Heti horoszkóp 2023. január 23-tól: az álmok valóra válnak

2023. január 23.
Végre a Vízöntő jegyébe léptünk, ráadásul a Merkúr retrográd utórezgései is egyre halványabbak. Az élet már kevésbé lesz bonyolult az asztrológus szerint. A heti horoszkóp január 23-tól azt ígéri, hogy az álmok végre valóra válhatnak.
A heti horoszkóp január 23-tól azt ígéri, hogy az álmok végre valóra válhatnak.
  • A Bak jegyének gyakorlatiassága után a Vízöntő havában végre kinyílnak az ajtók és megvalósulnak az álmok.
  • Még eltart egy kis ideig, míg a Merkúr elhagyja a retrográd pályáját, ám a dolgok egyre könnyebbek lesznek a csillagjegyek számára.
  • A heti horoszkóp azt tanácsolja, ne robotként, rutinból éljünk a héten. Vegyük észre a lehetőségeket, és éljünk velük!

A retrográd időszak sosem könnyű az asztrológiában. Ráadásul 2023 januárjának első fele kettős retrográdban telt. Január 12-én azonban véget ért a Mars, majd 18-án a Merkúr retrográdja is. Bár még eltart egy-két hétig, míg az utórezgések is elhalványulnak, az életünk egyre egyszerűbbé és gondtalanabbá válhat.

A Vízöntő jegyében élhetünk az álmainknak. Sőt, a rengeteg adódó lehetőséget csak úgy tudjuk kihasználni, ha nem rutinból tesszük a dolgokat.

Ha szeretnénk megtudni, mit tartogat a csillagjegyek számára 2023 a szerelemben vagy éppen a pénzügyekben, olvassuk el a nagy szexhoroszkópot és a karrierhoroszkópot.

Kos (március 21. – április 20.) heti horoszkópja 2023. január 23-tól

Megrémülhetnek tőle a csillagjegy szülöttei, hogy szemtől szembe találják magukat az ötleteikkel, hangosan kimondott véleményükkel. Kiragadhatják az emberek szavaikat az összefüggésből, igazságtalan kritikát kaphatnak egy szakmai megbeszélésen a hét elején. Nem csoda, ha ilyen környezetben inkább nem mondják ki, mire gondolnak, milyen ötleteik vannak. A hét második felében sokkal tisztábban látnak a Kosok. Találkozhatnak olyan emberekkel, akik értékesnek találják ötleteiket akkor is, ha még nem tökéletesítették őket teljesen. Kísérletezzenek, és kiderül, mi történik!

Bika (április 21. – május 21.) heti horoszkópja 2023. január 23-tól

Úgy érezhetik, bizonyos emberek direkt félreértik a Bikákat. A hiba bennük van, még nem nőttek fel igazán vagy képtelenek túllépni saját előítéleteiken. Általában képesek megbirkózni az ilyen emberekkel a csillagjegy szülöttei. Tisztában vannak a saját értékeikkel akkor is, ha mások ezt nem veszik észre. A héten azonban ez kifejezetten irritálhatja a Bikákat. Ha úgy érzik, elegük van az ilyen emberekből, nem kell szó nélkül tűrniük. Nyugodtan mondják meg, ha valaki téved velük kapcsolatban.

Ikrek (május 22. – június 21.) heti horoszkópja 2023. január 23-tól

Szeretnének tanulni a világról. Új ötletek és meglepő felfedezések gazdagítják az Ikrek napjait a január 23-mal kezdődő héten. De ugyanilyen fontos, hogy magukról is tanuljanak a csillagjegy szülöttei. Ehhez gyakran fájdalmas tapasztalásokon és összertört szíven keresztül vezet az út. Ám ha keresztülmennek ezen a nehéz úton, azt érezhetik, sokkal jobban felkészültek arra, ami még rájuk vár.

Rák (június 22. – július 22.) heti horoszkópja 2023. január 23-tól

Legtöbbször a csillagjegy szülöttei próbálnak olyan észrevétlenek maradni, amennyire csak lehet. Fontos számukra, hogy nagylelkűek és megértőek legyenek másokkal. Könnyű velük kijönni. Ám a héten lehet olyan eset, amikor kedvességük nem vezet eredményre. Eljön az a pillanat, amikor nem szabad, hogy mások érzéseire tekintettel legyenek, míg saját igényeiket a háttérbe szorítják. Bár félelmetes lehet kicsit a csillagjegy szülötteinek, fontos meglépni ezt is. Ők is számítanak annyira, mint bárki más.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) heti horoszkópja 2023. január 23-tól

Vannak olyan titkos álmai az Oroszlánoknak, melyeket csak magukban dédelgetnek. Egy nagyra törő üzlet, évek óta fontolgatott karrierváltás, költözés az ország másik végébe. Amikor úgy érzik, hogy a hétköznapok reménytelenül unalmasak, ezekről fantáziálnak a csillagjegy szülöttei. A héten remek lehetőségük adódik, hogy az álmuk valóra váljon. Nincs semmi ok arra, hogy tovább várjanak. Tegyék meg, amit valóban akarnak, minden eszköz megvan hozzá. Csak el kell kezdeni.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2023. január 23-tól

Azért aggódhatnak a héten a csillagjegy szülöttei, hogy bizonyos vágyaik túl nagyok, túl sokat akarnak vagy túl nyilvánvalóan. Ha bevalljuk, mit szeretnénk, azt jelenti, képesnek tartjuk magunkat a nagyobb dolgokra, megérdemeljük, amit akarunk. Tartsanak ki egy kicsit a Szüzek, és a hét második felében közelebb juthatnak ahhoz, ami nekik jár.

Január 23-tól a Vízöntő jegye közelebb viszi az álmaihoz a csillagjegyeket

Január 23-tól a Vízöntő jegye közelebb viszi az álmaihoz a csillagjegyeket

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkópja 2023. január 23-tól

Hajlamosak lehetnek mentséget keresni másoknak a csillagjegy szülöttei. Mentegetik a barátot, aki folyamatosan megsérti őket. Falaznak a kollégának, aki mindig pácban hagyja a Mérlegeket. Ideje ennek véget vetni. Emlékeztessék magukat a héten a csillagjegy szülöttei, nincs semmi baj, ha nemet mondanak vagy számon kérik, ha valaki bántotta őket. Hosszú távon ez vezet a harmóniához.

Skorpió (október 24. – november 22.) heti horoszkópja 2023. január 23-tól

Általában figyelmen kívül tudják hagyni a külső nyomást a csillagjegy szülöttei. Ez nagyon szerencsés vonás. Ám ha egyszer elhatározzák magukat, szinte lehetetlen eltéríteni őket a döntésüktől. Még akkor is, ha egyre nyilvánvalóbbá válik, tévedtek, vagy már nem akarják, tudják ugyanolyan lelkesedéssel végigvinni az adott dolgot. A héten engedjék meg maguknak a Skorpiók, hogy megváltoztassák a döntésüket. Megtanulhatnak bízni a saját szívükben, hogy a jó irányba viszi őket. Akár más irányba is, mint eredetileg gondolták.

Nyilas (november 23. – december 21.) heti horoszkópja 2023. január 23-tól

Ideje emlékeztetniük magukat arra a csillagjegy szülötteinek a héten, hogy a magány, zavar és veszteség is az élet természetes velejárója bizonyos életszakaszokban. Az élet nem egy egyenes utazás, rengeteg kanyar és zsákutca tarkítja. Néha az öröm kifakul, a kapcsolatok megszakadnak és az önbizalmunk is csökken. Ilyenkor az is természetes, hogy attól félünk, ez örökké tart. Megnyugtatjuk a Nyilasokat, nem így van. Hamarabb véget ér, mint gondolnák.

Bak (december 22. – január 20.) heti horoszkópja 2023. január 23-tól

Nem mindig képesek elfogadni a feléjük irányuló kedvességet és gyöngédséget a Bakok. Fontos tudatosítaniuk magukban, milyen nagy szükségük van rá. Kérjenek segítséget, ez nem a gyengeség jele. Így működik az ember. Szükségünk van a másik emberre, a támogatására. Kemény időszakon vannak túl a csillagjegy szülöttei, ideje, hogy most valaki más gondoskodjon róluk. 

Vízöntő (január 21. – február 19.) heti horoszkópja 2023. január 23-tól

Néha azon aggódnak a Vízöntők, bizonyos helyzetekben nincs jó döntés. Szerencsére ez nem így van. Ha engedik, hogy mások segítsenek, a héten sokkal jobb irányt vehet egy régi ügy, amiről azt gondolták, már sosem oldódik meg. Hagyják elmenni ezt a hajót a csillagjegy szülöttei, itt van az ideje.

Halak (február 20. – március 20.) heti horoszkópja 2023. január 23-tól

Nem feltétlenül lehet megjósolni, mi lesz az eredménye annak, ha úgy döntenek, megváltoztatják az életüket. A Halak sokkal kalandvágyóbbak, mint az emberek általában hiszik. Jól alkalmazkodnak a változó viszonyokhoz. Az elmúlt hónapok számtalan változása azonban kimeríthette a csillagjegy szülötteit. Ezen a héten lesz alkalmuk megállni és levegőhöz jutni.

Forrás: The Cut Fotó: Getty Images