Ez a 3 legérzéketlenebb csillagjegy

2022. július 18.
A végeredmény szempontjából mindegy, hogy akarva vagy akaratlanul teszik, ami biztos, hogy gyakran belegázolnak mások lelkébe.

Ha valaki, akkor ez a 3 csillagjegy mesterien űz sportot abból, hogy másokat megbántson. Ehhez nem is kell kiabálnia vagy fondorlatos cselszövésre adnia a fejét: olykor már a szóhasználatával, hanglejtésével, nézésével is eléri, hogy a többieknek fájdalmat okozzon. Ennek fényében talán mondanunk sem kell, hogy nem mindig egyszerű velük az élet!

Horoszkóp ábra a 12 csillagjeggyel

Bika

Valószínűleg sokan meglepődnek azon, hogy ez az alapvetően kedves és kiegyensúlyozottságra törekvő csillagjegy is helyet kapott ebben a listában, pedig itt a helye a többiek között! A sokszor félreértett Bikák előszeretettel köszörülik a nyelvüket másokon, ráadásul sokszor nem érzik a szavak súlyát és a kelleténél bántóbban fogalmaznak. Emiatt nem ritka, hogy megbántanak másokat és konfliktusba kerülnek teljesen jelentéktelen dolgok miatt, ráadásul észre sem veszik, mit okoznak ezzel a közelükben lévőknek. Sokkal egyszerűbb lenne velük az élet, ha a dicséretet is olyan bőkezűen osztogatnák, mint a kritikát!

Szűz

Ez a precíz és rendkívül gyakorlatias csillagjegy nemcsak magával szemben teszi magasra a mércét, hanem másoktól is sokat vár el. Nagyon kritikus, és hiába próbálja meg, egyszerűen képtelen magában tartani azt, amit gondol. Ha valami nem tetszik neki, azt rövid időn belül (de leginkább azonnal) szóvá is teszi, mégpedig „filterek” használata nélkül. Ez nem mindenkinek tetszik, főleg azért, mert a Szűz jegyűek sokszor fogalmaznak túl nyersen. Aki nem sértődik meg rájuk, díjazza az őszinteségüket és a szíve mélyén tudja, hogy indok nélkül sosem kötnek bele másokba!

Szomorú, sértett szőke nő

Vízöntő

A Vízöntők elképesztően kreatívak, ezt a sokszínűséget pedig az ironizálás terén is kamatoztatják. Sokszor nem érzik, hogy hol a határ, ezért egy-egy viccesnek szánt megjegyzéssel is túllőhetnek a célon, a helyzetet pedig rontja, hogy az emberek többsége nem érti a Vízöntő-humort. Alapvetően nem támadó vagy rosszindulatú ez a csillagjegy, mégis gyakran beletipor mások lelkébe, a bocsánatkérés pedig nem tartozik az erősségei közé. Emiatt a Vízöntők kapcsolatai elég szövevényesek, bár nagyon szeretnivalók, nem mindenki bírja ki mellettük hosszú ideig!

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?