Ezeket a csillagjegyeket teljesen hidegen hagyja, mit gondolnak róluk mások

2022. augusztus 20.
A magabiztosság és az önszeretet mindenképpen fontos, egyáltalán nem mindegy azonban, hogy kinek mennyi jut belőle. Az itt felsorolt csillagjegyek minimum kétszer álltak sorba, amikor ezeket osztogatták!

Mindenkinek vannak olyan pillanatai, amikor úgy érzi, csakis a saját feje után kell mennie, mondhat bárki bármit a környezetében, máskor viszont kikéri a többiek véleményét és megszívleli a jótanácsokat. Nos, ez a három csillagjegy egyáltalán nem ad mások szavára, csakis azt tartja helyesnek, ami az ő fejéből pattant ki, és ahogy ő látja a világot.

Ezeket a csillagjegyeket teljesen hidegen hagyja, mit gondolnak róluk mások

Bika

A sok-sok jó tulajdonsággal rendelkező Bika rendkívül magabiztos és önfejű csillagjegy, még akkor is, ha ezt képes hatalmas adag kedvességgel leplezni. Ha úgy vesszük, minden oka meg is van arra, hogy csak a saját feje után menjen, és ne törődjön azzal, mit hisznek róla mások, ugyanis nagyon megfontolt, összeszedett és helyén van az esze! Meghallgatja ugyan mások véleményét, jobb azonban, ha tudod, hogy ezt legtöbbször csak udvariasságból teszi, a szíve mélyén már rég elhatározta, hogy mit fog tenni. Nem kell tehát a szívedre venni, ha egy Bika saját magára hallgat, és nem rád!

Bak

Ha valakinek, akkor a Baknak van keresnivalója ezen a listán! Ő az, aki nem finomkodik, nem rejti kedvesség mögé határozottságát és elszántságát: az esetek többségében úgy van vele, hogy akinek ez nem tetszik, az tovább is állhat. Ezzel a fellépéssel hamar el is veszi a többiek kedvét attól, hogy meg akarják mondani egy Baknak, hogy mit hogyan kellene tennie, aminek ő mérhetetlenül örül. Sosem kételkedik magában, sosem őrlődik azon, hogy vajon helyes-e, amit tesz, mert számára a napnál is világosabb, hogy a dolgok csak úgy lehetnek jók, ahogyan ő látja. Rosszul teszed, ha te ezt kétségbe vonod, ugyanis ahogy a hétköznapokban, úgy saját magán is keményen és kitartóan dolgozik, ez az ő egyik leghatásosabb fegyvere!

Ezeket a csillagjegyeket teljesen hidegen hagyja, mit gondolnak róluk mások

Vízöntő

Szeretnél jóban lenni az egyik legkülönlegesebb csillagjeggyel, azaz a Vízöntővel? Akkor ne akard beleütni az orrod a dolgaiba! Bár nagyon kedvesek és barátságosak, annyira szinte senkit nem engednek közel magukhoz, hogy hagyják, beleszóljon az életükbe. Hiába leplezi jól, a Vízöntő nagyon is magabiztos és mindenről határozott elképzelése van. Ennek ellenére ritkán tűnik önteltnek vagy szemtelenül határozottnak, sokan vehetnének tőle leckéket magabiztosságból! Tökéletesen tudja, hogyan érvényesítse az elképzeléseit anélkül, hogy másokon átgázolna vagy a lelkébe tiporna. Igaz, ha valaki túlzottan uralkodni akar felette, nála is ki lehet húzni a gyufát!

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?