3 csillagjegy, aki mindig megnyeri a vitákat

2022. október 18.
Velük nem érdemes vitába szállni, úgysincs esélyünk. Mindegy, hogy a gyerekünk, a szerelmünk vagy a legjobb barátunk – ezekkel a csillagjegyekkel szemben nem tudjuk megnyerni a szócsatákat.

Van, hogy elragadnak az érzelmeink, és túl hevesen reagálunk, figyelmen kívül hagyva a logikát és a józan észt, máskor egyszerűen nem lehetünk annyira felkészültek, mint a másik fél, amikor vitára kerül a sor, és addig nem hagynak békén, míg nem győznek meg minket arról, hogy nekik van igazuk. Annak, hogy ki nyeri vagy veszíti el a vitát, köze lehet a csillagjegyünkhöz is. Az asztrológus elárulta, melyik három jeggyel nem érdemes vitába szállnunk, mert úgysem nyerhetünk. 

vita-csillagjegy

Ezek a csillagjegyek sosem bocsátkoznak vitába felkészületlenül

1. Bak

Senki sem tud olyan nyugodt, higgadt és összeszedett maradni még a legnagyobb konfliktus közepette is, mint a Bakok. A csillagjegy szülöttei ösztönösen tudják, hogy egy vitát úgy lehet a legnagyobb eséllyel megnyerni, ha tisztán és logikusan gondolkodnak. Nem kell ahhoz doktori fokozat, hogy bizonyítsuk az igazunkat, ám a Bakok mindig készek arra, hogy megtegyék azt a plusz erőbefektetést és utána nézzenek a dolgoknak, ami ahhoz kell, hogy ne lehessen őket sarokba szorítani a viták során. 

Tudják, érzik azt is, hogyan fordítsák a maguk javára a hátrányokat is, mindig ki tudják tolni a határokat. Ha egy Bakkal kell vitáznunk, győződjünk meg róla, hogy jól felkészültünk. Akkor egy döntetlenre talán lehet esélyünk.

2. Skorpió

Ahhoz, hogy kijelenthessük, ismerjük a Skorpiót, nagyon mély szeretetnek kell lennie közöttünk, csak így érzik magukat biztonságban. Ám nem a titokzatosságuk miatt nyernek meg minden vitát a Skorpiók, hanem azért, mert mindig képesek magukhoz ragadni az irányítást. Lenyűgöző karizmájuknak senki sem képes ellenállni, nem ragadják el őket az érzelmeik, miközben az álláspontjukat bizonyítják.

A Skorpió víz jegy, nagyon mély érzésű emberek, ám a maguk köré emelt falat nem engedik le bárki előtt. Mivel a Mars uralja a jegyet, a Skorpiók remek stratégák. Vannak, akik ezt manipulatív személyiségnek nevezik, pedig a csillagjegy szülöttei szimplán tudják, kinek mit kell mondaniuk. 

3. Szűz

Nagyon vékony a határ aközött, hogy valaki megnyer minden vitát vagy mindig igaza van. A Szűz jegyűek pedig gyakran átlépik ezt a határt. Ám még így is helyük van ezen a listán, hiszen a csillagjegy szülöttei egyrészt azt gondolják, mindig igazuk van, és végül kiderül, hogy tényleg igazuk van. A Merkúr, a kommunikáció bolygója uralja a jegyet, így a csillagjegy szülöttei nagyon rugalmasak és megvan az a képességük, hogy a maguk javára fordítsanak minden helyzetet. A rejtett szuperképességük, hogy mindig az árral haladnak. A Szüzek mindig megpróbálják megoldani a problémákat, így ők sosem nyitnak vitát csupán a veszekedés kedvéért (szemben a Kosokkal). A Szüzek gyorsan gondolkodnak és mindig átlátják az összes lehetőséget, minden apró részletet. Bár nehéz bevallani, ha vesztettünk (különösen a makacs Bikának), ha úgy csináljuk, mint a Szüzek, soha semmit nem kell majd megbánnunk.

Forrás: PureWow Fotó: Getty Images

Olvass tovább!