November 21-től a csillagjegyek jobb munkát találhatnak a heti horoszkóp szerint

2022. november 21.
A terveink nem biztos, hogy úgy sikerülnek a november 21-gyel kezdődő héten, ahogy reméltük, viszont a heti horoszkóp szinte minden csillagjegynek tartogat valami új és jobb lehetőséget az asztrológus szerint.

Bár a Mars retrográd még javában tart, mivel átérünk a Nyilas jegyébe a Skorpióból, felcsillan azért némi reménysugár. Magabiztosabbnak, élénkebbnek és optimistábbnak érezhetjük magunkat, így könnyebben meglátjuk az új lehetőségeket, amikből lesz bőven a 2022. november 21-én kezdődő héten az asztrológus szerint. A heti horoszkóp szinte minden csillagjegynek tartogat valami újat és jobbat.

A terveink nem biztos, hogy úgy sikerülnek a november 21-gyel kezdődő héten, ahogy reméltük, viszont a heti horoszkóp szinte minden csillagjegynek tartogat valami új lehetőséget

A terveink nem biztos, hogy úgy sikerülnek a november 21-gyel kezdődő héten, ahogy reméltük, viszont a heti horoszkóp szinte minden csillagjegynek tartogat valami új lehetőséget

Kos (március 21. – április 20.) heti horoszkópja 2022. november 21-től

Nem mindig könnyű megmondani, mi a különbség stabilitás és stagnálás, vagy egy egészséges napi rutin melletti lehorgonyzás és az egyszerű lehorgonyzás között. A november 21-gyel kezdődő héten emlékeztessék magukat a Kosok arra, hogy mindig van arany középút. Lehetünk elégedettek az életünk alakulásával, miközben szükségünk van az izgalomra, újdonságra és új élményekre. Koncentráljanak a csillagjegy szülöttei az apró, jelentőséggel teli változásokra. Rázzák le magukról azokat, akik csak az energiáikat szívják, beszélgessenek egy idegennel és látogassanak el egy olyan helyre, ahol soha nem jártak korábban. Nem kell teljesen felborítani az életüket ahhoz, hogy megtalálják azt az új kalandot, amit keresnek.

Bika (április 21. – május 21.) heti horoszkópja 2022. november 21-től

Az életben általában nem kell folyton bátornak mutatkozniuk, hatalmas kockázatot vállalniuk a csillagjegy szülötteinek, hogy boldogok, elégedettek vagy szerelmesek legyenek. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lenne értékes dolgokkal teli a Bikák élete. A kis lépésekkel való kitartó haladás a titka a csillagjegy szülötteinek, mellyel mindig elérik céljaikat. A héten azonban megtapasztalhatják, milyen hősiesnek lenni, szükségük lehet a bátorságukra és tántoríthatatlanságukra, hogy ne arassák le előlük a babérokat. Ne hátráljanak meg a kihívás elől, bármire képesek!

Ikrek (május 22. – június 21.) heti horoszkópja 2022. november 21-től

Az egyik legnehezebb dolog a személyes kapcsolataink ápolása, hiszen gyakran előfordul, hogy nem azonos érzelmi pályán mozgunk. Mindenkinél más tempóban alakulnak ki az érzelmi kötődés szálai. Ezen a héten az Ikrek úgy érezhetik, nincsenek összhangban valakivel az életükben. Lehet, hogy az egyikük jobban akar valamit, amire a másik még nem áll készen, de lehet, hogy csak elbeszélnek egymás mellett. Ne legyintsenek a csillagjegy szülöttei a problémákra, de ne is aggódják túl. Nehéz kibogozni az emberi kapcsolatok fonalát, de a valódi szerelem és törődés megéri.

Rák (június 22. – július 22.) heti horoszkóp 2022. november 21-től

Ha egy Rák szeret, mélyen és igazán szeret. Gyakorlatilag bármit megtenne azokért, akik fontosak számára, a saját igényeit is háttérbe szorítva. A november 21-gyel kezdődő héten emlékeztessék magukat arra a csillagjegy szülöttei, hogy az önzetlenséget nem várja el tőlük senki, ez választás. Ha ez árt az embernek, mindig dönthetünk máshogy. Ha boldogtalanok és nem értékeli őket valaki, akiért sokat tettek, vagy a szükségleteik, vágyaik változtak, az elég ok arra, hogy ne tegyenek meg valamit.

Oroszlán (július 22. – augusztus 23.) heti horoszkóp 2022. november 21-től

Néha úgy érezhetik a csillagjegy szülöttei, hogy soha nincs semmi szórakozásuk. Mások előállnak a nagy ötletekkel, ám az Oroszlánok azok, akik végül elvégzik a munkát. Lehet, hogy hagyniuk kellene a csillagjegy szülötteinek, hogy barátaik vagy kollégáik megtapasztalják, milyen, amikor hibáznak, ezúttal ne takarítsák el helyettük a romokat. A héten lesz alkalmuk gyakorolni ezt a képességet. Nem kell mindig felelősnek lenniük mindenért. A világ sem hullik szét a csillagjegy szülöttei nélkül, vegyék ki a jól megérdemelt szabadságukat.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkóp 2022. november 21-től

Könnyű és kényelmes úgy tenni, mintha a jövő már meg lenne írva. A csillagjegy szülöttei hajlamosak előre eltervezni és készpénznek venni, mi, hogyan történik majd. A kiszámíthatóság egyrészről persze megnyugtató, ám ez nem az igazi élet. A héten legyenek bátrak, higgyenek saját magukban és ne adják fel, ha valami komoly fordulathoz érnek az életükben.

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkóp 2022. november 21-től

Mindenkinek szüksége van időnként a lazításra, szórakozásra, hogy a következményekre nem gondolva kimondhassák, ami a szívüket nyomja. A legnagyobb félelme a Mérlegeknek, hogy mások nevetségesnek találják őket, emiatt azonban az egész életük óvatoskodással telhet. A héten eljöhet az a helyzet, amikor ki kell mondaniuk, amit gondolnak. Sokat léphetnek előre, ha ezúttal nem aggódnak a következményeken, hanem szabadon beszélnek. Örülnek majd a végén, hogy vállalták a kockázatot.

Skorpió (október 24. – november 22.) heti horoszkóp 2022. november 21-től

A legnagyobb kihívás a héten az lesz a csillagjegy szülötteinek, hogy gyakorolják a mások felé nyitást. Nem mindenki felé persze, de vannak jó emberek is a világban, akik tényleg megérdemlik a bizalmat. Az élet magányos lehet kapcsolatok nélkül, és a Skorpióknak is szükségük van a támogatásra, bizalmas kapcsolatokra. Ez azonban nem megy anélkül, hogy megnyílnának mások felé. Ez nem kockázatmentes persze, lehet, hogy néha fájdalommal jár, viszont enélkül sohasem találunk rá a jóra.

Nyilas (november 23. – december 21.) heti horoszkóp 2022. november 21-től

A héten sikerülhet a lehetetlen is a csillagjegy szülötteinek. Régóta várnak már arra, hogy teljesüljön az álmuk, a hét második felében minden adott lesz ahhoz, hogy a terveik megvalósítása végre elérhető közelségbe kerüljön. Legyenek azonban nagyon elővigyázatosak, mert nem mindenki örül annyira a sikerüknek, amennyire mutatja. A Nyilasok élete jobbá, érdekesebbé válhat, végtelen lehetőségek nyílhatnak meg előttük a november 21-gyel kezdődő héten.

Bak (december 22. – január 20.) heti horoszkóp 2022. november 21-től

Nagyon jól leplezik mások előtt a Bakok személyiségük zűrösebb oldalát. Tudják, hogyan rejtsék el gyengeségeiket és bizonytalanságukat a professzionalizmus álarca mögé, a viharos érzelmeiket a hűvösség és nyugalom álcájával. Ez megvédi a csillagjegy szülötteit, ám falat is von az emberek és saját maguk közé. Nehezen lazítanak és élvezik az életet. Ezen a héten ragadják meg a lehetőséget, és ne legyenek olyan fegyelmezettek. Az emberek sokkal jobban reagálnak majd erre, mint azt gondolnák. 

Vízöntő (január 20. – február 19.) heti horoszkóp 2022. november 21-től

Régebben attól féltek a csillagjegy szülöttei, hogy sosem találják meg, amit keresnek, legyen az a tökéletes ember, munka vagy lakás. Mivel mindig azon gondolkoztak, lehet, hogy van jobb is, sohasem voltak jelen. Emiatt nem találták meg pontosan azt, amit akartak. A héten ráébredhetnek, hogy sokkal több lehetőségük van annál, mint gondolták, ha megpróbálnak arra fókuszálni, ami van, és nem arra, ami lehetne.

Halak (február 20. – március 20.) heti horoszkóp 2022. november 21-től

Az utóbbi időben minden túl intenzív volt a csillagjegy szülöttei körül, nemcsak a világban, de saját magukban is. Úgy érezhetik a héten, hogy minden kapcsolatukban nagy a feszültség, a beszélgetésekben folyton a rejtett utalásokat kutatják. Ne vegyenek minden döntést túl komolyan a héten, emlékeztessék magukat arra, hogy szabad szórakozni is egy kicsit. 

Forrás: The Cut Fotó: Getty Images

Olvass tovább!