Ezek a csillagjegyek a legnagyobb manipulátorok

2022. augusztus 01.
Ez a négy csillagjegy sokszor az átlagnál nagyobb adag ravaszsággal jött a világra, és nem is fél használni.

Ezek a csillagjegyek abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy szinte mindig egy lépéssel a többiek előtt járnak. Ezzel önmagában nincs semmi baj. Sőt! Gond inkább akkor van, ha a ravaszságukkal visszaélnek és mások irányítására, befolyásolására használják azt. A horoszkóp szerint ez egészen gyakran megesik velük.

A 12 állatövi jegy

Ikrek

Ha valakinek, akkor neki nem kell a szomszédba mennie rafinériáért, igazán okos és agyafúrt csillagjegy. Hiába tartják sokan felszínesnek, nagyszerű kommunikációs képességeinek köszönhetően pikk-pakk felméri, kivel van dolga, ami sokat nyom a latban egy tökéletes terv kidolgozásához. A másik fegyver, amit gyakran bevet, hogy szemrebbenés nélkül külön tudja választani az érzelmeket és az észérveket, így gyorsan cselekszik, és nem gyötrődik hosszan, mielőtt másokat sarokba szorítana. Fontos, hogy az Ikrek nem tartozik a rosszindulatú csillagjegyek közé, vagyis alapvetően nem szeret másoknak ártani.

Szűz

A Szűz szülöttről nem pont az jut az eszünkbe, hogy milyen agyafúrt, pedig ez a csillagjegy jóval ravaszabb, mint gondolnánk. Kivételes tehetséggel mér fel minden helyzetet, elemző gondolkodásmódjának köszönhetően gyorsan megtalálja a megoldást és a biztonság kedvéért B és C tervet is készít. Két lábbal áll a földön, ezért ritkán véti el a célt, soha nem bíz semmit a véletlenre. Nem nyílik meg könnyen mások előtt, szeret rejtett lapokkal játszani. Pontosan tudja azt is, hogy meddig mehet el, és a szabályokkal is tökéletesen tisztában van. Ezt szinte sosem téveszti szem elől, ezért úgy is mondhatnánk, hogy ő az, aki törvényes keretek között szedi áldozatait.

Skorpió

Ha valaki, akkor ő nem hiányozhat erről a listáról. Egy Skorpió született tehetség a manipuláció terén, már gyerekként is bebizonyítja, hogy bőven van sütnivalója és azt is tudja, miként használja ezt arra, hogy másokat kedve szerint befolyásoljon. Ez sokszor olyan könnyedén megy neki, hogy az áldozata sokáig észre sem veszi, hogy az orránál fogva vezeti. A Skorpiónak hatalmas segítséget nyújtanak ösztönös megérzései abban, hogy felfedje mások titkait és kiszagolja, ha megpróbálják becsapni. Nemcsak kockáztatni szeret, hanem arra is hajlamos, hogy kevésbé etikus eszközöket használjon, ezért tényleg nem árt vigyázni vele.

Manipuláció

Vízöntő

A legtöbben ártalmatlan különcnek tartják a Vízöntőt, akiről azt hiszik, nagyszerűen elvan a saját (álom)világában. Ám ez csak részben igaz: valóban kínosan ügyel arra, hogy eltérjen az átlagtól és kilógjon a sorból, azonban tévedés azt hinni, hogy olyan elvarázsolt lélek, aki a légynek sem ártana. Újszerű meglátásai vannak, kreativitásának szinte csak a csillagos ég szab határt. Gondolkodásmódja is annyira egyedi, hogy bármikor képes túljárni mások eszén. Minden helyzetben egyedi megoldásokat keres, hideg fejjel gondolkodik, és az érzelmeit képes teljes mértékben félre tenni, ha arról van szó, hogy valakit lépre csaljon.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?