A nagy 2023-as pénzhoroszkóp: így juthatnak pénzhez a csillagjegyek az újévben

2023. január 04.
Ha elhatároztuk, hogy 2023-ban tudatosabbak leszünk a pénzügyekben vagy több pénzt akarunk keresni, a nagy 2023-as pénzhoroszkóp segíthet, merre induljunk el az asztrológus szerint.
  • Több olyan bolygóegyüttállás is várható 2023-ban, melyek hatással lesznek a csillagjegyek pénzügyeire.
  • Nemcsak a tudatosság hajthatja a csillagjegyek malmára a vizet a pénzügyekben, de a szerencse és az öröklés is segít majd a vagyonuk gyarapításában.
  • Olyan hosszú energetikai együttállás is véget ér 2023-ban, mely még 2021-ben kezdődött és nagyban meghatározza a pénzügyeinket.

Ha arra is kíváncsiak vagyunk, mire számíthatunk az életünk más területein, nézzük meg a nagy 2023-as szerelmi horoszkópot, a 2023-as szexhoroszkópot és a 2023-as wellnesshoroszkópot is. 

A nagy 2023-as pénzhoroszkóp elárulja, hogyan juthatnak pénzhez a csillagejgyek az újévben

A nagy 2023-as pénzhoroszkóp elárulja, hogyan juthatnak pénzhez a csillagjegyek az újévben

Kos (március 21. – április 20.) 2023-as nagy pénzhoroszkópja

Pénzügyileg stabilabb év lesz 2023. a Kosok számára. Ám ez nem alakul ki egyik pillanatról a másikra. Májustól lesznek ideálisak a bolygóállások ahhoz, hogy megfelelő erőforrásokhoz jussanak a csillagjegy szülöttei, október végén számíthatnak nagyobb bevételre. Lehet, hogy már most is folyamatban vannak azok a folyamatok, melyek az új pénzügyi fejezetet nyitják majd meg a Kosok életében, például egy közös együttműködés vagy olyan üzleti partner személyében, akivel már nem dolgoznak együtt, ám ez ismét változhat.

Bármelyikről is legyen szó, 2023-ban nagy energiák aktiválódnak a pénzügyek terén, melyekre vágynak, és amit meg is érdemelnek a Kosok. A legjobb hír az asztrológus szerint, hogy a szerencsés Jupiter a Bika jegybe lép, ami hozzásegítheti ahhoz a csillagjegy szülötteit, hogy nagyobb összeg üsse a markukat 2023-ban. 

Bika (április 21. – május 21.) 2023-as nagy pénzhoroszkópja

Az elmúlt két évben az univerzum a fókuszt az énre helyezte a mi helyett, az egyéni útkeresés volt inkább hangsúlyos a párunkkal, partnerünkkel való együttműködés helyett. Ez a bolygóállás azonban véget ér 2023-ban, ami azt jelenti, hogy valami nagy átalakulás veszi kezdetét a társas életünkben, ami hatással lesz a pénzügyeinkre is. Amikor a Jupiter a Bikába lép májusban, ne féljenek próbára tenni szerencséjüket a csillagjegy szülöttei.

Az április lesz különösen kedvező időszak a befektetésekre a Bikák számára, de a pénzügyi együttműködések, döntések meghozatalára is. Ha valami új dolgot tervezünk, a júniusi újhold hoz megfelelő energiákat az első magok elültetéséhez. 2023 vége is gyümölcsöző időszak lesz a Bikák számára, üzleti céljaik végre beteljesülhetnek és új bevételi forrásokhoz juthatnak.

Ikrek (május 22. – június 21.) 2023-as nagy pénzhoroszkópja

Rögtön az év elején bekopogtat egy olyan összeg, melyre nem is számítottak, ám ne költsék el a csillagjegy szülöttei, inkább fektessék be vagy most mozgassanak meg nagyobb pénzösszegeket. Március közepén nagyobb pénzügyi nyomást érezhetnek az Ikrek, vagy szerződés szerinti kötelességeiket kell teljesíteniük, mellyel régóta küzdenek már. Nyárra ezen túllendülhetnek, és egy új befektetővel vagy közeli ismerőssel jó üzletet köthetnek. 

Rák (június 22. – július 22.) 2023-as nagy pénzhoroszkópja

A Rák nagy pénzügyi pillanata 2023-ban a Vénusz retrográdja lehet. Ez a bolygó határozza meg a pénzügyi biztonságot, gazdagságot az asztrológus szerint, ami az Oroszlánban indul hátrafelé július 22. és szeptember 3. között. Ez jó időszak lesz arra, hogy a csillagjegy szülöttei áttekintsék a költekezési szokásaikat és bevételeiket. Lesznek olyan Rákok, akik számára ez a nagy kreatív ébredés időszaka lesz, ami egyben azt is jelenti, hogy több pénzt kereshetnek.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) 2023-as nagy pénzhoroszkópja

A Vénusz retrográdja alatt, július 22. és szeptember 3. között jobb, ha az Oroszlánok nem vállalnak pénzügyi kockázatokat, befektetéseket vagy olyan szerződéseket, melyek pénzzel kapcsolatosak. Ám ez nem azt jelenti, hogy ebben az évben kevesebb lesz a pénzük. Ez az időszak inkább arra lesz jó, hogy átgondolják a döntéseiket, levonják a tanulságokat, és szeptember után új ötletekkel hozzanak még jobb pénzügyi döntéseket. 

Májusban nagy esély van az előléptetésre, új karrierlehetőségekre, ám győződjenek meg róla, hogy munkájukért megfelelő díjazásban részesülnek.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) 2023-as nagy pénzhoroszkópja

Az új kezdet nem csak azt jelenti a Szüzek számára, hogy új év kezdődik. Új energiák szabadulnak fel a csillagjegy szülöttei számára 2023 elején, ami feltölti pénzügyi erőforrásaikat, új bevételekre számíthatnak egészen tavaszig. Az asztrológiai együttállások mindenben támogatják a Szüzek és egy közeli hozzátartozójuk közös próbálkozásait. 

A nyár is szerencsés időszak lehet a csillagjegy szülöttei számára pénzügyi szempontból, ám ehhez észre is kell venniük a lehetőségeket. 

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) 2023-as nagy pénzhoroszkópja

Számos pénzügyi fejezetet lezár életében a Mérleg 2023-ban, különösen azokat, melyek bizonytalansággal töltik el, illetve melyekbe más emberek kedvéért ment bele korábban. Május elejétől erős energiák hoznak csodás változásokat a csillagjegy szülötteinek pénzügyeibe, örökségre vagy nagyobb osztalékra is van esély, mely mindenféleképp pénzügyi áttörés lesz a Mérlegek számára. 

Skorpió (október 24. – november 22.)  2023-as nagy pénzhoroszkópja

Új források kerülnek a Skorpiók látóterébe az új év kezdetén. A csillagjegy szülötteinek is érdemes figyelni 2023-ban a Vénusz retrográdra, ami a karrierjében hoz pozitív és jövedelmező változásokat július 22. és szeptember 3. között. 2023 végén úgy érezhetik a Skorpiók, hogy új lehetőségek nyílnak remek pénzügyi befektetésekre. Hallgassanak a megérzéseikre, használják ki az adódó alkalmakat.

Nyilas (november 23. – december 21.) 2023-as nagy pénzhoroszkópja

Különleges időszak lesz 2023 a Nyilas számára, ami az anyagiakat illeti. Bár pénzügyi nehézségekkel indulhat az év, január közepére rátalálhat a stabilitásra és azokra a bevételi forrásokra, amik ezt megteremtik. A retrográd időszaka általában lassulást hoz, így megfontolhatják, mi legyen a következő lépés. Ne kössenek elhamarkodottan szerződéseket ezalatt. Májustól remek időszak várható a pénzük befektetésére. 2023-ban a szerelmük lehet az üzleti partnerük, aki segíthet egy kölcsön megszerzésében is, amivel elindíthatják régóta tervezett vállalkozásukat a Nyilasok. 

Bak (december 22. – január 20.) 2023-as nagy pénzhoroszkópja

A Vénusz retrográdja július 22. és szeptember 3. között a Bakok számára is nagy változásokat hoz a pénzügyekbe. Ezalatt jobb nem belevágni olyan pénzügyi manőverekbe, befektetésekbe, melyekben nem száz százalékig biztosak a csillagjegy szülöttei. Ugyanakkor egy régi üzleti partnerrel szintet léphet a közös vállalkozásuk, ami jövedelmező lesz mindkettejük számára. Ha befektetési lehetőségeket keresnek a Bakok, január vége lesz a legmegfelelőbb időszak erre 2023-ban a csillagjegy szülöttei számára. 

Vízöntő ( január 21. – február 19.) 2023-as nagy pénzhoroszkópja

2023-ban törekedjenek a biztonságra pénzügyi szempontból a Vízöntők. Várjanak inkább a biztos lehetőségekre és a jó ötletre, előbb nézzék meg, merre haladnak a dolgok. Szeptember közepén értékes tárgyhoz juthatnak a csillagjegy szülöttei. Érdemes kivárniuk, mielőtt továbbadnák, mert lehet, hogy még busásabb haszonhoz juthatnak, ha nem azonnal akarnak a pénzükhöz jutni.

Halak (február 20. – március 20.) 2023-as nagy pénzhoroszkópja

Változás látszódik a Halak számára a horizonton. A Szaturnusz 1996 óta először tér vissza a jegybe március 23-án, ami segít, hogy kristálytisztán lássák, melyek lesznek a pénzügyileg helyes lépések ahhoz, hogy maximális haszonhoz jussanak. Új lehetőségek nyílnak meg a csillagjegy szülöttei számára, a kérdés csak az, készen állnak-e, hogy megdolgozzanak a sikerért és pénzért? Ha igen, előléptetés, több pénz és az önbizalmuk növekedése is vár a Halakra február 27. és március 16. között.

Forrás: Elite Daily Fotó: Getty Images, Unsplash

Olvass tovább!