuál bolygóval, a Marssal. Jól együttműködik egymással ez a két pólus. Ragyogsz, élvezed az életet, a házasságokban pedig egyre nagyobb a bizalom és az összhang.

OROSZLÁN

A Nap a születési jegyedben jár. Felhevíti körülötted a valóságot, de képletesen még a levegőt is. Sok ünneplésben lehet részed, arra azonban figyelj, nehogy többet gondolj egy-egy bókról, mint amennyit az valójában ér. Ha külföldi utat tervezel, vágj bele bátran. A csillagok támogatják az utadat. Néhány, a háztartást érintő munka is vár rád, olyanokra gondolj, mint a javítás, szerelés. Alaposan ellenőrizd a szerelő képzettségét, nem árt, ha odafigyelsz.

SZŰZ

Az emocionális és a fizikai energiaszinted harmóniában van. Ez jó hír, mert kevesebbet aggódsz. Most is szeretnél mindenben maximumot nyújtani, de ha valami kicsit lassabban megy, vagy esetleg sehogy, kevésbé hibáztatod magad. Lesznek helyzetek, amikor túl sokat beszélsz. Ilyenkor leplezni kívánod az izgalmadat, de hidd el semmi szükség rá. Korábbi terveid a megvalósulás útjára lépnek.

MÉRLEG

A lustaság hetei következnek. Eljön a pihenés ideje. Most még az aktív pihenést sem javasolnánk. Jelenleg a csendes elmélkedés sokkal jobban kedvedre való. Elképzelhető, hogy egy régi szerelmed felbukkan. Szórakoztató lehet egy kicsit nosztalgiázni, de ez a kapcsolat már soha nem lehet ennél több. Egy új életcél is körvonalazódhat: talán megfordul a fejedben a gyerekvállalás gondolata.

SKORPIÓ

A legjobb lenne szabadságra menni. Elfáradtál az évközi hajtásban. Néha ez már a szeretteiddel való kommunikációban is érződik. Keress egy last minute utat, célozd meg a tengert. A kedvező ár, a napsütés és a kék víz nyugtatóan hat rád. Pihenés közben alkalmad adódik tiszta fejjel terveket szövögetni. A munkahelyeden, ha változás érlelődik, legyél te az, aki elsőként tud pozíciót váltani.

NYILAS

Számodra a kötöttségek nélküli élet az ideális. Külfölddel kapcsolatos dolgok kerülnek előtérbe. Elsősorban utazás, de bejöhet olyan lehetőség is, ahol a nyelvtudásodat kell kamatoztatnod. Könnyen lehet, hogy kedvet kapsz egy egzotikus idegen nyelv tanuláshoz. Vigyázz, mert lehet, hogy csak hirtelen fellángolás. Szórakoztat, mint egy nyári kaland, de komoly energiát nem fektetsz be.

BAK

Anyagi természetű ügyek foglalkoztatnak. A Bak jegy szülöttre jellemző a takarékosság és a pénzügyi tervezés. Találkozhatsz olyan személlyel, akinek erős a spirituális érdeklődése. Mindig hajlandó vagy tanulni, így ebbe a témakörbe is szívesen belekóstolsz. Alapvetően jó hangulatban vagy. Terveket szövögetsz és nem csak álmodozol, hanem cselekszel is. A nyári melegben is szívesen sportolsz.

VÍZÖNTŐ

A születési jegyedben jár ismét a Szaturnusz. Az asztrológia hagyománya szerint ez az égitest is az uralkodó bolygód. Azt jelenti, hogy komolyan fejleszted magad, régi feladatok végére pontot teszel. Párkapcsolatban, mielőtt zsörtölődni kezdenél, inkább magadban mérd fel a probléma nagyságát. Könnyen lehet, hogy a bolhából csinálsz elefántot. Inkább keress közös nyári programokat. Kapcsolódjatok ki együtt.

HALAK

A szerencse kegyeltjének érezheted magad. Pozitív gondolkodásod, lelki nyugalmad megkülönböztet mindenkitől a környezetedben. Élmény a társaságodban lenni. Elégedett vagy. Örülsz amikor felkel a Nap, boldog vagy, ha sétálhatsz a szabadban és ha még egy vízparton is töltheted a szabadságodat, a paradicsomban érzed magad. Mindez a Jupiter is Neptunusz kedvező helyzetének köszönhető.

Szöveg: Molnár Éva asztrológus Fotó: Getty Images

Ezt is olvasd el!