Ezek a csillagjegyek a legfélősebbek az ágyban

2022. július 26.
Nem mindenkit ragad el azonnal a hév, érdemes azonban kivárni, hogy a szégyenlősebb csillagjegyek is feloldódjanak.

Hiába kölcsönös a szimpátia, a kapcsolat elején nehezebben mehet az összecsiszolódás, ugyanis ezek a csillagjegyek sokkal szégyenlősebbek és visszafogottabbak a mindennapokban. Így nem meglepő, hogy sokszor a hálószobában sem tudják (vagy akarják) azonnal elengedni magukat. Nézzük, kik ezek!

Horoszkóp ábra a csillagjegyekkel

Rák

A Rák igazán romantikus és érzelmes teremtés, ha tehetné, mindig a szívére hallgatna, nála tehát érzelmekben nincs hiány. A szenvedéllyel olykor hadilábon áll, szégyenlősebb lehet a többieknél. Ez persze egyáltalán nem probléma, ő úgyis csak azokban a kapcsolatokban érzi magát jól, amelyekben biztosan tudja, hogy a szíve választottja is komolyan tervez vele, bárhogy alakul is a folytatás. Érdemes kivárni, hogy levetkőzze a gátlásait, mert ha sikerül, az ágyban is szívvel-lélekkel szeret.

Bak

Sokak szemében igazi jégkirálynő, aki nehezen mutatja ki az érzéseit. Ez persze nem azt jelenti, hogy érzelemmentesen él, az azonban biztos, hogy nehezen enged közel magához. Egy rossz húzás viszont bőven elég ahhoz, hogy magadra haragítsd, szóval légy résen, mikor mit csinálsz! Ahogy a hétköznapokban, úgy az ágyban is nehezebben oldódik fel az átlagnál és szeret mindent előre eltervezni, közben pedig igen magasra teszi a mércét!

Szégyenlős lány a hálószobában

Halak

A Halakra nem mondható, hogy híján van az érzelmeknek, a probléma gyökere talán éppen ez: legtöbbször attól fél, hogy túl hamar és túl lelkesen mutatja ki az érzéseit, ami miatt jóval sebezhetőbbé válik. Az önbizalma gyakran alacsony, ami csak tetőzi a bajt, fél attól, hogy nem elég vonzó vagy nem elég ügyes a hálószobában. Nehezíti a Halak dolgát az is a szerelem és a szenvedély terén, hogy (többnyire saját rossz tapasztalata miatt) attól is tart, hogy mások kihasználják.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?