Februári horoszkóp 2023: a Rákra izgalmas hetek várnak, a Bak mellőzve érzi magát

2023. február 01.
Vitalitás és gördülékeny kommunikáció jellemzi ezt a hónapot. De vajon melyik csillagjegynek mit ígér a februári horoszkóp?
Februári havi horoszkóp 2023

KOS

A legdinamikusabb csillagjegy a tiéd, ráadásul ebben az időszakban növekszik a fizikai aktivitásod. Érdemes lenne újra sportolnod, hogy így vezesd le a felesleges energiáidat. A pénzügyekben is változás várható: egy izgalmas szellemi munkára kaphatsz felkérést. Az emberi kapcsolataid terén most akkor lehetsz igazán sikeres, ha a legjobb stílusodat veszed elő. Figyelj oda a kommunikációdra!

BIKA

A születési jegyedben lassan haladó Uránusz mostanában a legbarátságosabb arcát mutatja és elsősorban a kommunikációra helyezi a hangsúlyt. Gyorsan, frappánsan reagálsz a szóbeli kihívásokra. Mindez akkor válik hasznodra igazán, ha vizsgáznod kell vagy valamilyen beszámoló, prezentáció előtt állsz. Anyagiak terén a hónap első fele kiemelkedően fontos: gondolkodj, mielőtt költekezel.

IKREK

A Hold és a Mars is a születési jegyedben halad, a két égitest többször meggondolatlan cselekedetekre késztet. Mielőtt megszólalsz vagy túl határozottan kívánsz intézkedni, inkább számolj tízig. A munkában kicsit ellustulsz: a könnyebb utat keresed, hogy több időd jusson a szórakozásra. Ugyanakkor a magasabb szintű tanulmányok is vonzanak – az is elképzelhető, hogy az élet iskolájában lépsz egy szintet. 

RÁK

Párkapcsolati téren izgalmas hetek várnak. Nagyon erősen kötődsz valakihez, és könnyen lehet, hogy amit egyszerűen barátságnak hittél, sokkal mélyebb érzelmeket vált ki belőled. Akár egyedül, akár párkapcsolatban élsz, ez a másik személy olyat produkál, amivel megingatja azt, amiben eddig hittél. A hivatásodban komoly eredményeket érsz el, feltehetően új lehetőség nyílik előtted.

OROSZLÁN

Minden lehetőséget megragadsz, hogy társaságban legyél. Ebben a farsangi időszakban, ha teheted, utazz el néhány napra. Keress olyan településeket, ahol őrzik a hagyományokat és vidám farsangi felvonulásokat rendeznek. Nagy szükséged van most a hangos ünneplésre. Ha egyedülálló vagy, járj nyitott szemmel. Egy rendkívül izgalmasan gondolkodó, a kihívásokat kereső személlyel hozhat össze a sors.

SZŰZ

Érzelmileg kissé elvarázsolt lehetsz ezekben a hetekben. A születési jegyed az asztrológiai besorolás szerint a földies, tehát a megfontoltabb, racionális jegyek sorába tartozik. Ennek ellenére most olyan érzések kerítenek hatalmukba, amelyek szinte ismeretlenek számodra. Valamelyest biztos, hogy a föld fölött jársz. A munkádban sikeres leszel, fáradhatatlanul fogadod az összes kihívást.

MÉRLEG

Párkapcsolat szempontjából számodra csodás ez a hónap. A Jupiter, a nagy szerencse bolygója pontosan a születési jegyeddel szemközt halad, úgy érzed, mintha minden napodat aranyfénnyel ragyogná be. Ha van párod, vele együtt rég nem látott szép napokat élhetsz át. Aki egyedülálló, most tartós kapcsolatra lelhet. Az otthonodban szükség lehet azonban az okos döntésekre, főleg akkor, ha kisebb felújítást vagy átrendezést tervezel. 

SKORPIÓ

Lendületes, céltudatos személyiség vagy. Most azonban vegyél vissza egy kicsit a tempóból. Különösen a hónap eleje hozhat olyan eseményeket, problémákat, amelyeket ha csípőből akarsz megoldani, nem biztos, hogy jól jársz. Felbukkanhat valaki, aki külföldi lehetőséget ajánl. Kéresd magad, gondold át alaposan, és ha jónak találod, csak akkor vállald el.

NYILAS

Gyakorlatiasság, megfontoltság lesz a vezérmotívumod. A pénzügyekben is inkább az óvatosság jellemez. Sokat foglalkoztat, honnan is szerezz még több jövedelmet. Szerencsére optimista természeted most sem hagy el, plusz támaszkodhatsz régi és új ismerőseid tapasztalataira is. A munkahelyeden igyekezz jól teljesíteni, kivételesen ne akarj főszereplővé válni. A csendes egyszerűség most több hasznot hoz.

BAK

A legkonzervatívabb jegyben születtél, most azonban dinamikus időszak veszi kezdetét. Kevesebb rágódás, tépelődés és megfelelni vágyás következik. Briliáns ötleteid lesznek, amelyeket mindenképpen tárj a nyilvánosság elé. Hasznosítsd bátran az energiáidat. A párod egy kicsit mellőzve érezheti magát, mivel a sok újdonság elveszi az idődet tőle. Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy egyensúlyba kerüljetek.

VÍZÖNTŐ

A Nap a születési jegyedben jár, tehát itt az ideje ünnepelni. Az asztrológia szerint a valódi új év mindenkinek a születésnapjával kezdődik. És tényleg, te elmondhatod, hogy új fejezetet nyitsz. Előbb azonban készíts egy kis számvetést. Meglepődsz, milyen sok sikert tudhatsz a hátad mögött, nem lesz ez most sem másképpen. Elsősorban az emberi kapcsolataidat ápold a siker érdekében.

HALAK

A szépségért, szeretetért felelős égitest, a Vénusz látogatja éppen a születési jegyedet. Jelentősen megnő az érzelmi szinted. Ilyenkor érdemes a családtagokkal, számodra kedves emberekkel keresni a kapcsolatot. A fantáziád is szárnyal ebben az időszakban. Ne lepődj meg, ha külön keresethez, esetleg valamilyen nyereményhez jutsz. Régebbi kapcsolataidat érdemes feleleveníteni.

Szerző: Molnár Éva asztrológus Fotó: Unsplash