Ezek a csillagjegyek alkotják a legjobb szerelmespárokat

2022. június 07.
A horoszkóp szerint is igaz, hogy minden csillagjegynek megvan a másik fele. Tudod, hogy a tiednek melyik az?

Amikor valakit arról kérdeznek, milyen lenne számára a tökéletes partner, ritkán kezdi a felsorolást a jövendőbelije csillagjegyével, pedig egyáltalán nem mindegy, hogy szíved választottjának mi a horoszkópja! Az, hogy melyik jegyben született, nagyban befolyásolhatja azt is, milyen a személyisége. Ugye, hogy ezek cseppet sem elhanyagolható szempontok? Nézd meg, az égiek szerint a te állatövi jegyedhez ki passzol leginkább!

A 12 csillagjegy

Kos és Nyilas

Nincs mit szépíteni, a Kos sokszor makacs és önfejű, olyannyira, hogy sokszor még a saját életét is megkeseríti túlzott elszántságával. Ez leginkább azért van így, mert sosem elégedett az elért céljaival, mindig magasabbra, többre, nagyobbra vágyik! A Nyilas viszont képes lecsillapítani ezt az örök elégedetlenséget és szüntelen tenniakarást, aminek titka leginkább a kiolthatatlan optimizmusa és életszeretete. Kedvességével és pozitív életszemléletével ráveszi a Kost arra, hogy lassítson, és észrevegye azokat a szépségeket, amik mellett máskor villámgyorsan elsuhan.

Bika és Szűz

Ez a duó sok meglepetést tartogat mind a környezete, mind saját maga számára, méghozzá pozitív értelemben véve! A Szűz, akit sokszor ér az a vád, hogy túlzottan távolságtartó és magának való, tökéletes társa lehet a Bikának, aki semmire sem vágyik jobban a nyugalomnál és kiegyensúlyozottságnál. Egyiküket sem zavarja, ha mások otthonülőnek látják őket, sőt kifejezetten szeretik, ha a világ zajától távol élvezhetik egymás társaságát! 

Ikrek és Oroszlán

Ha fellángol közöttük a vonzalom, nincs visszaút! Az Oroszlán nem mindig könnyű természetét játszi könnyedséggel viseli el, sőt kifejezetten szórakoztatónak tartja az Ikrek, aki segít a társának abban, hogy lazábban kezelje a kihívásokat és ne támasszon olyan hatalmas elvárásokat magával szemben. Szuperül kiegészítik egymást, az Oroszlán ugyanis segít az Ikreknek abban, hogy kitartóbb legyen és ne „essen szét”, amikor alábbhagy a lelkesedése. 

Rák és Bak

Nem csal a szemed, az érzelmes és csupaszív Rák nagyon is egy hullámhosszra kerülhet a Bakkal, aki inkább az eszére hallgat és igazán gyakorlatias! Míg a Rák hajlamos a fellegekben járni, addig a Bak megingathatatlanul és két lábbal áll a földön, pont ez az, ami miatt olyan jól kiegészítik és formálják egymást! A Bak rendszeresen emlékezteti a Rákot arra, hogy legyen racionálisabb, míg a Rák arra tanítja a Bakot, hogy az élet nem csak a siker hajszolásáról szól. Ez az a páros, amit az esetleges krízisek összekovácsolnak, nem pedig szétválasztanak!

Szerelmespár

Mérleg és Halak

Az örökösen a külső-belső harmóniára törekvő, szépérzékkel megáldott Mérleg sokszor nagyon bizonytalan, és csak a felszínes szemlélők látják úgy, hogy tökéletes egyensúlyban él a világgal! A Halak, aki fülig képes beleszeretni a Mérlegbe és csodálni őt, csodát tesz bizonytalankodó partnerével, egy csapásra megváltoztatja az életét és segít elűzni a kétségeit! Mindketten szentimentálisak és romantikusak, ezért sokszor szavak nélkül is megértik egymást és a kezdeti lángolást is képesek meglepően hosszú ideig életben tartani! 

Skorpió és Vízöntő

Ez a két Víz elemű jegy remek párost alkot: a szenvedélyes és titokzatos Skorpió imádja a sorból gyakran kilógó, kreatív és szabad szellemű Vízöntőt, aki minden napra tartogat számára valami újdonságot még hosszú ismeretség után is! Mindketten határozott elképzelésekkel rendelkeznek az életükkel kapcsolatban, tisztelik mások véleményét, egymást pedig sziklaszilárdan támogatják is az egyéni és közös célok megvalósításában. 

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?