A heti horoszkóp október 10-től tisztánlátást ígér a párkapcsolatunkban

2022. október 10.
A párkapcsolat egy dinamikusan változó viszony, melyben az október 10-i héten a csillagok kedveznek ahhoz, hogy tisztán lássunk, átbeszéljünk régóta feszítő kérdéseket és kiderüljön az igazság, még ha fáj is. A jó hír, hogy a héten már sem a Merkúr, sem a Plútó nem lesz retrográdban.

Még rávetülhet a Merkúr retrográd árnyéka az október 10-ével induló hétre, ám most már egyre tisztábban láthatnak a csillagjegyek. A héten a párkapcsolat kerül előtérbe minden csillagjegy számára. Ha azt is szeretnéd tudni, mit tartogatnak még számodra a csillagok 2022 októberére, olvasd el a havi horoszkópot is.

heti-horoszkop-oktober-10

Kos (március 21. – április 19.)

Ezen a héten a Kosoké lesz az irányítás, ha időben lépnek, az ő szempontjaik kerülhetnek előtérbe. Remek alkalom kínálkozik arra, hogy tényszerűen és logikusan beszéljék át azokat a problémákat, amiket tisztázniuk kell párjukkal ahhoz, hogy fejlődni tudjon kapcsolatuk.

Bika (április 20. – május 20.)

A csillagjegy szülötteinek sikerül áthidalni a szakadékot a szívük és az agyuk között, így végre dűlőre juthatnak azzal kapcsolatban, adjanak-e második esélyt. A Bikák kreatív energiái is szárnyalnak ezen a héten, engedjék el magukat és hagyják, hogy az inspiráció vezesse őket egészen addig, míg el nem érik a megvilágosodás pillanatát, és összeáll a kép.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Sokkal fókuszáltabbak lesznek a héten a csillagjegy szülöttei, jobban odafigyelnek a környezetükre és szeretteikre, ami jót tesz a párkapcsolatuknak is. A hét második felében várhatók áttörések, különösen ami a személyes szabadságukat illeti. Megszabadulhatnak egy olyan személytől, aki régóta visszafogta őket.

Rák (június 21. – július 22.)

Készen állnak arra, hogy megtegyék a régóta halogatott lépést a csillagjegy szülöttei? Tökéletes alkalom adódik rá a hét közepén. Egyszerre juthatnak előbbre a párkapcsolatukkal és a munkahelyi kérdésekben a Rákok, a csillagok állása stabilitást és erőt ad nekik ehhez, a lényeg, hogy ne gondolkodják túl a pillanatot.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Anyagi kérdésekben merülhetnek fel problémák az Oroszlán életében ezen a héten, a párkapcsolatukat pedig lázadó energiák uralják. A hét végére tisztulhat ki a kép és csillapodhatnak a kedélyek. 

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Ideje, hogy a terveikkel a végrehajtás fázisába lépjenek a Szűz jegyűek. Pozitív időszak indul október 10-zel a csillagjegy szülöttei számára, használják ki a kedvező csillagállásokat, és valósítsák meg, amit már régóta szerettek volna. A manipulációt viszont hagyják ki az eszköztárukból, nem viszi közelebb őket a győzelemhez.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Ezen a héten kiderülhet, hogy nem csalt a Mérlegek megérzése. Ha ez nem a közeli családtagjaikkal kapcsolatos, akkor valószínűleg egy fontos ismerősükről derül ki valami, ami végre meghozza a tisztánlátást a csillagjegy szülötteinek. Ugyanakkor a kapcsolatuk átalakul, ami felkavarhatja az állóvizet, így legyenek egy kicsit türelmesek, a hét végére elcsitulhatnak a kedélyek.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Új barátságot köthet a héten a Skorpió, amit egy véletlennek köszönhet. Tegye félre egy kicsit a gyanakvását, és hagyja, hogy közelebb férkőzhessenek hozzá azok, akik szeretnék megismerni. Az életébe lépő új ember azonban össze is zavarhatja a csillagjegy szülötteit, mást súghat a szíve és mást a korábbi elköteleződései.

Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilasok megérthetik a héten, miért úgy alakult a párkapcsolatuk, ahogy. Dinamikus változások indulhatnak meg a szülő-gyerek viszonyban, legyen szó a saját szüleikről vagy a saját gyerekeikről. Töltsön a héten több időt a családjával.

Bak (december 22. – január 19.)

A csillagjegy szülöttei tudják, mit akarnak, hová tartanak és miben hisznek. Ami a héten történik, az azonban nem mindig magyarázható meg racionálisan. Próbáljanak meg ellazulni a Bakok és átengedni magukat a szenvedélyüknek és a romantikának. Ha gyermeket terveznek párjukkal, ezen a héten megtörténhet, amire már régóta vártak.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Ne féljenek kimondani az igazat a Vízöntők. Lehet, hogy pont erre van szükség ahhoz, hogy mozgásba lendüljenek a dolgok és megoldódjanak régi problémák. Sőt, az is kiderülhet, hogy az egész csak egy félreértés volt. 

Halak (február 19. – március 20.)

Készen állnak arra a csillagjegy szülöttei, hogy hivatalossá tegyék kapcsolatukat? Ez a hét remek lehetőségeket kínál, hogy bemutassák családjuknak új szerelmüket. Ha boldogok, nem kell, hogy bűntudatuk legyen vagy megbánást érezzenek miatta. 

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images

Olvass tovább!