Ez az 5 csillagjegy a legnagyobb karácsonyrajongó

2022. december 23.
A karácsonyi szezon hivatalosan is elkezdődött, és habár a 12 csillagjegy mindegyike a maga egyedi módján szereti a karácsonyt, ez az 5 csillagjegy már-már igazi rajongó!

Kos (március 21. – április 19.)

A Kos egy tűz jegy, ennek köszönhetően az egyik legszociálisabb csillagjegy. Szívesen rendez partikat, így hát nem meglepő, hogy egyszerűen tarol az ünnepek alatt. A karácsonyi időszak megadja a Kosoknak azt a lelassulást, amelyre szükségük van a kikapcsolódáshoz. Élvezik a családjukkal eltöltött időt és az ideális karácsonyi ajándékok kiválasztását, és rögtön felébred bennük a versenyszellem, ha extravagáns ünnepi műsorról van szó.

Bika (április 20. – május 20.)

A Bikák odavannak a meghitt és bújós programokért, a tél pedig pontosan ezekről szól. Közös filmezés a családdal vagy barátokkal, egy kis forralt bor vagy forró csoki mellett – nem is kívánhatna többet ez a csillagjegy!

A karácsonyi szezon hivatalosan is elkezdődött.

Rák (június 22. – július 22.)

A Rák egy víz jegy, ami miatt kiemelkedően empatikusak, érzékenyek és jó hallgatók, így nem meglepő, hogy kifejezetten jó beszélgetőpartnerek is. Az ünnepek alatt kiemelten arra fókuszálnak, hogy a hozzájuk közel álló emberekkel töltsenek el minél több időt, hiszen ez a legfontosabb számukra. Karácsonykor szeretnek ajándékokat adni és kapni, díszíteni illetve főzni.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az ünnepekkor nemcsak a fények és a csillagszórók ragyognak, hanem az Oroszlánok is! Ez az időszak tökéletes alkalom arra, hogy ez a tűz jegy a legcsodásabb szettekben tündököljön és táncoljon. A karácsonyimádó csillagjegyek közül az Oroszlánokban benne van az igazi partiszellem – nincs mit tenni, egyszerűen elragadja őket az ünnep hangulata!

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntők élvezik az új kihívásokat, így az ajándékvadászat is a vérükben van. A csillagjegyek közül ők szeretik legjobban boldoggá tenni a szeretteiket, akkor is, ha a zsebükbe kell nyúlniuk – a lényeg, hogy adhatnak másoknak, hogy különlegessé tegyék az élményt.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!