Csillagjegyek, akik hajlamosak arra, hogy visszatérjenek az exükhöz

2022. szeptember 01.
A születésünk dátuma még arra is hatással lehet, hogy vajon hiszünk-e a mondásban, miszerint felmelegítve csak a töltött káposzta a jó...

Míg vannak, akik egyáltalán nem hisznek az újrakezdésben, addig mások időről időre elgondolkoznak azon, mi lett volna, ha nem szakítottak volna az egyik korábbi párjukkal. Igazságot természetesen nem szeretnénk tenni, hiszen előfordul, hogy igenis jó ötlet, ha „felbolygatjuk” a múltat – elég, ha csak Jennifer Lopezre és Ben Affleckre gondolunk, akik közel húsz évvel a kapcsolatuk első felvonása után újra egymásra találtak. Sőt, végre eljutottak az oltárig is és 2022 nyarán kétszer is összeházasodtak. És hogy kik hajlamosabbak arra, hogy Jenhez hasonlóan visszatérjenek az exükhöz? Nos, a listánkon szereplő csillagjegyek éppen ilyenek! Tehát ne lepődj meg, ha egyszer azon kapod magad, hogy a volt partneredről álmodozol…

Ex után vágyakozó csillagjegyek

Bika

Aligha akad olyan az állatövben, aki elkötelezettebb, odaadóbb vagy állhatatosabb nálad – ráadásul tényleg a végsőkig hűséges vagy azokhoz, akiket egyszer megszerettél. Mivel nagyon óvatos vagy, így csak alapos megfontolás után adod oda a szíved kulcsát valakinek, és ha külön válnak útjaitok, képtelen vagy egy gombnyomásra kikapcsolni az érzéseidet, továbbra is törődsz az exed sorsával. Ezzel egy időben hiszel a kemény munka erejében és a fejlődésben – vagyis, ha azt látod, hogy a volt párod pozitív irányban változott a szakításotok óta, még jobban vonzódsz majd hozzá. És mivel egyébként is a megszokások rabja vagy, simán visszatérsz hozzá… Hiszen miért is ne érdemelne meg még egy esélyt valaki, akivel egyszer már csodálatosan érezted magad?

Rák

Az exednek nem kell aggódnia, te soha nem tiltanád le a volt szerelmeidet a közösségi oldalakon és eszedben sincs úgy tenni, mintha soha nem is léteztek volna. Empatikus álmodozó vagy, aki bízik benne, hogy jó barátságot ápolhat az egykori párjaival – annak ellenére, hogy ez esetleg megviselhet lelkileg. Ha lebontottad valaki előtt a falaidat, az örökre különleges helyet foglal el az életedben, így abszolút nem meglepő, hogy időnként elkezdesz fantáziálni arról, akit korábban már közel engedtél magadhoz. Arról sem szabad elfelejtkeznünk, hogy iszonyatosan vágysz a biztonságérzetre, szóval inkább visszafutsz ahhoz, akit már ismersz, mert az új partner keresése kevésbé vonzó opció számodra.

Mérleg

Te vagy az állatöv diplomatája, ezért minden helyzetet alaposan mérlegelsz az összes létező szempontból. Mivel törekszel arra, hogy megértsd mások gondolkodásmódját, hihetetlenül elnéző vagy azokkal szemben, akik fontossá váltak számodra – mint például az exed is. Hiába akadtak hullámvölgyek egy kapcsolatodban, te inkább a szép napokra fókuszálsz, és képtelen vagy tisztességtelenül távozni egy románcból. Az az életfilozófiád, hogy minden az egyensúlyról szól, vagyis a szerelemben is arra törekszel, hogy ellensúlyozhasd a nehézségeket azokkal a jó dolgokkal, amelyekért megéri kitartani és kibékülni.

Forrás: Elite Daily Fotó: Getty Images

Ezt a listát átpörgetted már?