Ezeknek a csillagjegyeknek hatalmas a szeretetigénye

2022. augusztus 14.
Igaz ugyan, hogy a csillagjegyek mindegyikének szüksége van bizonyos fokú szeretetre és gyengédségre, ám a következő három jegy egyszerűen nem ismer határokat: folyamatos igénylik, és ha kell, meg is követelik a szeretteik figyelmét.

Bika

Bikaként talán te vagy a leggyengédebb csillagjegy mind közül. Uralkodó bolygód a Vénusz, ennek köszönhetően sosem szégyelled kimutatni, mennyire törődsz másokkal, bátran kinyújtod a kezed és átöleled azt, akit szeretsz. Bikaként rendkívül érzéki vagy, nagyon vágysz az érintésekre, a romantikára, és földjegy révén leginkább a testiség a szeretetnyelved. Arra vágysz, és te is arra törekszel, hogy fizikailag kapcsolódjatok egymással a pároddal. Imádsz megérteni másokat, és persze viszonzásul érintve lenni – te vagy az a jegy, aki számára nem létezik olyan, hogy túl sok ölelés.

szeretet-parkapcsolat

Rák

Rákként híres vagy arról, hogy igényled, ha kell, megköveteled magadnak a figyelmet. Csak akkor vagy boldog egy kapcsolatban, ha párod folyamatosan kifejezi az érzéseit, és elcsitítja a bizonytalanságaidat. Rákként számodra rendkívül fontos, hogy a párod ne csak tettekkel mutassa ki, de szavakba is öntse, hogy mit érez irántad. Neked nem elég csak esténként a füledbe súgni, hogy „szeretlek”, szükséged van rá, hogy a párod másnap reggel is kedves szavakkal köszöntsön. Ha megkapod azt a figyelmet, amire vágysz, cserébe te is odaadó, érzékeny és gondoskodó partnerré válsz. .

Oroszlán

Oroszlánként melegszívű vagy és nagylelkű, de cserébe rengeteg figyelemre is vágysz. Ezeknek a tulajdonságaidnak hála te egy ízig-vérig bújós partner vagy a párkapcsolatodban. Míg a Bika és a Rák a gyengédségét inkább csak a zárt ajtók mögött mutatja ki, addig te, Oroszlán bárhol bármikor kapható vagy rá – kifejezetten szereted, ha a párod nyilvánosan „esik neked”, ha mások előtt megfogja a kezed, ölelget, csókolgat. És ugyanígy te sem félsz a rátok tapadó szempároktól, ha úgy tartja kedved, akár az utca közepén is bátran a szerelmed nyakába ugrasz.

Forrás: elitedaily.com Fotó: Getty Images

Olvass tovább!