A heti horoszkóp november 7-től elsöprő érzelmeket ígér a csillagjegyeknek

2022. november 07.
November 7-től rengeteg olyan seb szakadhat fel, ami miatt régóta elnyomott érzéseken kell dolgoznia a csillagjegyeknek. Másrészről viszont ez a munka lehet az alapja annak, hogy a héten bimbózó románc kiteljesedhessen.

Energia, szenvedély és konfliktusok kerülhetnek terítékre a csillagjegyek számára a november 7-tel kezdődő héten. A horoszkópjuk rengeteg olyan eseményt tartogat, ami fenekestől forgatja fel a csillagjegyek életét, baráti kapcsolatait. Nem árt azonban, ha el tudjuk egymástól különíteni az élet különböző területeit, mert lesznek olyan csillagjegyek is, akik rossz emberbe szeretnek bele 2022 novemberében a horoszkóp szerint.

csillagjegy-heti-horoszkop-2022-november-7

Kos (március 21. – április 19.) heti horoszkópja 2022. november 7-től

Tegyék félre az egójukat egy pillanatra a Kosok. A hét elején úgy érezhetik a csillagjegy szülöttei, hogy nincs elég energiájuk, ám ez csak kifogás arra, hogy ne csináljanak meg valamit, amihez nem igazán fűlik a foguk. Persze nem kell semmit elkapkodni, de ha rászánják magukat az együttműködésre másokkal, meglepő kapcsolatok szövődhetnek a hét második felében.

Bika (április 20. – május 20.) heti horoszkópja 2022. november 7-től

Jusson eszébe a csillagjegy szülötteinek a mondás: nem mind arany, ami fénylik. Ez különösen igaz lehet az elkövetkező napokban, de ha ezt szem előtt tartják, megkímélhetik magukat egy hatalmas csalódástól. A hét második felében a pénzügyekkel lehetnek problémái a csillagjegy szülötteinek.

Ikrek (május 21. – június 20.) heti horoszkópja 2022. november 7-től

Ez a hét különösen jól indul a csillagjegy szülötteinek. A héten feledékenyebbek lehetnek a szokásosnál, ennek hátterében egy új szerelem is állhat, ami a hét közepétől igencsak nagy hatással lehet az Ikrek munkájára is. 

Rák (június 21. – július 22.) heti horoszkópja 2022. november 7-től

Ez a hét tökéletes alkalom a Rákoknak arra, hogy visszatekintsenek az elmúlt hónapokra és megfogalmazzák maguknak, miben kell változniuk, mi az, amiben sikeresek voltak. Ha helyes következtetéseket vonnak le, közelebb juthatnak egy régóta dédelgetett álmukhoz.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.) heti horoszkópja 2022. november 7-től

Koncentráljanak a nagy egészre ahelyett, hogy minden apróságon fennakadnak. Tökéletes alkalom ígérkezik arra a hét második felében, hogy az Oroszlánok új emberekkel ismerkedjenek meg, akik között lehet olyan, akivel rég tapasztalt harmóniába kerülnek szinte az első pillanattól kezdve. 

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2022. november 7-től

Nem kell mindig úgy éreznie a Szűz jegyűeknek, hogy rajtuk áll vagy bukik minden. Igaz ez a magánéletükre és a munkájukra is. Engedjenek át feladatokat másoknak is, bízzanak meg a környezetükben élőkben, munkatársaikban, és meglátják, mennyivel több energiájuk marad azokra a dolgokra, amik fontosak számukra. 

Mérleg (szeptember 23. – október 22.) heti horoszkópja 2022. november 7-től

Ez a hét tökéletes lesz arra a Mérlegeknek, hogy megfogalmazzák jövőbeli céljaikat. Sőt, egy remek lehetőségnek hála, akár a megvalósításba is belefoghatnak a hét második felében, amikor egy olyan ember tesz ajánlatot a csillagjegy szülötteinek, akivel korábban sosem gondolták volna, hogy képesek lesznek összefogni. 

Skorpió (október 23. – november 21.) heti horoszkópja 2022. november 7-től

Próbálják meg a héten a Skorpiók a kapcsolataikat logikus nézőpontból látni, ne hagyják, hogy elragadják az érzelmeik, mert elhamarkodott döntést hozhatnak, amit később megbánnak. A helyzet nem feltétlenül lesz könnyű, ám ha hideg fejjel, jól döntenek, előnyükre fordíthatják a reménytelennek tűnő szituációt.

Nyilas (november 22. – december 21.) heti horoszkópja 2022. november 7-től

Tartsd magadhoz közel a barátaidat, és még közelebb az ellenségeidet – ez a mondás legyen a héten a Nyilasok mottója, és akkor sikeresen kerülhetik el azt a helyzetet, amikor megpróbálják manipulálni és kész helyzet elé állítani. Tartsák nyitva ne csak a szemüket, de a szívüket is a csillagjegy szülöttei, mert a hét végén olyan emberrel találkozhatnak, aki fontos részévé válhat életüknek.

Bak (december 22. – január 19.) heti horoszkópja 2022. november 7-től

Ha őszinték akarnak lenni magukkal a csillagjegy szülöttei, be kell vallaniuk, hogy az utóbbi időben nem fektettek annyi energiát a feladataikba, amennyit elvártak volna maguktól. De még nem késő, hogy javítsanak a helyzeten. A csillagok is kedveznek a megújulásnak, így a Bakok is megtehetik azt a lépést, ami kell az anyagi függetlenségük megteremtéséhez.

Vízöntő (január 20. – február 18.) heti horoszkópja 2022. november 7-től

A héten bebizonyosodhat, hogy a Vízöntők nem veszítették el legendás vonzerejüket. Ne mondjanak nemet egy kis vidámságra és találkozóra régi barátaikkal. Ez lehet az a hét, amikor értékes kapcsolatokat köthetnek a csillagjegy szülöttei.

Halak (február 19. – március 20.) heti horoszkópja 2022. november 7-től

Koncentráljanak a héten a belső békéjükre a Halak. Szükségük lehet rá, hogy megtalálják, mivel konfliktusok várhatók a hét második felében a magánéletükben és munkájukban egyaránt.

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images

Olvass tovább!