Ez a 3 csillagjegy ma megtalálja az igaz szerelmet

2022. október 14.
Október 14. lehetőséget ad arra, hogy végre jó színben lássuk a világot: ez a nap utat enged a pozitív gondolatoknak és segít bevonzani a jót. Legalábbis ennek a három csillagjegynek biztosan, ugyanis ők ma megtalálják a tökéletes személyt, aki végre a társuk lehet jóban-rosszban.

Ikrek (május 21.–június 20.)

Ma találkozni fogsz valakivel, aki olyan benyomást fog kelteni benned, amire egész életedben vártál. Lehet, hogy ez a személy lesz az igaz szerelmed. Ma jókor leszel jó helyen, és lehetőséget kapsz arra, hogy adj egy esélyt a boldogságnak. Merj kockáztatni és ismerkedni!

csillagjegy-igaz-szerelem-horoszkop

Rák (június 21.–július 22.)

Lehet, hogy nem gondoltad volna, hogy ez a nap az új szerelemről és kapcsolatokról fog szólni, de hamarosan találkozol valakivel, aki megváltoztatja a jövődről alkotott elképzelésedet. Van valaki az életedben – lehet, hogy közelről ismered, csak eddig másként tekintettél rá –, aki valójában nagyon vágyik rád, és a tökéletes társad lehet. Nem te keresed a szerelmet, hanem ő akar téged, úgyhogy tartsd nyitva a szemed! 

Vízöntő (január 20.–február 18.)

Nem akarsz senkihez sem közel kerülni, amivel magadat véded, de hidd el, hogy nem éri meg mindenki előtt bezárkózni. Ha azt gondolod, hogy a szerelem egyenlő a fájdalommal, akkor ma kellemesen meg fogsz lepődni, amikor felismered, hogy valaki sokkal jobban tetszik, mint amire számítottál. Szerelmes vagy, és készen állsz arra, hogy kockáztass, ami nagyon jó! Hidd el, megéri.

Forrás: YourTango, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!