Ezek a csillagjegyek csalják meg leggyakrabban a párjukat

2022. október 20.
A Mérlegekkel nagyon kell vigyázni...

Az Illicit Encounters nevű, kifejezetten megcsalásra szakosodott brit randioldal egy igen érdekes felmérést tett közzé. Az oldal azt vizsgálta meg, hogy milyen csillagjegyű emberek hajlamosak a leginkább a félrelépésre… Amennyiben jelenleg egy Mérleg jegyű partnerrel vagy együtt, jobb, ha inkább nem is olvasod tovább.

megcsalas

Bizony, a vizsgálat szerint a Mérlegek a leghűtlenebbek, a randioldal házasságtörőinek mintegy 16 százaléka tartozott ehhez a csillagjegyhez. Őket szorosan követik az Ikrek 14 százalékkal és a Bakok 12 százalékkal, míg a leghűségesebb jegy – kicsit meglepő módon – a Skorpió lett.

Jessica Leoni, az IllicitEncounters.com szex- és párkapcsolat-szakértője a megcsalás okait is megvizsgálta. Jessica szerint míg egy Mérleg azért lép félre, mert túlságosan is társaságkedvelő, és szüksége van az új impulzusokra, addig az Ikrek sokkal inkább az elköteleződéstől retteg.

De lássuk is, melyik csillagjegy mennyire hűséges!

Mérleg

Jessica szerint egyáltalán nem csoda, hogy a Mérlegek a leghűtlenebbek, ez a légies jegy ugyanis könnyen belehabarodik bárkibe, és nagyon is hajlamos a flörtölésre. A Mérleg társaságban érzi jól magát, nehezen viseli az egyedüllétet, és ha a párja éppen nem elérhető, akkor számára természetes, hogy máshol keressen magának szórakozást.

Ikrek

Az Ikrek szereti a kalandokat és könnyen unatkozni kezd, ez pedig azt jelenti, hogy nehezen kötelezi el magát egy személy mellett. A Mérleghez hasonlóan az Ikrek is egy levegő jegy, emiatt nagyon rugalmas és nyitott gondolkodású, ám még akkor is nehezen tart ki partnere mellett, ha egyébként szerelmes belé.

Bak

Bár a Bakok szeretnek mindent alaposan megfontolni és elég megbízhatóak, mégis hajlamosak lehetnek a megcsalásra, hogy így vezessék le a stresszt a mindennapokban. Érzékenyek, de mellette nagyon ambiciózusak és gyakran munkamániások, egy félrelépés pedig kiutat jelenhet számukra a mókuskerékből.

Bika

A Bika imád kacérkodni, ráadásul nagyon ambiciózus is, ami Jessica szerint oda vezet, hogy egy Bika gyakran felhatalmazva érzi magát arra, hogy félrelépjen. A Bika egy nagyon hedonista jegy, aki úgy érzi, hogy neki igenis joga van kielégítenie az igényeit akkor, ha a párja valamit nem hajlandó neki megadni. A Bika a hűtlenséget egy személyes választásnak tekinti, ami rajta kívül senki másra nem tartozik.

Rák

A Rák általánosságban egy nagyon gondoskodó jegy, aki védi a másikat és mindig odafigyel rá. Ám ha úgy érzi, hogy ezt a törődést ő maga nem kapja meg, akkor hajlamos lehet máshol keresgélni.

Oroszlán

Az Oroszlán egy nagyon ambiciózus jegy, akinek a párkapcsolatban is hatalomra, valamint tekintélyre van szüksége. Olyan partnert keres, ki támogatja és segíti őt a céljai elérésében. Bár az Oroszlán nem végzett elől a megcsalási listán, Jessica szerint, ha mégis félrelép, nagyon alaposan előkészíti és megtervezi azt.

Szűz

A Szűz jegy nagyon támogató és hűséges a partnerével szemben, imádja a párkapcsolatokat, de mellette szuper független is, akinek szüksége van az egyedüllétre. Mivel a Szűz nagyon perfekcionista, jellemzően akkor lép félre, ha a kapcsolata nem úgy alakul, mint azt ő várta.

Halak

A Halak egy nagyon szeretetteljes és elkötelezett partner, az viszont gondot okozhat a számára, ha a párja nem érti meg az érzéseit. A megcsalást általában nem ő kezdeményezi, inkább csak spontán keveredik bele.

Kos

A kalandos és határozott Kos szereti irányítani a párkapcsolatát és hajlamos spontán szerelembe esni. A hűtlenkedés azonban nem az ő terepe, leginkább csak akkor lép félre, ha úgy érzi, hogy a partnere sem testileg, sem lelkileg nem tudja már kielégíteni.

Nyilas

A Nyilas független és nagyon őszinte, egy párkapcsolatban szívesen dolgozik a problémák megoldásán. Ha már nem érzi jól magát a párjával, ő inkább szakít, és nem keveredik különféle viszonyokba.

Vízöntő

A Vízöntőnek nagyon fontos, hogy a partnerével szellemileg egy hullámhosszon legyen, inkább egy legjobb barátot, mint egy szenvedélyes szeretőt keres a másikban. Éppen ezért nem is valószínű, hogy egy Vízöntő félre lépjen, ez a jegy mindent meg fog tenni azért, hogy helyrehozza a párkapcsolatát.

Skorpió

A Skorpió a leghűségesebb jegy mind közül. A Skorpió makacs, határozott és kitartó, aki mindenáron működtetni akarja a párkapcsolatát. Ő az, aki csakis a végső esetben csalná meg a párját.

Olvass tovább!