Ez a 6 csillagjegy csókol legjobban az asztrológia szerint

2023. január 25.
A csók egy kapcsolat legintimebb dolgai között biztosan dobogós helyet foglal el. Nem mindegy azonban, kivel csókolózunk. A zodiákusban is vannak olyan csillagjegyek, akik jobban csókolnak másoknál. Az asztrológus elárulta, mely jegyek szülötteivel a legjobbak a csókcsaták!
Az asztrológus elárulta, melyik csillagjegyek csókolnak a legjobban
  • Vannak csillagjegyek, akik jobban csókolnak másoknál.
  • Az, hogyan csókolunk, a személyiségünktől is nagyban függ. A személyiségünket pedig meghatározza, melyik zodiákushoz tartozunk.
  • Az asztrológus szerint egyértelműen egy Oroszlánnal a legjobb a csókolózás.

Azt gondolhatnánk, hogy csak a gyakorlattól függ, mennyire csókol jól valaki. Ám legalább ennyire számít az is, milyen személyiségű emberek vagyunk. A tulajdonságainkat a csillagjegyünk is meghatározza. Az asztrológus elárulta, ez alapján melyik csillagjegyek csókolnak a legjobban.

Ha szeretnénk tudni, milyen esélyeink lesznek a csókra 2023-ban, olvassuk el a nagy éves szerelemhoroszkópot, vagy ha kifejezetten a szenvedély érdekel, a nagy éves szexhoroszkópot is.

A Kos (március 21. – április 19.) nagyon jól csókol a csillagjegyek közül

A Kos jól csókol, mivel jól akar csókolni. Ha azt mondja nekik a partnerük, jó volt velük csókolózni, ez arra sarkallja a csillagjegy szülötteit, hogy még jobbak legyenek. Ha egy Kos csókol meg valakit, az biztos, hogy mindent belead. A szívük és a lelkük is benne lesz egyetlen csókban.

A Bika (április 20. – május 20.) nagyon jól csókol a csillagjegyek közül

A zodiákus egyik legérzékibb jegye a Bika. Nem csoda, ha imád csókolózni. Annyira, hogy művészi szintre fejlesztette a csókolózást, ahogy a szeretkezést is. Számítsunk hosszú előjátékra a Bikával, aminek szerves része a csók. Született tehetségek benne a csillagjegy szülöttei. Egészen természetes számukra a csókolózás. A csókjuk pedig felvillanyozza a partnerüket is.

A Rák (június 21. – július 22.) nagyon jól csókol a csillagjegyek közül

Roppant csábító csillagjegy a Rák. Annyira szerethető és gyengéd természetűek, hogy lehetetlen nekik ellenállni. Aki a csókig jut velük, biztosan beléjük szeret. Ha egy Rákkal csókolózik valaki, onnantól megváltozik az élete. A csillagjegy szülötteinek csókja maga a tiszta szerelem. Van valami varázslatos a Rákokban, amiből átadnak a csókjukkal partnerüknek is.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.) nagyon jól csókol a csillagjegyek közül

Az Oroszlán mindig le akar nyűgözni másokat. Még a csókjával is. Számukra teljesen mást jelent a csókolózás, mint más csillagjegyeknek. Egy Oroszlán sohasem csókol meg ok nélkül. Tudják, mivel nyűgözhetik le a másik embert, és mit kell tenniük ahhoz, hogy elérjék céljukat. A legjobban talán az Oroszlán csókol a zodiákusban, legfőképpen azért, mert egyszerűen mindig a legjobb akar lenni mindenben. A csókban is.

Az asztrológus szerint az Oroszlán csókol a legjobban az összes csillagjegy közül

Az asztrológus szerint az Oroszlán csókol a legjobban az összes csillagjegy közül

A Skorpió (október 23. – november 21.) nagyon jól csókol a csillagjegyek közül

A Skorpió nem akar megcsókolni senkit. Hacsak nem tudja, hogy meg kell csókolnia. Ez pedig gyakori egy szerelemben. Amitől mégis jól csókolnak a csillagjegy szülöttei, mert kihívásnak tekintik. Szenvedéllyel csókolnak meg a Skorpiók, mert nem akarják, hogy kevésbé legyen szenvedélyes a csókjuk, mint a szex velük.

A Nyilas (november 22. – december 21.) nagyon jól csókol a csillagjegyek közül

A Nyilasok annyira szabad lelkek, hogy semmivel sem törődnek kevésbé, mint azzal, hogy jól csókolnak-e vagy sem. Egyszerűen csókolóznak, és jól. Teljesen más élmény egy Nyilassal csókolózni. Mégpedig azért, mert nem akarják lenyűgözni a partnerüket, egyszerűen élvezni akarják a csókot.

Forrás: Your Tango Fotó: Unsplash