Ez a 3 csillagjegy jobb, ha vigyáz, mert túl sokat kockáztathat január 4-én

2023. január 04.
Azt hisszük, hogy képesek vagyunk mindent kockára tenni a vágyainkért, de nagy az esélye, hogy csak azt fogjuk bebizonyítani, mennyire kétségbeesettek vagyunk. Nehéz kiszámítani a jó lépést, de egy biztos: három csillagjegy képviselői igazán ingatag napnak néznek elébe, úgyhogy jobban teszik, ha jól meggondolják, mit cselekszenek.

Kos (március 21. – április 19.)

Utálod, ha ki kell szolgálnod valakit, most mégis azt érzed, hogy bizonyítanod kell a partnerednek, hogy méltó vagy a szeretetére. Ez Kosként különösen nehéz neked, de jobb, ha előre tisztázod magadban, hogy nem vagy sebezhetetlen. Túl keményen próbálkozol: szép gesztus, de kétségbeesettnek és ragaszkodónak tűnsz.

3-csillagjegy-kockaztat-januar-4

Bika (április 20. – május 20.)

Ha a közelmúltban nagy veszekedésed volt a pároddal és megbántottad őt, hiába volt akaratlan, mégis bűntudatot érzel, és szeretnéd jóvátenni a hibáidat. Úgy érzed, hogy ez a tökéletes nap az engesztelésre, de egy kicsit vegyél vissza, mert túl sok lehetsz, és a partnered pontosan tudni fogja, hogy miért tepersz ennyire. Mindent kockára akarsz majd tenni a szerelmedért, de erre semmi szükség: szeret téged, és már megbocsátott neked.

Rák (június 21. – július 22.)

Úgy érzed, hogy az egyetlen dolog, amivel felkeltheted a párod figyelmét, ha mindent megteszel érte. Szinte már kétségbeesetten szeretnéd, ha tudná, hogy te más vagy, mint a többiek: te vagy a szuperhős, az egyetlen igaz szerelem. Őszinte vagy, de túl erőltetetten próbálod kimutatni, és már-már gyanússá válsz, mert a párod nem fogja érteni, hogy mi történt veled. Lassíts!

Forrás: YourTango, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!