Ez a 3 csillagjegy csodás augusztusra számíthat

2022. július 31.
Az idei augusztus sok csillagjegynek tartogat örömteli napokat, vannak, akiknek éppen ez lesz a szerencsehónapja 2022-ben!

Tévedsz, ha azt hiszed, hogy augusztus a láblógatás hónapja lesz! Bár valóban sokan mennek ilyenkor szabadságra, a bolygók nem pihennek: továbbra is számos kedvező lehetőséget tartogatnak az egyes csillagjegyeknek, akik közül ez a három lesz a legszerencsésebb a horoszkóp szerint!

A 12 állatövi jegy

Kos

Sokak szerint a Kos lesz a hónap nyertese, mivel a Jupiter, a nagy szerencse bolygója ebben a jegyben tölti a hónapot. Augusztus 18-a körül nagyon sok Kos kivételes szerencsében részesülhet, de a többi napon sem lesz oka panaszra. Szuper lehetőségeket hoz ez a hónap, különösen munkafronton adódhatnak olyan fordulatok, amelyek még magát a Kost is meglephetik. A szívügyek terén sem lehet majd oka panaszra, a hosszú ideje együtt lévő párok mindennapjai különösen színessé válnak majd.

Szűz

Készülj fel, mert a hónap végén vagy ősz elején fontos döntést kell meghoznod. A megérzésed meglepően jól működik mostanában, ezért jól teszed, ha nem csak az eszedre és az előre elkészített, aprólékosan kidolgozott terveidre hagyatkozol. Hangulatingadozásokra számíthatsz, ennél nagyobb bosszúság azonban nem igen érhet a szerencsésnek ígérkező augusztusban. A Marsnak köszönhetően tele leszel energiával, sikerrel képviselheted magad másokkal szemben és megállíthatatlanul haladhatsz a céljaid felé.

Nagy boldogság, örülő emotikonok

Mérleg

Érezhetően felpezsdül a társasági életed, kapcsolataidban meglehetősen intenzív időszak veszi kezdetét. Sokan (az eddiginél is többen!) zárnak majd a szívükbe, és azon sem kell meglepődnöd, hogy tanácsokért fordulnak hozzád. A családtagjaid közül is lehet valaki, aki nagyon vágyik a közelségedre, a dolgok azonban másképp alakultak: ha tudod ki ez, közeledj felé, igazi ajándék lesz számára a veled töltött minőségi idő.  Az új ismertségek is nagyon ígéretesnek tűnnek, legyél nyitott, mert fontos embereket fújhat az utadba a szél.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?