Ne is álmodj róla, hogy ez a 3 csillagjegy bocsánatot kérjen!

2022. augusztus 04.
Ők azok, akiktől hiába várod, hogy elnézést kérjenek – ha netán mégis megteszik, azt éreztetik veled, hogy hatalmas szívességben részesültél.

Ezeknek a csillagjegyeknek valamiért leírhatatlanul nehezen hagyja el a száját a bocsánatkérés, a legtöbbször ugyanis szentül hiszik, hogy semmi olyat nem csináltak, ami miatt rosszul kellene érezniük magukat. Ha netán mégis rászánják magukat arra, hogy elnézést kérjenek, az esetek többségében nem túl hitelesek…

Horoszkóp ábra a bolygókkal

Bika

Bár a Bikának fontos a stabilitás és kiegyensúlyozottság, ami miatt inkább kerüli a konfliktusokat, ha mégis úgy hozza az élet, meglehetősen nehezére esik bocsánatot kérni. Sokkal valószínűbb, hogy olyan meggyőző érveket sorakoztat fel, amelyek hallatán még a végén te érzed magad kellemetlenül, amiért megbántódtál és örültél volna annak, ha elhagyja a száját egy „sajnálom”.

Oroszlán

A lobbanékony Oroszlán ritkán gondolkodik, mielőtt beszél, ezért sokszor keveredik olyan helyzetbe, amiben akaratlanul is megbánt másokat. Hiába tudja, hogy hibázott, büszkébb annál, hogy ezt plénum előtt beismerje, sőt mi több, ki is mondja. Sokkal valószínűbb, hogy valamilyen kedves gesztussal vagy meglepetéssel próbálja helyrehozni a dolgokat ahelyett, hogy azt mondaná: Ne haragudj, hogy megbántottalak!

Csillagjegyek, akik sosem kérnek bocsánatot

Skorpió

A Skorpió igazán haragtartó és bosszúálló csillagjegy, akit nem lehet lekenyerezni egy bocsánatkéréssel – lehet, hogy ezért nem töri magát ő sem, hogy a kegyeidet keresse, ha netán sikerült a lelkedbe gázolnia. Nagyon ügyesen keveri a kártyákat, ezért ő is képes elhitetni veled, hogy minden bajnak te vagy a forrása, és semmi szükség arra, hogy bárki (de legfőképpen ő) bocsánatot kérjen…

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?