Ezek a csillagjegyek ki nem állhatják az exüket

2022. július 21.
Ők azok, akik soha nem mondják és nem is akarják hallani szakítás után, hogy „Maradjunk barátok!”

Náluk nem csak üres beszéd, hogy ami véget ért, annak tényleg legyen vége, nagyon is komolyan gondolják, hogy ha a kapcsolat zátonyra futott, akkor semmi szükség arra, hogy az egykori szerelmesek egymás körül legyeskedjenek. Ők szinte soha nem vágynak vissza az exük közelébe, vagy ha mégis megtörténik, soha senkinek nem fogják azt bevallani!

Horoszkóp ábra a 12 állatövi jeggyel

Oroszlán

Az állatok királya nagyon következetes és határozott, akit nem mellesleg rendkívül komolyan foglalkoztat az, hogy mit gondolnak róla a környezetében élők. Az, ha visszavágyna, netán újra is kezdené a kapcsolatot egykori párjával, hatalmas pofon lenne számára. Nemcsak saját maga miatt nem érezné jól magát egy ilyen szituációban, hanem azért sem, mert folyton azon izgulna, hogy mit szólnak mások ahhoz, hogy visszatért az exéhez!

Skorpió

Haragtartó és bosszúálló csillagjegy, ami a párkapcsolatban is elmondható róla. Ha valaki a szívébe-lelkébe gázolt, ahhoz nem akar újra közelíteni, sőt inkább azt reméli, hogy elég nagy marad közöttük a távolság. Az egyetlen, ami a Skorpiót csapdába csalhatja, az a szenvedélye: a testi vonzalom miatt nagy ritkán mégis megeshet, hogy nehezen veri ki a fejéből egykori párját. A titkolózással, hazugsággal vagy megcsalással lehet nála igazán kihúzni a gyufát, aki erre vetemedik, egy percig se reménykedjen abban, hogy a jegy szülöttje elnézi a tettét!

Bak

Ez a rendkívül praktikus, és a külső szemlélők számára érzelemmentesnek tűnő csillagjegy azt a benyomást kelti, hogy már kicsinek is zavarja az elköteleződés. Az önuralom az egyik legszuperebb mesterfogása, amit szíve szerint minden életterületen kamatoztatna. Sosem értette azokat, akik szakítás után is barátok maradtak, netán még fel is melegítették az egykori kapcsolatot. Szent meggyőződése, hogy ami elromlott, attól mielőbb meg kell szabadulni, legyen szó hosszú ideje tartó kapcsolatról vagy kezdeti szárnypróbálgatásról.

A játéknak vége, Game over felirat

Vízöntő

Ő az egyike azoknak, akik rögtön kereket oldanak, ha valami nem működik a kapcsolatban, a lábát pedig olyan gyorsan szedi, hogy eszébe sem jut visszanézni és a múlton rágódni. Tele van végletes és kiszámíthatatlan érzelmekkel, amikkel sok esetben még saját magának is meglepetést okoz. Nem kenyere a gyakori békülés és az újrakezdés, egyáltalán nem az üres ígérgetés híve! Ha te gázoltál a lelkébe, inkább ne is ábrándozz arról, hogy a szerelmed visszatér hozzád, mert a boldogságotok többé nem lehet felhőtlen.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?